Promocija najvećeg anti age medicinsko-estetskog centra u Dalmaciji

U Splitu je u modernom ambijentu Bel Etage zgrade održana promocija najvećeg medicinsko-estetskog centra u Dalmaciji Dermamed. Na otvaranje ovog inovativnog centra koji spaja profesionalizam i sofisticiranost medicinske aparature s naglaskom na zdravlje i ljepotu, odlučila se dr. Anđela Prolić.

andela derma med bruna_0013

Dermamed je inovativan spoj estetske medicine, medicinske kozmetologije i kineziologije, koji objedinjuje sve potrebno za cjeloviti pristup klijentu na jednom mjestu, od dijagnostike do osobnog plana tretmana“, izjavila je dr. Prolić koja je primijenila ovaj sveobuhvatni način rada i vrhunsku aparaturu po uzoru na svjetske klinike, uz kontinuiranu edukaciju osoblja.

Filozofija rada Dermameda je profesionalan osobni pristup klijentu, koji omogućava bolji uvid u želje i očekivanja. Koristi se najsuvremenija aparatura, najnovije dokazano učinkovite nekirurške metode pomlađivanja trenutno dostupne na tržištu, kombinacija medicinskih i estetskih protokola, medicinska kozmetika i dermokozmetika, a sve to uz profesionalno i educirano osoblje jamči zadovoljstvo postignutim rezultatom.

Centar koristi Med Visage aparat za trenutno popravljanje tonusa i elastičnosti kože, mezoterapiju SKEYNDOR, kojom se visoka koncentracija aktivnih sastojaka uvodi duboko u potkožje bez upotrebe igala, mikroiglice Dermafix kojima se prirodnim putem potiče koža na obnavljanje, poznatu kozmetiku Reviderm i njihovu mikrodermoabraziju koja je jedan od najčešće izvođenih tretmana na svijetu te najnoviji Plasmage aparat za nekirurško podizanje kapaka.

Za izvrsnu figuru tu je neizostavni MedContour Multipower – najnoviji uređaj za nekirurško oblikovanje tijela. Uz nezaobilazne tretmane botoxom i dermalnim filerima, bitna je kvaliteta i provjerenost istih. U Dermamedu to rade s dva vrhunska branda: Juvederm i Teosyal. U sklopu centra je i fitness i wellness te se provode programi vježbanja s osobnim trenerom, kao i nutricionističko savjetovanje.

boran uglešić ivana rajić anđelaprolic
dr. Anđela Prolić (u sredini)

Uz potporu kolega i prijatelja, promociji su nazočile i brojne poznate osobe iz javnog života.

Pročitajte još i ...