Promocija estetica.hr – društveni događaj godine

Na društvenom događaju godine, u Velvetu u Dežmanovoj u Zagrebu, jučer je održana promocija portala estetica.hr.

Predstavljanju su prisustvovali brojni liječnici, dermatolozi, plastični kirurzi, ali i poznata lica kao što su Tarik i Lejla Filipović, Nataša Janjić, Larisa Navojec, Anja Šovagović, Natalija Đorđević, Anica Kovačević i mnogi drugi.

Tarik i Lejla Filipović s Teom Batinić Janjuš
Tarik i Lejla Filipović s Teom Batinić Janjuš
Larisa Navojec, Tea Batinić Janjuš i Lejla Filipović
Larisa Navojec, Tea Batinić Janjuš i Lejla Filipović
dr. Jeannette Gjurić i dr. Mislav Gjurić s Natašom Janjić
dr. Jeannette Gjurić i dr. Mislav Gjurić s Natašom Janjić

Svi oni okupili su se kako bi podržali jedinstveni portal o estetskoj medicini i kirurgiji.

Estetica.hr portal je koji nastoji dati odgovore na pitanja i dileme oko sve više probuđene svijesti o produženju mladosti i mladenačkog izgleda. Naše čitatelje informiramo o uslugama u dermatologiji, estetskoj medicini i kirurgiji te o mogućnostima, cijenama i poliklinikama u kojima te usluge mogu realizirati. Pri tome je za vjerodostojnost portala koji piše o jednoj grani medicine jako bitna točnost informacija, stoga portal ima stalne kolumniste, vrhunske liječnike i specijaliste koji nam pomažu u tome“, objasnila je Tea Batinić Janjuš, osnivačica portala, dodajući kako se portal posebice ponosi upravo svojim kolumnistima, redom vrhunskim liječnicima.

dr. Nevia Delalle i dr. Željana Bolanča
dr. Nevia Delalle i dr. Željana Bolanča

„Jako smo zadovoljni što nas prate i podržavaju naši kolumnisti: prof. dr. sc. Mislav Gjurić, jedan od otorinolaringologa svjetskog glasa, naše dvije dermatologinje dr. Nevia Delalle i dr. Željana Bolanča koje su prvenstveno izvrsne poznavateljice i vrsne stručnjakinje kada je u pitanju koža i promjene i problemi vezani uz nju, dr. Mladen Duduković, vrhunski plastični, rekonstruktivni i estetski kirurg te dr. Nikola Milojević kojem je Britanski list The Daily Express dodijelio titulu najvećeg stručnjaka za botox u Velikoj Britaniji“, izjavila je Tea Batinić Janjuš.

Također je najavila velike planove u budućnosti – „izlazak“ portala na inozemno tržište i proširivanje tema na prehranu i oblikovanje tijela vježbanjem.

Na predstavljanju portala estetica.hr kompanija Proximum, zastupnici za Restylane, otkrili su da su brojne kliničke studije dokazale da je Restylane jedan od najsigurnijih estetskih proizvoda na svijetu, baziran na jedinstvenoj tehnologiji – hijaluronu najsličnijem ljudskom hijaluronu.

Ines Pelan i Žana Jurić (Medis)
Ines Pelan i Žana Jurić (Medis)
Larisa Živković i Želimir Vukšić (Proximum)
Larisa Živković i Želimir Vukšić (Proximum)

Tvrtka Medis najavila je skoro predstavljanje novog i spektakularnog ultrazvuka za nekirurško zatezanje lica Ulthera, a L’Oreal i njegovi poznati brandovi La Roche-Posay i Vichy pohvalili su se dugogodišnjim istraživačkim iskustvom i patentima vezanima za kožu i njegu kože.

Petra MLakar Zorko, Tanja Vučković (L'Oreal) i Larisa Živković (Restylane)
Petra Mlakar Zorko, Svjetlana Arh, Tanja Vučković (L’Oreal) i Larisa Živković (Restylane)
Ana Vurušić i Ana Valjo (Filorga)
Ana Vurušić i Ana Valjo (Filorga Hrvatska)

Columna je podsjetila na svoj proizvod Dermaroller koji je izvrsno rješenje za opuštenu kožu, bore, pore i hiperpigmentaciju.

Matej Ćurković (Dermaroller)
Matej Ćurković (Dermaroller)

SONY DSC

Event je podržalo Hrvatsko društvo za estetiku lica, a uzvanici su se gostili delicijama Velveta i vrhunskim šampanjcem Taittinger. Za maštovito uređenje prostora pobrinula se Iva Duduković iz Eventastic studija.

Ana Šovagović Despot i Željko Rotim
Ana Šovagović Despot i Željko Rotim

Galeriju fotografija pogledajte ovdje.

Pročitajte još i ...