Philips Multigroom All-in-one – baš sve što treba suvremenom njegovanom muškarcu

CANNES, FRANCE - MAY 12: George Clooney attends the 'Money Monster' photo- call during the 69th Cannes Film Festival on May 12, 2016 in Cannes, France., Image: 294272821, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy

Kada razmišljamo o muškoj njezi, brijanje, šišanje i trimanje neke su od osnovnih i ključnih radnji. Tu prije svega mislimo na uređivanje kose i brade, ali svaki muškarac koji drži do sebe, pod kontrolom želi imati i ostale dlačice – kako one na licu, tako i one na tijelu. Nos, uši, ali i prsa te intimna zona, također su u fokusu suvremenog, njegovanog muškarca. Jer, davno su prošla vremena kada su dlačice s prsa uklanjali samo plivači, vaterpolisti i body-builderi. Danas je to postao sastavni dio muške beauty rutine, rekli bismo na veliku radost njihovih partnerica.

Iako trend zanatskih barber shopova proživljava svoje zlatne trenutke, mnogi muškarci, što zbog nedostatka vremena, što zbog brzine, komocije i praktičnosti, ipak preferiraju uređivanje u udobnosti vlastite kupaonice te su stoga u kontinuiranoj potrazi za kvalitetnim i učinkovitim uređajima koji će im u tome pomoći. Ono što je u toj potrazi jedan od ključnih zahtjeva svakako je multifunkcionalnost ili sposobnost jednog uređaja da obavi što veći broj potrebnih i željenih radnji. Pouzdanost, preciznost, praktičnost i inovativnost nastavljaju listu želja.

Upravo sve te karkteristike, ali i mnogo više, u jednom uređaju donose Philips Multigroom uređaji, izbor mnogih muškaraca za vrhunsko uređivanje. Uz ove multifunkcionalne uređaje svaka kupaonica postaje vlastiti brijački salon.

Još bolji, još moćniji, još svestraniji

Zato s veseljem donosimo vijest da je Philips nedavno osvježio svoju Multigroom liniju i to još naprednijim trimerima serija 5000, 7000 i 9000 koji sada dolaze s poboljšanim karakteristikama, još boljim performansama i još učinkovitijim rezultatima. Riječ je o multifunkcionalnim trimerima koji s velikom preciznošću, a opet brzo i jednostavno ispunjavaju svaku pojedinu želju kada je groomingu riječ, ali isto tako izvrsno funkcioniraju kao jedinstven uređaj za muško uređivanje od glave do pete.

Drugim riječima, koji god novi Philips Multigroom uređaj odaberete, dobit ćete visoko svestran trimer, koji je davno nadrastao puko uređivanje brade. On je sve u jednom – jednako uspješno pobrinut će se za dlačice na licu, vratu, tijelu, ušima, nosu i svim ostalim dijelovima tijela koje poželite urediti i to zahvaljujući svojim višestrukim nastavcima za svaki navedeni dio lica ili tijela.

Ovi su trimeri posebni i po svojoj visokoj kvaliteti – primjerice, svi imaju oštrice od nehrđajućeg čelika, dugotrajnu bateriju, te  su vodootporni, što olakšava čišćenje i omogućava korištenje pod tušem.

Philips All-in-One Trimmer Series 9000

Ako želite postići doista poseban izgled i kreirati jedinstvene stilove, onda je vaš izbor ovaj vrhunski komplet za lice, glavu i tijelo. Riječ je o kombinaciji najnaprednijeg Philipsovog trimera od nehrđajućeg čelika i aparata OneBlade koja pruža vrhunsko i precizno podrezivanje i oblikovanje. Njegov patentirani češalj za podrezivanje ima čak 11 postavki duljine od 1 do 3 mm, tako da je moguće ujednačeno podrezivati dlačice točno na željenu duljinu.

Oštrica OneBlade pobrinut će se za glatke linije i oštre rubove. Brzi rezač (6000 puta u minuti) prolazi čak i kroz najdulje dlačice, a premaz za klizanje i zaobljeni vrhovi štite kožu, tako da je moguće udobno oblikovanje i brijanje brade. Oštrice od nehrđajućeg čelika na trimeru same se oštre i ostaju precizne i oštre kao prvog dana za dugotrajnu učinkovitost.

Ovaj doista čudesan trimer prilagodit će se svakoj bradi. Naime, on će skenirati gustoću brade čak 125 puta u sekundi i pojačati snagu upravo onda kada je potrebno za brijanje guste ili duge brade.

Ovaj komplet sastavljen je tako da savršeno nadopunjuje svaku rutinu: izdržljivi trimer izrađen je za precizno i snažno podrezivanje dlačica na licu i tijelu te kose, a oštrica OneBlade i njezina jedinstvena tehnologija idealne su za oblikovanje i brijanje dlačica na licu bilo koje duljine.

Visoka preciznost i učinkovitost

Ovaj komplet s više češljeva ima 27 postavki duljine od 0,2 do 20 mm u preciznim koracima do 0,2 mm za ujednačeno podrezivanje na kraćim i dužim bradama. Uski dizajn preciznog trimera idealan je za male detalje oko usta. Za savršenu bradu tu je precizna oštrica OneBlade. Dvostrana oštrica funkcionira u bilo kojem smjeru i štiti kožu tijekom brijanja obraza, brade ili vrata.

Nastavak za brijanje tijela omogućit će udobno i bezbrižno brijanje dlačica ispod vrata. Jedinstveni sustav za zaštitu kože štiti osjetljiva područja dok se brijete na 0,5 mm. Možete i podrezivati dlačice dvama češljevima koji se lako pričvršćuju. Uz sve to, postići ćete i 30% brže šišanje kose zahvaljujući iznimno širokom aparatu za šišanje od 41 mm od nehrđajućeg čelika koji reže više svakim potezom. Stvorite svoj stil uz postavke duljine i iznimno široke češljeve od 4, 9, 12 i 16 mm. I kao šećer na kraju – jednostavno uredite i obrve posebnim češljem.

Ekonomičnost i jednostavnost rukovanja

Snažna litij-ionska baterija u trimeru omogućuje do 120 minuta rada uz petominutno brzo punjenje za dug radni vijek i maksimalnu snagu. Oštrica OneBlade radi do 30 minuta, pa imate dovoljno vremena za oblikovanje i brijanje brade. Indikator baterije trimera prikazuje status baterije: nisko, prazno, punjenje ili napunjeno. Tako se baterija nikad neće isprazniti dok podrezujete. Komplet je vodootporan, pa ga možete upotrebljavati pod tušem i jednostavno očistiti pod tekućom vodom.

I na kraju, ali ne i manje bitno – ovaj trimer od vrhunskog nehrđajućeg čelika i oštrica OneBlade lako se drže u ruci i njima upravlja zahvaljujući ergonomskoj gumenoj dršci za vrhunsku udobnost i kontrolu.

 

 

 

Pročitajte još i ...