Nije kasno za idealnu liniju: Jedinstveni program zdravog mršavljenja u Poliklinici Sinteza

British model Kate Moss poses in a new pictures as St. Tropez's new face. 12/12/2013, Image: 179540058, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE (HO) / 01 pix, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Balawa Pics

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu na području estetike, komplementarne medicine i prehrane, dr. Jeannette Gjurić, suvlasnica Poliklinike Sinteza, provodi učinkovite i neinvazivne programe metaboličkog balansa i mršavljenja.

dr. Jeannette Gjurić
dr. Jeannette Gjurić

Razvili ste jedinstveni program mršavljenja i metaboličkog balansa koji objedinjuje nekoliko aktivnosti. O čemu se radi?
Intenzivan program zdravog mršavljenja koji se provodi u Poliklinici Sinteza pod strogom kontrolom liječnika, razvila sam nakon dugogodišnjeg istraživanja koje je obuhvaćalo nekoliko bitnih aktivnosti kako bi se tijelo vratilo u balans i prestalo potraživati suvišne kalorije i napokon na zdrav način počelo mršavjeti i oblikovati se.

Program se sastoji od 5 tretmana najsuvremenijim aparatom Med 2 Contour za razbijanje nakupina masnog tkiva i tvrdokornog celulita koji se kombinira s limfnom drenažom. Uvodi se poseban programom zdrave prehrane koji se temelji na metodi Metabolic Balance te biorezonantna terapija.

IMG_9985

Objasnite nam što je Med 2 Contour i kako on djeluje u cijelom programu?
U Poliklinici Sinteza pratimo najnovija medicinska dostignuća i rabimo isključivo najsuvremenije medicinske uređaje. Med 2 Contour je jedan takav uređaj koji rabi nisku i visoku fokusiranu ultrazvučnu frekvenciju koja omogućava duboko i ciljano prodiranje u masno tkivo, uništavajući masne stanice i smanjujući njihov broj na prethodno utvrđenom problematičnom području, a pritom okolno tkivo, koža, krvne žile i vezivo ostaju očuvani. Produkti koji nastaju razaranjem masnih stanica jednostavno se izlučuju putem limfnog sustava, pa smo stoga ovaj tretman upotpuniti limfnom drenažom. Med Contour je dokazano najbolja i prva alternativa operativnoj liposukciji.

SONY DSC

Što je Metabolic Balance?
Kao što svaki čovjek ima specifične otiske prstiju, tako i svako tijelo ima svoje metaboličke specifičnosti koje se ne mijenjaju i ostaju zauvijek njegovi, baš kao i otisci prstiju. Metabolic Balance stručnjaci prepoznaju ih putem laboratorijskih vrijednosti krvi. To je jedinstveni program prehrane koji usklađuje biokemijska i metabolička svojstva tijela pojedinca s kemijom hrane. Prehranom prema Metabolic Balance individualnom programu zdravo se mršavi, hormoni se stabiliziraju, šećer, masnoće i tlak se prirodno reguliraju. Program je rezultat 20-godišnjeg istraživanja i provodi se u 50-ak zemalja svijeta, a među njima i u Hrvatskoj i u Poliklinici Sinteza.

Koji je doprinos biorezonantne terapije u ovom programu?
Primjena biorezonance u ovom programu omogućuje smanjenje napetosti tijekom razdoblja prilagodbe na zdravu prehranu, ubrzava metabolizam i omogućuje brže izlučivanje suvišnih tvari iz tijela.

Ljeto nam se bliži, je li sada kasno započeti s programom?
Nikada nije kasno početi se ponašati odgovorno prema sebi, svom tijelu i zdravlju. Apsolutno je pravo vrijeme za započeti s promjenama.

Što biste još preporučili uz ovaj program?
Svakako bih preporučila fizičku aktivnost te smanjenje ili potpuni prestanak s lošim navikama za naš organizam.

Pročitajte još i ...