Protiv znakova starenja borimo se i iznutra – ovo su najbolji anti-age suplementi po izboru dermatologa

Već i sasvim mlade djevojke, koje tek ulaze u svijet skincarea i sustavne brige o svojoj koži, znaju da korištenje kvalitetnih kozmetičkih preparata – seruma, boostera, krema, losiona i maski, naprosto nije dovoljno. U rutinu njege svakako treba uključiti i različite tretmane – od masaža lica, kisika, kemijskih peelinga, a sukladno godinama i mezoterapiju, biostimulaciju pa i filere.

Ono što u cijeloj priči nikako ne smijemo zaboraviti, ali ni zanemariti je kvaliteta namirnica i sastojaka koje unosimo u organizam. Zdrava i balansirana prehrana sasvim je sigurno odličan put, međutim, ne uspijevamo uvijek na taj način u organizam unijeti baš sve hranjive tvari, minerale i vitamine koji su nam potrebni. A aktivni sastojci iz proizvoda za njegu kože koje svakodnevno nanosimo djelovat će bolje, snažnije, brže i dugotrajnije ako naša koža ima adekvatnu nutritivnu potporu.

Stoga su pomno formulirani i ciljani anti-age suplementi sjajan odabir. Danas ih na tržištu doista ima mnogo, no samo najkvalitetniji mogu ponosno ponijeti titulu najdjelotvornijih, a o njima najviše govore njihovi rezultati.

U okviru ovogodišnjeg izdanja natječaja Estetica Premium Product, dermatolozi su najboljim anti-age suplementom proglasili Almagea® Shine On+.

 

Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože. Cink i vitamin B7 doprinose održavanju normalne kose i kože. Cink doprinosi održavanju normalnih noktiju. Bakar doprinosi normalnoj pigmentaciji kose i kože. Cink, bakar i vitamin C doprinose zaštiti stanica od oksidacijskog stresa.

Riječ struke

U nastavku vam donosimo mišljenje i preporuke naših vrhunskih dermatologinja koje su ujedno i članice žirija natječaja Estetica Premium Product 2023.

Ivana Hlevnjak, dr. med., spec. dermatovenerologije

“Almagea® Shine On+ i Almagea® Sunlove Skin+ čine savršenu kombinacija proizvoda za pripremu kože za izlaganje suncu. Izuzetno su kvalitetnog sastava i jako dobro podnošljivi. Zahvaljujući vitaminu C, dolazi do normalnog stvaranja kolagena, dok  cink i vitamin B7 doprinose održavanju normalne kose i kože. Bakar podupire normalnu pigmentaciji kose i kože”, rekla je dr. Ivana Hlevnjak.

Maja Kovačević, dr. med., spec. dermatovenerologije

“Almagea® Shine On+odlična je formula za ljepotu kože i bujniju kosu. Jedan od rijetkih proizvoda na tržištu koji se može koristiti i kod trudnica i dojilja kod kojih se upravo poremećaj opadanja kose vrlo često opaža. Odlično djeluje i na hiperpigmentacije, a u kombinaciji s drugim Almageinim proizvodom Sunlove Skin, sjajna je priprema za izlaganje kože suncu”, preporučila je dr. Maja Kovačević.

Pročitajte još i ...