Zavirite u predivne nove prostore omiljene zagrebačke poliklinike

Kad pacijent dođe u polikliniku, najvažnije mu je da se problem zbog kojeg je stigao riješi. No, bitna je i emocija koja ga obuzme kad onamo stigne – posebice dolazi li na malo kompliciraniji zahvat ili, pak, prvi put.

Osjeća li se dobrodošlo, prihvaćeno, sigurno? Na atmosferu uvelike utječe način na koji se liječnik odnosi prema pacijentu, čega je svjesna i dr. Ivana Nola, eminentna zagrebačka dermatovenerologinja koja je, osim po stručnosti, poznata i po iznimnoj ljubaznosti. Ljudi se stoga s punim povjerenjem prepuštaju njezinim rukama, a otkako je svoju Dermatologiju Nola preselila u nove prostore – u zagrebačkoj Ulici Ognjena Alberta Štrige 4 – ugodna je atmosfera dobila jednu sasvim novu dimenziju.

Elegantna oaza njege

Već prolaskom kroz vrata, koja su od ulazne prostorije odvojena staklenim stijenama, dobiva se dojam sofisticiranosti.

Prostor je uređen s vrlo jasnom idejom – pružiti pacijentu osjećaj mirne oaze u kojoj će se, među ostalim, odmoriti od kaotične svakodnevice. Elegancija prostora naglašena je bjelinom zidova koje krase štukature, što ogoljenim plohama daju notu decentnog glamura.

Da dr. Ivana Nola voli bijelu boju i minimalizam, vidljivo je i po kozmetičkoj liniji DR NOLA for skin Xerosensa, koju je lansirala 2014. Šest preparata namijenjeno je njezi suhe i osjetljive kože lica i tijela, a svi proizvodi sadrže pomno odabrane sastojke koji koži vraćaju elastičnost i vlažnost, djeluju protuupalno i umiruju je.

Pročitajte i: Inovativne formule po receptu cijenjene hrvatske dermatologinje

Znalački izbor

Isto tako pomno kao i sastojke svojih krema i seruma doktorica Nola birala je namještaj, koji također ima „umirujući učinak“, a potpisuje ga hrvatski brend Prostoria.

Sive sofe zaokružuju priču o udobnosti, a meke fotelje atraktivnih linija – u kojima se sivi tapecirani dijelovi spajaju s nogama trendovske bakrene boje i drvenim rukonaslonima – pozivaju da se u njih zavalimo dok čekamo svoj red. Trenuci su to idealni da se razgleda i ponuda Dermatologije Nola.

„Starenje ne možemo kontrolirati. Ali možemo naš izgled, način života i brigu o našoj koži“ – piše na stranicama poliklinike koja svojim pacijentima nudi usluge s područja dermatologije i kozmetologije.

Novost je i Medicinski centar za kosu u kojem se rješavaju problemi vlasi i vlasišta, a uspješno se tretira i problem ćelavosti.

Naglasak je na individualnom pristupu

Dok se u prvu grupu ubraja tretiranje problema poput akni, bora, celulita, hiperpigmentacija, dobroćudnih izraslina, madeža, kapilara, ožiljaka i strija – a u ponudi su tretmani kao što su infuzija kisikom, kemijski piling, nekirurška korekcija vjeđa, vaginalna rejuvenacija, fileri i oxy needling – kozmetološki tretmani obuhvaćaju postupke poput mezoterapije, karboksiterapije, fototerapije, Med Contoura, LPG-a i kemijskog pilinga.

U Dermatologiji Nola njeguje se osobni pristup, a tretmani se određuju nakon detaljne analize lica i tijela s ciljem da se zadovolje potrebe  svakog pojedinog pacijenta.

Ljepota u punom sjaju

Osobni pristup uočljiv je i u uređenju interijera. Doktorica Ivana Nola ima izniman osjećaj za stil, koji se očituje i kroz izbor detalja – poput crno-bijelih fotografija, atraktivnih zrcala, vaza s bijelim cvijećem i modnih slika kultnih glumica Marilyn Monroe i Audrey Hepburn.

Dvije predstavnice različitih tipova ljepote, jedna naglašeno senzualne, a druga diskretne i profinjene, uklapaju se u filozofiju poliklinike koja njeguje individualni pristup sa zajedničkim ciljem, a to je ostvarenje punog potencijala ljepote.

Detalj koji dominira predvorjem raskošan je, ali opet diskretan luster brenda Moooi sačinjen od latica – savršen da najavi proljetnu sezonu u Dermatologiji Nola.

Pročitajte još i ...