Najzgodniji hrvatski liječnici čija je strast estetika

Pod hashtagom #hotdoctors, #sexydoctors i sličnim verzijama, mogu se pronaći neurolozi, kardiolozi, stomatolozi, fizijatri… Zgodnih je liječnika toliko mnogo da bi se njima mogla napuniti jedna cijela bolnica, a to bi svakako moglo ublažiti simptome barem nekih bolesti :).

Danas smo za vas izdvojili hrvatske liječnike koji dijele strast prema lijepom. Žene i muškarci iz Hrvatske, ali i inozemstva zahvalni su im jer su ih učinili ljepšima i sretnijima. Oni su specijalizirani i uvježbani za estetsku medicinu, plastičnu kirurgiju ili otorinolaringologiju.

Mi smo ih upoznali pa vam donosimo kakve smo dojmove stekli i što možete očekivati kada ih posjetite….

Prod DB © Warner Bros. TV/ DR NIP/TUCK (NIP TUCK) serie TV creee par Ryan Murphy 2003 USA visuel d'affiche de la saison 6 avec Julian McMahon et Dylan Walsh chirurgie esthetique, chirurgiens, mannequin, Image: 174102045, License: Rights-managed, Restrictions: NO RESTRICTION, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Visual movies

Dr. Nikola Milojević

Ovaj zgodni i osebujni liječnik za estetsku medicinu svoje je bogato iskustvo stekao radeći kao vodeći liječnik najvećeg lanca estetskih klinika u Veliko Britaniji – Harley Medical Group gdje je napravio preko 20 000 zahvata botoxom i filerima.

Nakon londonske adrese gdje duže vrijeme ima vlastitu ordinaciju, prije nekoliko godina, na zadovoljstvo mnogih ljubiteljica estetske medicine, otvorio je podružnicu i u Zagrebu.

dr. Nikola Milojević
dr. Nikola Milojević

Njegova ordinacija, kao i sam liječnik, nosi jedan europski duh prožet skupocjenim osvježivačem prostora kojim odiše cijela poliklinika. Dr. Milojević osvojit će vas već pri prvom susretu: vrlo je šarmantan i ljubazan te će apsolutno podržati vašu želju za prirodnim i nepretencioznim pomlađivanjem.

Nemojte da vas od tretmana kod dr. Milojevića odvrati činjenica da kod njega dolaze i poznate dame iz javnog života – vjerujte, i one vole najbolje liječnike i dobre cijene.

Zbog toga ne brinite, dr. Milojević itekako je racionalan. Iako koristi najbolje proizvode i aparate na tržištu, ima razumne cijene, a svako malo za svoje klijentice napravi i posebnu ponudu.

Ovaj gorljivi ljubitelj nogometa i obožavatelj Marina Čilića koji često na društvenim mrežama objavljuje navijačke statuse poput „IDEEEMO VATRENIIIII!“, u ordinaciji se pretvara u vrhunskog estetu kojem s punim povjerenjem možete prepustiti vaš najvrjedniji ukras – kožu.

Dr. Siniša Glumičić

Svojedobno jedan od najeksponiranijih hrvatskih liječnika čije se ime usko povezivalo s estetskom kirurgijom. Mnoge osobe iz hrvatskog javnog života pohvalile su se estetskim ili funkcionalnim zahvatim kod ovog vrsnog liječnika: od Ivane Banfić, Anice Kovač, Nikoline Pišek, Ane Grujice i mnogih drugih. U kuloarima se priča i da mu je klijentica bila Melania Trump, što on, poštujući pravila diskrecije, nikada nije priznao.

dr. Siniša Glumičić
dr. Siniša Glumičić

Iako ovaj 51-godišnji estetski kirurg ne mari previše za suvremene metode oglašavanja i eksponiranja, njegov šarm i stručnost još uvijek su visoko na ljestvici prioriteta mnogih dama kada je u pitanju estetska kirurgija. O njemu možete čuti samo superlative, a njegov šarm razoružat će vas već pri prvom kontaktu. Ono što je malo poznato o dr. Glumičiću je da se bavi glazbom. Član je funk&soul banda Tango čije su pjesme bile na repertoaru mnogih kultnih klubova 90-ih.

Dr. Aleksandar Milenović

Dr. Aleksandar Milenović specijalist je maksilofacijalne kirurgije te plastične i rekonstruktivne kirurgije glave i vrata, a jedan je od najobožavanijih zagrebačkih liječnika. Često ga možete vidjeti kako tulumari na raznim eventima u društvu poznatih dama, jer kakav je to tulum na kojem nema Alija, kako ga prijatelji od milja zovu.

dr. Aleksandar Milenović
dr. Aleksandar Milenović

Neposredan i iskren, u lice će vam reći istinu bez uvijanja, barem kada je estetika u pitanju. Ovaj šarmantni i stručni Slavonac uvijek je spreman na šalu pa ćete dobiti poriv da ga nakon estetskog zahvata ili korekcije pozovete na cugu. Iako će vam pričati da obožava Baranju i da bi se najrađe vidio kako plovi rijekom, jasno vam da je taj san daleko jer je dr. Milenović veliki profesionalac i zaljubljenik u svoj posao.

Dr. Mladen Duduković

Ako do sada niste čuli za dr. Mladena Dudukovića, možete se odmah proglasiti neznalicom na polju estetske kirurgije i medicine. Posljednje dvije godine pacijenti su ga izabrali za jednog od najboljih plastičnih kirurga.

dr. Mladen Duduković
dr. Mladen Duduković

U fokusu njegovog interesa nalazi se i estetska medicina. Bez sumnje, dr. Duduković „sjest“ će vam na prvu. Zgodan, šarmantan i elokventan, sve će vam nedoumice bez problema objasniti i obrazložiti. S njim ćete se zaista osjećati kao da ga poznajte od davnih dana…

Dr. Mislav Gjurić

Dr. Mislav Gjurić otorinolaringolog je svjetskog glasa. Svoju uspješnu inozemnu karijeru prije nekoliko godina zamijenio je Hrvatskom. Njegov savjet i autoritet neupitni su kada je u pitanju rekonstrukcija i operacija nosa.

dr. Mislav Gjurić
dr. Mislav Gjurić

Dr. Gjurić voli britak i inteligentan humor, pa će vas, ako vam je teško ili imate tremu prije zahvata, sigurno razoružati. Ovaj liječnik ordinira u jednoj od najopremljenijih poliklinika u Hrvatskoj, Poliklinici Sintezi čiji dizajn podsjeća na skupe europske klinike.

Kada joj zakaže glas uoči predstave, glumica Nataša Janjić najprije će okrenuti broj i pitati za savjet ovog cijenjenog i šarmantnog stručnjaka.

Pročitajte još i ...