Novost iz Ducraya – prva pomoć kod ispadanja kose

Promjena godišnjih doba, hormoni, neadekvatna prehrana, nedostatak vitamina ili stres? Sve su to razlozi koji mogu dovesti do slabljenja pa i gubitka kose. Ta nas pojava nerijetko, posebice ako je primjećujemo mjesecima, prilično zabrinjava. Problemi s vlasištem i kosom podjednako muče i muškarce i žene. Kosa i lice su prvo što naša okolina vidi i važni su u našoj komunikaciji, a i naš doživljaj samih sebe djelomično je uvjetovan reakcijom okoline na nas. Stoga promjene koje ukazuju na umor, bolest, stres i iscrpljenost ne izazivaju pozitivne reakcije pa se ponekad i mi sami počinjemo ponašati na način na koji nas okolina doživljava. I upravo zato je stanje naše kose važno.

Ulaganjem u brigu za kosu i njezinu njegu kroz kvalitetne proizvode, održavat ćete njezino zdravlje i ljepotu na najbolji mogući način i ona će biti jaka i zdrava.

Ducray je već dugo sinonim za vrhunske proizvode za njegu kose, a upravo je predstavio novitet s tog područja –  Ducray Neoptide EXPERT serum koji smanjuje ispadanje i potiče rast kose, posebice kod kroničnog ispadanja kose kod žena i muškaraca. Lagan i neljepljiv serum koji nije potrebno ispirati, a omogućava lako oblikovanje kose. Dovoljno je vrhovima prstiju umasirati proizvod u vlasište.

Lespedeza, prirodna djelatna tvar, regulira ciklus rasta kose usporavajući ispadanje kose dok Mangalidone, u kombinaciji s masažom, potiče mikrocirkulaciju, metaboličku aktivnost i učvršćivanje vlasi kose u vlasište.

Kad je u pitanju značajan (ili potpuni) gubitak vlasi s određene regije, jedino kompletno rješenje je transplantacija kose. Ducray Neoptide EXPERT serum služi i kao podrška kod njege prije i poslije transplatacije kose. Sadrži Anchoran, ekstrakt mliječka, patentiranu, prirodnu djelatnu tvar koja potiče rast kose tako što djeluje na stanice koje su odgovorne za rast dlake, odnosno potiče prirodnu proizvodnju keratina K75 za jaču, deblju i otporniju kosu.

Ne zaboravite da i ono što jedete može znatno utjecati na kvalitetu i rast vaše kose te su vam potrebne hranjive tvari kao što su vitamini A, C, E, B5, B12 te željezo, cink, proteini, esencijalne masne kiseline, silicij, sumpor i germanij. Također, tjelovježba i tehnike opuštanja smanjit će količinu stresa.

Ducray proizvode pronađite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Pročitajte još i ...