Poliklinika u centru grada o kojoj svi pričaju

Otkad je svoja vrata otvorila pacijentima početkom ove godine, Poliklinika Duduković ne prestaje silaziti s lista omiljenih zagrebačkih adresa kad je u pitanju estetika.

Njezin vlasnik, dr. Mladen Duduković, u medicinskim je krugovima poznat kao jedan od najperspektivnijih mladih estetskih kirurga, a među njegovim se pacijenticama nalaze brojne poznate i nepoznate zagrebačke dame.

dr. Mladen Duduković

Savjet i prijateljski odnos među najvećim su prioritetima

U današnjem vremenu estetski su tretmani svakodnevica, a žene ih sve češće smatraju nezaobilaznim dijelom svoje rutine, zbog čega osim stručnosti liječnika, veliku važnost pridaju i odnosu s liječnikom, a iznad svega cijene dobiveni savjet i prijateljski odnos.

Dr. Duduković zna da je obrisati godine s lica moguće u svega nekoliko minuta, a u svojoj modernoj poliklinici u samom centru Zagreba, osim dermatoloških estetskih tretmana, svojim pacijenticama omogućava i tretmane lica kozmetikom renomiranog francuskog branda Biologique Recherche pod stručnim vodstvom kozmetologa.

Poliklinika Duduković

Potpuno personalizirani tretmani moćnim sastojcima

Upravo su tretmani Biologique Recherche kozmetikom među najizvođenijim tretmanima u Poliklinici Duduković, a pacijentice ih obožavaju jer se temelje na posebnom pristupu – formule sadrže iznimno visoke koncentracije aktivnih tvari, a tretmani su u potpunosti personalizirani u skladu sa stanjem kože svakog pacijenta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Biologique Recherche Croatia (@biologique_recherche_croatia) on

Pod nadzorom iskusne kozmetologinje, opuštajućim i efikasnim tretmanima može se djelovati na blistavost kože, učvršćivanje kontura lica, regulaciju sebuma i matiranje kože, dubinsko čišćenje i obnovu, ali i na brojne druge znakove umora i starenja.

U mladom, ali izvrsno uigranom timu, osim dr. Dudukovića i tima medicinskih sestara, nalaze se kozmetologinja Latica Lauš te dermatologinja Elvira Lazić Mosler, jedna od najeduciranijih dermatologinja u pomlađivanju kože tretmanima Mesoestetic i Zein Obagi, s bogatim iskustvom u dijagnostici i liječenju promjena i bolesti kože, kao i u liječenju gubitka kose i problema vlasišta.

Anti-age program po mjeri svake žene

Specijalist plastično-rekonstruktivne i estetske kirurgije, dr. Mladen Duduković dio edukacije proveo je i u američkoj bolnici Johns Hopkins u Baltimoreu, a od samih početaka karijere istaknuo se kao jedan od vodećih kirurga u području rekonstrukcije i estetskih operacija grudi i tijela.

Kao zaljubljenik u inovativne metode i neinvazivne zahvate, dr. Duduković je postao i hrvatski i internacionalni trener za nekirurški lifting lica koncima Silhouette Soft, a u ponudi njegove poliklinike nalazi se jedan od najbogatijih anti-ageing programa u kojemu će svaka dama pronaći odgovarajući tretman za sebe.

Prije i poslije makeovera
Pacijentica (42 god) prije i poslije makeovera filerima, botoxom i Silhouette Soft koncima (iz arhive dr. Dudukovića)

Kvaliteta kože i pomlađene konture lica

Da su mogućnosti i raspon primjene filera hijaluronske kiseline nevjerojatni, dr. Duduković ne dvoji, a u njegovoj se poliklinici mogu pronaći isključivo fileri prestižnih svjetskih brandova, poput Juvéderma i Restylanea, no sve češće se odlučuje na filere branda Belotero, koje obožavaju i slavne dame.

Za dugotrajniji učinak od standardnih filera, u ponudi poliklinike se nalazi i novi filer branda Ellanse, kao i pomlađivanje botoxom, ali i tretman Mesobotoxom – jedinstvenom tehnikom za kompletno pomlađivanje lica botoxom. Osim pomlađenih kontura lica, pacijenticama je izuzetno važna kvaliteta kože, na koju se može djelovati skinboosterima, ali i specijaliziranim tretmanima kao što su pilinzi najpoznatijih svjetskih brandova poput Zein Obagi i Mesoestetic.

Romee Strijd (romeestrijd / 10.09.2017): "Romee Stijd backstage at Public School S/S 2018 #romeestrijd #publicschool #nyfw #ss18 #backstage #beauty #makeup #model #vsangel #fashionshow #fashion #style #fashionweek #coreytenold #vogue, Image: 349017627, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Face To Face A

Uređaji koji skidaju godine, mijenjaju konture i brišu umor

Osim tretmana za ljepotu kože, anti-age programa i neinvazivnih estetskih zahvata, u Poliklinici Duduković pronaći ćete široku paletu mogućnosti za brzo i bezbolno oblikovanje i učvršćivanje lica,  zatezanje kože i pomlađivanje s lifting efektom.

Kad je potrebno postići lifting lica bez dugotrajnog oporavka, dr. Duduković svojim pacijenticama preporučuje tretman uređajem Plexr, koji pomoću ioniziranog zraka stvara plazmu i zagrijava tkivo, uz efekt zatezanja kože. Poticanjem prirodnog razvoja kolagena, koža se obnavlja i pomlađuje, a uređaj je namijenjen kao neinvazivna alternativa blefaroplastici, uklanjanju bora oko usana i očiju, smanjenu akni i ožiljaka, ali i liftingu lica.

Za potpuno pomlađivanje lica izvrsne rezultate pokazuje i tretman suvremenim medicinskim uređajem Venus Viva, koji radi na osnovi nanofrakcijske radiofrekvencije, a namijenjen je pomlađivanju kože lica, uklanjanju bora i pigmentacija, kao i liftingu i zatezanju kože. Ovaj će tretman zaokruženo djelovati na znakove starenja, kako bi rezultat bio potpuna rejuvenacija kože lica.

Pročitajte još i ...