Najnoviji miris prestižnog brenda oduševio kritičare: dolazi li nova era parfema?

Gotovo 30 godina nakon što je Issey Miyake Parfums objavio L’Eau d’Issey, brend otvara novo poglavlje u svojoj priči, novim mirisom za žene: A Drop d’Issey. To je radostan, optimističan i inovativan novi miris u dugoj, kultnoj povijesti tog brenda. Drop d’Issey započinje novu, veliku avanturu koju je stvorila ljudska ruka i koju je otkrila priroda.

 

Drop d’Issey, iz kuće Issey Miyakea, otvara nove poglede, oslobađa percepciju i otvara mogućnosti za stvaranje nove stvarnosti. A Drop d’Issey je miris iz kojeg iskri radost, iz kojeg pršte emocije.

(Re)kreacija: miris jorgovana

Parfumistica iza parfema Drop d’Issey, Ane Ayo otkrila je kako je našla inspiraciju – “otkriti ono što je nevidljivo ljudskom oku, savršeno isplanirati svaki detalj, sakriti iznenađenje u njegovoj srži”.

Prvi puta u povijesti parfumerije Issey Miyake, šutljiv cvijet – rekonstruiran i otkriven – konačno priča! Parfumistica Ane Ayo odabrala je cvijet ljiljana i rekonstruirala ga kako bi na površinu izašle njegove suptilne i nježne mirisne nijanse. U sredini prirodne i prozračne parfemske kompozicije stoji ljiljan i to u jako dobrom društvu. Bademovo mlijeko u gornjim notama postavlja meki ton, dok botanički akord pojačava prirodni osjećaj mirisa. Kako bi istaknula sunčani jorgovan, Ayo je uparila nježni cvijet naranče s ružom kako bi stvorila blistavi buket s cvjetnim srcem. Dodir zvjezdastog anisa odjekuje u jorgovanu, dok buket počiva na bazi kremastog mošusa. Biovanilin i Ambrox pojačavaju osjećaj mekoće.

Drop d’Issey miris je mošusan, ugodan i ohrabrujući, udoban i mekan.

Jednostavnost bočice

Bočica je simbolična, odražavajući učinak povećala. Kroz prizmu boce možete vidjeti parfem na potpuno nov način. Bočica odražava samu srž parfema, jedna kapljice prirode dovoljna da uzdrma sva naša osjetila, ali da nas ipak omota u nježan i udoban mirisni prekrivačA upravo tako je dizajnirana i vanjska kutija – leća krasi bijelu kutiju, poput trodimenzionalnog odraza kapi u svjetlucavom srebru. Poštujući prirodu, kartonska kutija izrađena je od održivog šumskog materijala.

Jedna, dvije, tri kapi, tri proporcionalne veličine bočice (30, 50 i 90 ml). Miris je kristalno čist, jednostavan i bistar, evocirajući ciklus vode.

Pročitajte još i ...