Popularni tretman koji rješava problem rozaceje, hiperpigmentacija i kapilara od sada u Hrvatskoj!

Dr. med. dent. Vivian Jurković već više od desetljeća povezujemo s vrhunskim rezultatima neinvazivnih estetskih korekcija na području Istre i susjedne nam Italije. Osluškujući želje i potrebe svojih pacijenata, dr. med. dent. Jurković odlučila je obogatiti ponudu Klinike Dentalsana vodećim Nordlys Candela laserom iz SAD-a! Ova vrsta lasera razlikuje se od drugih te nudi širok spektar terapija koji mogu uspješno tretirati stanja poput hiperpigmentacija, rozaceje, staračkih pjega, kapilara i vena.

Kako bismo saznali sve o najnovijem dodatku njenoj praksi i njegovoj djelotvornosti, izravno smo upitali dr. Jurković!

Možete li nam reći nešto više o Candela Nordlys laseru i njegovoj primjeni na području estetske medicine i dermatologije?

Candela Nordlys laser je najnovija generacija laserskog uređaja na području estetske medicine i dermatologije, a posebnim ga čini njegova sposobnost korištenja dvaju različitih aktivnih medija, aleksandrita i neodimijskog lasera, te kratke valne duljine. Primjena Candela Nordlys lasera obuhvaća niz terapija, uključujući fotorejuvenaciju za poboljšanje teksture kože, smanjenje bora i pora te uklanjanje hiperpigmentacija, rozaceje, vidljivih vena i kapilara.

Koje su tri glavne prednosti Candela Nordlys lasera u usporedbi s drugim dostupnim laserskim uređajima za estetske tretmane?

Mene je ovaj uređaj toliko oduševio da mi je teško nabrojati samo tri! Ali, ako ih trebam izdvojiti, rekla bih da su mu glavne prednosti preciznost, učinkovitost i trajnost rezultata! Candela Nordlys laser koristi iznimno kratke valne duljine i ciljano usmjerava energiju na određene stanice ili probleme na koži. To rezultira visokom preciznošću i minimalnim oštećenjem okolnog tkiva, a zahvaljujući visokoj energetskoj izlaznosti, Candela Nordlys laser omogućava brze i vidljive rezultate. Pacijenti često primjećuju značajna poboljšanja nakon samo nekoliko tretmana!

Kako Nordlys laser djeluje na poboljšanje teksture kože?

Kada se primjenjuje na poboljšanje teksture kože, Nordlys laser koristi proces poznat kao fotorejuvenacija. Tijekom ovog tretmana, laser emitira visoko energetsku svjetlost koja prodire duboko u kožu. Ova svjetlost potiče proizvodnju kolagena, što rezultira zategnutijom, mlađom i glađom kožom! Moram dodati da je Nordlys laser efikasan i u liječenju akni zbog antibakterijskog djelovanja, kao i u tretiranju neujednačenosti kože nakon rješavanja tog problema.

Kako biste opisali proces tretiranja hiperpigmentacija i koliko je tretmana potrebno da bi se postigao željeni rezultat?

Proces liječenja hiperpigmentacija Candela Nordlys laserom temelji se na preciznom ciljanju viška pigmentacije u koži kako bi se postigao ravnomjeran ton kože. Tijekom tretmana, Nordlys laser emitira precizno usmjerenu lasersku svjetlost na područje s hiperpigmentacijom te ona reagira na količinu melanina u koži. Za najbolje i najvidljivije rezultate potrebna su minimalno 3 do 4 tretmana napravljena u razmaku od mjesec dana. Važno je napomenuti da će točan broj tretmana biti individualan za svakog pacijenta jer će ovisiti o njihovim specifičnim potrebama i reakciji kože na tretmane.

Kako Nordlys laser tretira vidljive kapilare i simptome rozaceje na koži?

NDYag nastavak Nordlys lasera koristi se za uklanjanje kapilara, hemangioma i urođenih vaskularnih mrlja svojom valnom duljinom od 1064 nm zbog čega ima mogućnost prodiranja dublje u tkivo od drugih vrsta lasera. Laser cilja hemoglobin i tako uništava kapilare koje se stisnu i nestanu!

Je li potrebno održavanje rezultata, posebice kod kroničnih problema?

Candela laser cilja sitne vaskularne promjene na koži i uklanja ih uz pomoć kratke valne duljine. Naravno, kod kroničnih stanja kože poput rozaceje u podlozi se mogu kriti brojna stanja, kao i neprilagođena prehrana i stres pa je nakon uklanjanja ovih promjena Nordlys laserom, potrebno da pacijent prilagodi svoj stil života i slijedi preporuke dermatologa kako bi spriječio ponovno pojavljivanje crvenila.

 

Pročitajte još i ...