Slow Âge njega za zdravu i mladoliku kožu

Kada biste mogli vidljivo promijeniti predvidljiv tijek starenja kože, kojim biste se proizvodom poslužili?

Laboratoriji Vichy proučavali su pojavu starenja koja se odvija pod utjecajem okoline (UV zraka, zagađenja), emocija (stresa, umora) i životnih navika, a dobivena saznanja omogućila su im da razviju prvu Vichy njegu koja djeluje na znakove starenja povezane s tom pojavom – od diskromije do tamnih mrlja, od gubitka tonusa do nedostatka punoće kože.

vichy-zadnji3

Slow Âge je tako prva Vichy “slow ageing” njega koja djeluje na znakove starenja u nastajanju, za kožu koja odiše zdravljem i mladolikošću. U njoj su po prvi puta objedinjeni probiotički sastojak bifidus, ekstrakt korijena bajkalske kapice antioksidacijskog djelovanja, koji se u Kini koristi već 2.000 godina, i Vichy mineralizirana termalna voda. Njega sadrži i SPF 25, primjerena je za osjetljivu kožu, hipoalergena i bez parabena.

Za uspješnu integraciju sastojaka formule Vichy je proveo brojna ispitivanja kako bi promatrao povišene razine SPF zaštitnih faktora njege Slow Âge uz antioksidacijsko djelovanje bajkalske kapice, a koristio je i najnoviju tehnologiju pri stvaranju mirisa kako bi zadovoljio očekivanja kupaca.

vichy-zadnji

Ideja je bila prikazati učinkovitost proizvoda kroz vrijeme i stvarne životne uvjete sa stvarnim ženama, a ne samo kroz laboratorijske testove. Po prvi je puta Vichy usporedio učinkovitost svog proizvoda Slow Âge s grupom žena koje su koristile svoj uobičajen proizvod, a u rezultatima je otkriveno jače smanjenje pojave tamnih mrlja, bora na obrazima, gubitka punoće i vidljivosti pora. Velika većina iz grupe koja je koristila Slow Âge prijavila je da im je koža umirenija (97%), glađa (92%) i blistavija (81%) neposredno nakon promjene njege, a nakon 8 tjedana 89% je primijetilo da im je koža mekša, 87% da im je koža zdravija, a 71% da je postala snažnija.

Izvor: Journal.hr

Pročitajte još i ...