Oil To Foam Total Cleanser: Moć dvostrukog čišćenja u samo jednom Dermalogica proizvodu

Na kraju dana lice je prekriveno česticama prljavštine, bakterijama i mrtvim stanicama, ostacima teškog make-upa i SPF-a, viškom izlučenog sebuma. Taj sloj koji se tijekom dana stvara na licu sve je samo ne zaštitni. Osim što ten čini sivim i beživotnim, može uzrokovati začepljenje pora, stvaranje mitesera, pa i akne. Nikada nije dovoljno naglasiti kako je temeljito čišćenje bez narušavanja zaštitne barijere preduvjet zdrave kože. Jer samo dubinski očišćena koža spremna je upiti vrijedne aktivne sastojke iz proizvoda koje nanosimo.

No, nije svaki ritual čišćenja jednako učinkovit. Brend Dermalogica začetnik je metode dvostrukog čišćenja koja je u svijetu kozmetike postala standard jer koži donosi brojne dobrobiti. Proces obuhvaća dva čistača različite teksture i namjene: u prvoj fazi uljni ‘predčistač’ otapa višak sebuma, vodootporni make-up, zaštitni faktor te sve čestice topive u ulju. Drugo sredstvo na bazi vode osigurat će profesionalnu razinu čistoće te, najvažnije, ciljano djelovati na stanje kože: suhoću, crvenilo, akne, pigmentacije.

Beskompromisno čista koža i kad ste u stisci s vremenom

Odlično je ako ste u svoju rutinu uveli dvostruko čišćenje, no činjenica je da ono traži više – jer je drugome čistaču potrebno dodatno vrijeme za aktivno djelovanje. A svi znamo da postoje dani kad jednostavno padate s nogu od umora i želite što prije zaspati ili ste na putovanju pa nije zgodno nositi puno kozmetike… Ne napuštajući svoju revolucionarnu metodu dvostrukog čišćenja, Dermalogica je stvorila novu pobjedničku formulu: Oil To Foam Total Cleanser – proizvod kojim se postiže postiže učinak dvostrukog čišćenja u jednom koraku. Posve u skladu s filozofijom brenda i potrebama modernog vremena.

Oil To Foam Total Cleanser nanosi se na navlaženo lice, uključujući područje oko očiju. Kombinacija gela i ulja zlaćane boje čini podatnu teksturu koja u prvoj fazi otapa sve masne čestice na licu prirodnim surfaktantima iz kokosova ulja.

Nakon što se dodavanjem vode u dlanove uljni gel pretvori u bogatu pjenu, aktiviraju se nježni saponini ekstrahirani iz sjemenki zelenog čaja. U ovoj se fazi ne događa samo proces uklanjanja nečistoća, nego i hranjenje, hidratacija te zaštita kože od slobodnih radikala. Za to su zaslužni  hranjivo ulje pasjeg trna(Hippophae rhamnoides) bogato antioksidansima te prebiotik saharid izomerat koji je pravi magnet za vlagu, pa je koža nakon čišćenja podatna, meka i glatka.

Dobro osmišljena rutina tajna je zdrave kože i važno ju je zadržati i kad ste ‘na knap’ s vremenom. S Oil To Foam Total Cleanserom to možete ostvariti.

Pročitajte još i ...