Prelijepa Nataša Janjić zaštitno lice kampanje „Ljepota je prirodna“

Natasa Janjic kampanja Poliklinika Sinteza

Poznata glumica Nataša Janjić postala je zaštitno lice kampanje „Ljepota je prirodna“ poznate zagrebačke Poliklinike Sinteza, specijalizirane za estetsku medicinu i kirurgiju.

„Nataša je uvijek dragi posjetitelj Poliklinike. Njezinu prirodnu ljepotu dovoljno je samo istaknuti pokojim tretmanom“, otkriva dr. Jeannette Gjurić, direktorica i suvlasnica Poliklinike Sinteza, dodajući kako se Med Contourom, koji Nataša rado odabire, prvo oblikuje tijelo, a kasnije se radi tretman biorezonancom kako bi se postigao cjeloviti pristup održanju zdravlja. Uz tretman Med Contourom, kazala nam je dr. Gjurić, uvijek se radi i limfna drenaža koju kod Nataše kombinira i Arosha tretmanima. Kombinacijom tretmana postiže se uklanjanje vode iz organizma, ali i masnih stanica te celulita, koji je najteže iskorijeniti.

dr. Jeannette Gjurić i Nataša Janjić
dr. Jeannette Gjurić i Nataša Janjić

„Nataša nas je odabrala jer Poliklinika Sinteza od samoga početka ima drugačiji pristup estetskoj medicini uz koju kombiniramo prirodne metode poput biorezonance. Želimo da se naši klijenti dobro osjećaju u svojoj koži i zato se apsolutno posvećujemo bilo kojem problemu. Pratimo svjetske trendove od kojih neke imamo jedini u Hrvatskoj, kao što je poznata dijeta Clean, Burn i Shape, koja daje izvrsne rezulatate“, objasnila je dr. Gjurić.

Top ponuda

U sklopu kampanje „Ljepota je prirodna“ Poliklinika Sinteza nudi niz kombiniranih usluga po posebnim cijenama.

„Zbog brojnih upita odlučili smo napraviti niz posebnih ponuda za klijente. Sve naše ponude možete promaći na našoj web stranici www.sinteza.hr Ponuda će trajati do 30.06.2017., a za sve usluge se treba naručiti jer već sada imamo brojne upite“, kazala nam je dr. Gjurić.

Inače, Polikliniku Sinteza osnovali su supružnici, oboje liječnici Jeannette i Mislav Gjurić nakon dugogodišnje uspješne karijere u njemačkim klinikama.

„Oduvijek smo u Hrvatskoj vidjeli svoju budućnost. Inozemne klijenete nismo izgubili, njima nije problem zbog kvalitetene usluge uputiti se k nama, a sve više imamo i hrvatskih pacijenta koji žele nešto drugačiji pristup estetskoj medicini“, zaključili su supružnici.

Pročitajte još i ...