EmFace: čarolija zatezanja lica bez igle od sada dostupna u Poliklinici Milojević

Provodite kvalitetnu rutinu njege i ne odstupate ni od jednog njezinog koraka. Zdravo se hranite, pijete dovoljno vode, ne pušite, izgjegavate izlaganje suncu koliko god možete, a kada to ne možete, koristite kvalitetne zaštitne kreme sa SPF-om. No, usprkos svemu navedenom, koža na vašem licu naprosto više nije kao nekada. Počela se mreškati, obrazi su izgubili mladenačku zategnutost, a zbog opuštene linije čeljusti i podbradak vam se čini izraženijim?

Ne brinite, niste jedini. Naime, početkom 40-ih, kod većine se ljudi događaju upravo ovakve promjene, a sve su one rezultat različitih faktora koje povezujemo sa starenjem lica: smanjuje se proizvodnja kolagena i elastina, smanjuju se zalihe  hijaluronske kiseline, razgrađuje se prirodno masno tkivo i gubi se prirodna napetost lica.

Upravo zbog svih navedenih razloga, mnoge žene upravo u toj životnoj dobi počnu razmatrati i proučavati razne anti-age tretmane i metode koje će im pomladiti lice. Naravno, jedna od opcija je i kirurški facelifting, no nisu sve spremne kao prvi korak odabrati ‘otići pod nož’. Stoga se fokusiraju na doista brojne opcije i metode koje nudi suvremena estetska medicina – proizvode i tehnologije uz čiju je pomoć moguće ostvariti iznimne rezultate, uz značajno kraće vrijeme izvođenja tretmana, ali i oporavka – bez skalpela, šavova, bolova i podljeva.

Revolucija u pomlađivanju lica

Jedna od takvih metoda je EmFace – jedinstven i posve revolucionaran tretman koji istodobno učvršćuje mišiće lica i pomlađuje kožu te je odnedavno ekskluzivno dostupan u zagrebačkoj Poliklinici Milojević, jednoj od vodećih hrvatskih klinika za estetsku medicinu, specijaliziranu za niz najsuvremenijih estetskih postupaka i tretmana za pomlađivanje lica i tijela.

dr. Nikola Milojević

Prema riječima dr. Nikole Milojevića, vlasnika i kliničkog direktora Poliklinike, riječ je o tretmanu koji je proizašao iz tretmana EmSculpt Neo za oblikovanje tijela. Ovaj vrsni estetičar upravo kombinaciju EmSculpt Neo i EmFace preporučuje kao savršen spoj kako biste ljeto dočekali u punom sjaju – jedrog lica i čvrste figure.

Slika 4

“Neizbježnim procesom starenja, sve više gubimo ne samo masne naslage koje licu daju jedrinu, već i mišićni tonus pa lice počinje “padati”. Mišićna elektrostimulacija podiže lice, kao da vježbate takozvanu jogu za lice, ali za razliku od vježbi koje treba svakodnevno izvoditi kroz dulji period da bi se postigli rezultati, EmFace djeluje na mnogo brži i učinkovitiji način”, otkrio nam je dr. Milojević.

Tome, kaže naš sugovornik, uvelike pridonosi i radiofrekvencija koja zagrijavanjem potiče stvaranje kolagena i elastina u koži koja postaje čvršća i zategnutija.

“Klinička istraživanja pokazala su da EmFace povećava tonus mišića lica za čak 30 posto, dajući mu punoću, te smanjuje bore za čak 37 posto. Stoga je EmFace zaista odlična alternativa za sve naše klijente koji ne žele botoks i filere, premda bi za još sveobuhvatnije i profinjenije rezultate optimalno bilo EmFace kombinirati s botoksom ili filerima. U tom slučaju ti se tretmani ne bi trebali primjenjivati istodobno, već se s EmFaceom može započeti nakon što protekne najmanje mjesec dana od apliciranja botoksa ili filera”, pojasnio je dr. Milojević.

Jelena Veljača (foto: John Pavlish)

EmFace tretman se provodi tako da se sonde, odnosno aplikatori, pomoću posebnih naljepnica postave na čelo i obraze. Tretman traje 20 minuta, a preporučuje se dvotjedna kura od četiri tretmana, u razmacima od dva do tri dana. Odmah nakon prvog tretmana lice poprima svježiji izgled, optimalni rezultati vidljivi su u prosjeku 90 dana od posljednjeg tretmana, a dodatno se poboljšavaju tijekom sljedećih nekoliko tjedana. Za održavanje rezultata preporučuje se ponavljanje tretmana svakih 6 do 12 mjeseci.

Jelena Veljača (foto: John Pavlish)

EmFace je bezbolan, a osim prethodnog čišćenja lica, ne zahtijeva nikakvu posebnu pripremu ni oporavak. Na tretmane mogu ići osobe s raznim tipovima i stanjima kože, uključujući hiperpigmentacije i rozaceju.

Tretman je nedavno u Poliklinici Milojević isprobala i glumica, scenaristica i kolumnistica Jelena Veljača koja oduševljena je rezultatima kao i mnoge holivudske zvijezde koje su vjerne ovom tretmanu zbog njegovih doista senzacionalnih rezultata.

Rezervirajte i vi svoj termin za ovaj revolucionarni i ekskluzivni tretman pomlađivanja putem telefona +385 (0)1 485 4441 ili e-maila: info@milojevic.hr.

Pročitajte još i ...