Doktor kojega ste proglasili najboljim za filere u Splitu napokon otvorio polikliniku!

“Poliklinika Aeterna nije samo novi brend, već i obećanje kvalitete svim našim pacijentima”- tako je glasio najavni Instagram post za ovu, sada već etabliranu splitsku poliklinku, negdje u svibnju prošle godine. Od tada je prošlo gotovo 10 mjeseci pa smo vam uoči njezinog prvog rođendana odlučili predstaviti ovu, sada već omiljenu splitsku adresu.

Ideja o pokretanju poliklinike Aeterna rodila se prije nešto više od dvije godine kao želja za otvaranjem zdravstvene ustanove koja bi Split obogatila vrhunskim zdravstvenim uslugama iz područja plastične i estetske kirurgije lica i vrata, minimalno invazivnih estetskih zahvata, estetske dermatologije te otorinolaringologije.

“Polikliniku smo zasnovali u duhu predivnog prijateljstva i poslovne suradnje s dr. Antom Sučićem, plastičnim kirurgom i otorinolaringologom koji je više od 12 godina radio u splitskom KBC-u, a svo svoje slobodno vrijeme posvećivao usavršavanju na području estetske medicine u privatnom sektoru.

 

dr. Ante Sučić

Nedavno je u svrhu doktorske disertacije objavio rad o botulinum toksinu, a jako smo ponosni i zbog nagrade koja mu je dodijeljena za najboljeg liječnika u kategoriji pomlađivanja lica hijaluronskim filerima u Splitu”, rekla nam je Ana Grgurev, voditeljica poliklinike i marketinga.

Zanimalo nas je i koje su posebnosti Aeterne  u odnosu na druge klinike? Što pacijenti/ce mogu očekivati?

“Visoko personaliziran pristup, povjerenje te iskrena i zdrava komunikacija osnova su na kojoj gradimo odnos s pacijentom. Također, smatramo kako je naša profesionalna i ljudska dužnost da se naši pacijenti osjećaju sigurno. Od samog dolaska na prvi konzultacijski pregled, preko operativnog zahvata do postoperativnih kontrola, trudimo se pružiti im najbolju moguću uslugu i maksimalnu razinu posvećenosti u svakom trenutku. Važno nam je da se svaki naš pacijent osjeća ugodno pa je i prostor poliklinike dizajniran u modernom minimalističkom stilu, a lijep i intiman ugođaj dodatno je naglašen opuštajućom glazbom i prepoznatljivim mirisom. Kako u interijeru tako i u organizaciji rada, jako pazimo na detalje pa tako, primjerice, pacijentima redovito uputimo follow up poziv ili poruku radi povratnih informacija”, ispričala nam je naša sugovornica.

Koji su kirurški zahvati trenutno kod vas najtraženiji i zašto?

“Trenutno je među najtraženijim kirurškim zahvatima u Aeterni korekcija očnih kapaka ili blefaroplastika, s kojom dr. Sučić ima izuzetne rezultate. Možemo izdvojiti i kirurški brow lift kao komplementarni zahvat blefaroplastici koji rješava problem spuštenog pogleda ili asimetrije, korekcija podbratka i zatezanje lateralnog dijela vrata te vječno popularan facelifting za pomlađivanje. Vrlo tražen zahvat među ženama, ali i muškarcima svakako je estetska i funkcionalna korekcija nosa, a tinejdžeri i mladi se odlučuju za korekcije odstojećih ušiju”.

 Što poliklinika Aeterna nudi od nekirurških tretmana?

“Ovisno o potrebama pacijenta, nudimo različit izbor minimalno invazivnih i neinvazivnih tretmana. Najčešće su to dermalni fileri, botoks, biorevitalizatori, PRP tretmani i kemijski pilinzi. Veliki smo zagovornici prirodnih estetskih rezultata pa nam se pacijentice uglavnom odlučuju za suptilne korekcije, bilo da se radi o oblikovanju usana, obraza, nosa, ublažavanju podočnjaka ili pak tretmanima za svježinu lica, dubinsku hidrataciju ili prirodnu stimulaciju kolagena. Iako su estetski tretmani popularniji među ženama, i muškarci se odlučuju na tretmane koji korigiraju određene nedostatke na licu ilipoboljšavaju cjelokupnu kvalitetu i zdravlje kože”.

Uskoro ćete obilježiti godinu dana postojanja – kakve su reakcije pacijenata? Možete li podijeliti s nama i neke vaše dojmove o prvoj godini poslovanja?

“Zahvaljujući stručnosti i iskustvu dr. Sučića, naši pacijenti su jako zadovoljni; tim više što primjećujemo stalan porast posjeta i preporuka. Posebno lijepe reakcije dobivamo nakon operativnih zahvata kada, uz estetske rezultate, zaista vidimo i pozitivne psihološke transformacije. Užitak je biti dio svega toga!

Što se naših dojmova tiče, od početka smo odlučili Aeternu graditi polako, ciljano i strpljivo pa se u skladu s tim razvija i naše poslovanje. Radna atmosfera u poliklinici je vrlo ugodna, a čvrsto vjerujemo i da naši pacijenti primjećuju dobru energiju i posvećenost svakog člana tima”.

I za kraj, možete li nam otkriti eventualne planove za budućnost?

“S obzirom da je Aeterna mlada poliklinika, noviteta u našoj ponudi će svakako biti, no cilj nam je zadržati se pri usko specijaliziranim djelatnostima kojima se bavimo te ih konstantno usavršavati. Osim estetike i kirurgije, namjera nam je razvijati medicinu u okviru dijagnostike i rješavanja bolesti uha, grla i nosa te dermatologije. Planovi su ambiciozni, no svjesni smo da rast nije moguć bez kvalitete usluga i predanog rada naših zaposlenika. Sljedeći iskorak vidimo u jačanju pozicije na domaćem tržištu i prepoznavanju naše poliklinike kao vrhunske privatne klinike u cijeloj regiji”, zaključila je Ana Grgurev.

Pročitajte još i ...