Bez botoxa i filera do savršenog lica

Czech fashion model Karolina Kurkova in the print ads for IWC watches Fall Winter 2016 advertising campaign., Image: 305243013, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Balawa Pics

Dr. Jeannette Gjurić suvlasnica Poliklinike Sinteza i liječnica s dugogodišnjim iskustvom u estetskoj medicini, osmislila je ANR (Absolutely natural rejuvenation) – uslugu koja je dostupna isključivo u Poliklinici Sinteza gdje se pomoću biorezonance, PRP tretmana (pomlađivanje vlastitom plazmom) i ekskluzivne organske kozmetičke linije Dr. Stribora Markovića na 100% prirodan način pomlađuje koža i postižu dugotrajni rezultati u regeneraciji i revitalizaciji kože lica.

Dr. Jeannette Gjurić
Dr. Jeannette Gjurić

„Često iskazana želja naših pacijenata bila je u potpunosti prirodan način pomlađivanja kože. Razmišljajući o tome i prateći najsuvremenije trendove, oblikovala sam ovu uslugu, jedinstvenu u svijetu, kojom želim našim pacijentima ponuditi mogućnost potpuno novog načina rejuvenacije kože lica. Rezultati su zapanjujući već kod prvog tretmana. Bore i nepravilnosti na licu nestaju, a potiče se proizvodnja vlastitog kolagena“, kazala je dr. Gjurić, dodajući da je ANR izvrstan primjer kako kombinacija komplementarne medicine i najnovijih estetskih anti-aging tretmana može dati izvrsne rezultate u pomlađivanju i regeneraciji kože lica.

„Upravo ovakvi tretmani postaju sve više traženi, ne samo kod nas nego i u svijetu“, izjavila je dr. Gjurić.

Ova metoda učinkovito uklanja bore i nepravilnosti te potiče proizvodnju kolagena na 100% prirodan način. Tretman je namijenjen umornoj i suhoj koži koja je izgubila elastičnost i svima koji žele usporiti proces starenja, a izvrsni rezultati pokazali su se i u korekciji neujednačene pigmentacije kože.

Tretirati se može cijelo lice, obrazi, nazolabijalne bore, podočnjaci te vrat i dekolte, gdje je koža posebna tanka i osjetljiva. Postupak se može provoditi tijekom cijele godine.

Pročitajte još i ...