Zaštita, umirenje, dubinska hidratacija kože, cijeljenje rana… Uz ovu emulziju dugo toplo ljeto može početi!

Sve više sunčanih dana, sve više provođenja vremena u prirodi i na suncu donosi nove izazove – ubodi insekata, opekline od sunca, opekline pri roštiljanju, posjekotine i rane od padova zahtijevaju trenutačnu njegu i zacjeljivanje, a upravo svim tim površinskim ozljedama kože neoVIDERM priskače u pomoć. Ova emulzija pridonosi zaštiti kože, njenoj dubinskoj hidrataciji, umiruje kožu nakon kozmetičkih tretmana poput microneedlinga, kemijskih pilinga, depilacija i lasera, smiruje opekline od sunca i upalne procese te potpomaže i ubrzava regeneraciju kožnog tkiva kod raznih oštećenja poput posjekotina, ogrebotina i raznih vrsta rana.

neoVIDERM emulzija djeluje na svim razinama zaštite i obnavljanja kože prodirući u najdublji sloj ozljede i zacjeljujući je iznutra prema površini. Zahvaljujući jedinstvenoj formuli, obnovit će hidrolipidnu barijeru, vratiti normalne uvjete fiziološke obrane kože, umiriti opekline i upalne procese, dubinski hidratizirati kožu i ubrzati regeneraciju kožnog tkiva. Lagane teksture, ova emulzija brzo se upija, a ne sadrži ulja ni sastojke koje zadržavaju toplinu na koži! Nježna, ali učinkovita formula sačinjena od hijaluronske kiseline, betaglukana i alginata koži pruža tri ključna učinka koja su potrebna za adekvatno zacjeljivanje – hlađenje, hidrataciju i obnovu. 

U slučaju otvorenih rana, pustite ranu da se osuši i nanesite sloj neoVIDERMa na ranu. Betaglukan aktivira i regenerira obrambene procese kože te djeluje na dva načina: potiče stvaranje koštane srži, a time i proizvodnju leukocita i trombocita koji su prva crta obrane organizma i potiče aktivaciju makrofaga – stanica koje čine “energetsku centralu” imunološke aktivnosti, i time izaziva cijelu kaskadu događaja u organizmu pretvarajući tijelo u “arsenal obrane”. Stvara zaštitni sloj, djeluje obnavljajuće i hidratizira.

Ukratko, ovo ljeto uz neoVIDERM će biti puno manje stresno za vašu kožu! 

Pročitajte još i ...