Injekcija koja otapa masnoće točno tamo gdje želite

Victoria's Secret has posted a photo on Twitter with the following remarks: Cover girls. #OwnTheBeach Twitter, 2015-03-09 16:38:41. Photo supplied by insight media This is a private photo posted on social networks and supplied by this Agency. This Agency does not claim any ownership including but not limited to copyright or license in the attached material. Fees charged by this Agency are for Agency's services only, and do not, nor are they intended to, convey to the user any ownership of copyright or license in the material. By publishing this material you expressly agree to indemnify and to hold this Agency and its directors, shareholders and employees harmless from any loss, claims, damages, demands, expenses (including legal fees), or any causes of action or allegation against this Agency arising out of or connected in any way with publication of the material., Image: 224890525, License: Rights-managed, Restrictions: Photo supplied by insight media. For editorial use only. Single rate handling fee applies., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Insight Media

Poliklinika Sinteza za vas je pripremila još jedno iznenađenje – revolucionarnu metodu koja poput čarobnog štapića uklanja tvrdokorne masne naslage s upravo onih područja s kojih ih želite ukloniti, i to sve brzim postupkom, bez operacije i potrebe za oporavkom.

Višak masnog tkiva na trbuhu, unutarnjoj strani bedara, rukama ili pak ispod brade moguće je ukloniti sa svega nekoliko bezbolnih uboda iglicom – injekcijskom lipolizom. O ovom hit tretmanu razgovarali smo s vlasnicom Poliklinike Sinteza dr. Jeannette Gjurić, specijalisticom anesteziologije, reanimacije i intenzivne medicine te tradicionalne kineske medicine.

dr. Jeannette Gjurić

Otopite masnoću točno tamo gdje želite

Imajući na umu sve dame, ali i muškarce, koji prije ljeta žele srediti svoju figuru ne bi li se osjećali dobro u svojoj koži, Poliklinika Sinteza u svoju je ponudu uvrstila još jednu popularnu i iznimno učinkovitu metodu oblikovanja tijela.

Kako nam je otkrila dr. Jeannette Gjurić, inovatorica koja s iznimnim zanimanjem prati svjetske trendove i najbolje od njih dovodi i u Hrvatsku, injekcijska lipoliza siguran je zahvat koji broji više od 75000 zadovoljnih pacijenata diljem svijeta.

Fashion models Spanish Blanca Padilla and German Toni Garrn star in Calzedonia Spring Summer 2017 swimwear collection., Image: 329528961, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Balawa Pics

Bilo da se radi o masnim jastučićima na dnu leđa ili onima na području ispod pupka, većina nas ima jednu ili nekoliko „bolnih točaka“ s kojih masno tkivo jednostavno ne odlazi. Rijetki su sretnici koje takva pojava zaobiđe, a javna je tajna da čak i manekenke odlaze na tretmane injekcijskom lipolizom ne bi li dotjerale svoju figuru.

„Injekcijska lipoliza izvrstan je tretman za osobe normalne tjelesne težine koje se žele riješiti lokaliziranih masnih naslaga s bilo kojeg dijela tijela. Radi se o metodi kojom se finim iglicama na željena područja aplicira sojin lecitin (fosfatidilkolin) – tvar koja otapa masnoću i polako je uklanja iz tijela“, otkrila nam je dr. Gjurić.

Lecitin je sastojak koji se prirodno nalazi u ljudskom organizmu, a ima važnu ulogu u metabolizmu masti. Naime, ova prirodna tvar smatra se razgrađivačem masti jer ih pretvara u mješavinu s vodom koja se potom izbacuje iz organizma.

Prije i poslije jednog tretmana. Arhiva: Dr. Palmer (UK)

„Postupkom injekcijske lipolize dolazi do pucanja adipocita, a ostaci masne stanice razgrađuju se i transportiraju limfnim putem. Ovaj proces ujedno potiče kožu na regeneraciju, te tako povećava elasticitet tretiranog područja“, dodaje dr. Gjurić, ističući kako se tretman može izvoditi na svim dijelovima tijela na kojima postoji višak tvrdokornih masnih naslaga, a cijena jednog tretmana u Poliklinici Sinteza iznosi 3750 kuna.

Prije i poslije jednog tretmana

Oblikovanje tijela bez liposukcije

Iako se postupkom mijenja kontura tretiranog područja kojim se u konačnici utječe na siluetu cijeloga tijela, injekcijska lipoliza nije metoda mršavljenja, već oblikovanja tijela.

Dijelovi tijela koji uporno odolijevaju sagorijevanju masnih stanica, direktno se tretiraju injekcijskom lipolizom, ističe dr. Gjurić, a adipociti u tom području ostaju trajno razoreni i više se na tom mjestu ne pojavljuju.

, Image: 346806185, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy

U pravilu su potrebna 2 – 4 tretmana u obaveznom razmaku od 8 tjedana, a tretmanom se postižu izvrsni rezultati. Na tržištu ćete pronaći različite ponude, no tretman injekcijske lipolize smiju izvoditi samo certificirani liječnici educirani za ovakav postupak, i to preparatima koji se dobivaju isključivo od Netzwerk Lipolyse, udruženja koje se bavi edukacijom liječnika, kontrolom kvalitete i distribucijom preparata za injekcijsku lipolizu koju su razvili njihovi stručnjaci.

Prije i poslije dva tretmana

Pročitajte još i ...