Tretman koji osvježava i pomlađuje

Ako želite podići tonus svoje kože, osvježiti je, regenerirati te ublažiti bore na čelu, oko očiju, na vratu ili dekolteu, tretman pomlađivanja radiofrekvencijom vrlo je brza i učinkovita metoda koja daje izvrsne rezultate.

Suvremena tehnološka postignuća omogućila su lasere, aparate s infracrvenim svjetlom, frakcijske lasere, dermalne rolere, injekcije plazme, međutim, jedna je metoda sve popularnija jer je brza, sigurna i učinkovita. Radi se o tretmanima lica radiofrekvencijom. Ta metoda postala je jedan od prvih odabira zvijezda kada im je potrebno pomlađivanje i zatezanje kože uz brzo i bezbolno vraćanje sjaja.

Rezultati vidljivi nakon prvog tretmana

Radiofrekvencija zagrijava kožu i na površini i u dubokom sloju, mijenjajući strukturu kolagena. Zbog toga koža sama počinje stvarati novi, mladi kolagen, obnavljajući samu sebe. Radiofrekvencija djeluje tako da visokofrekventni radiovalovi zagrijavaju molekule vode u tkivu. Stvorenom energijom stimuliraju se fibroblasti na proizvodnju novih molekula kolagena, elastina i hijaluronske kiseline. Potiče se drenaža tekućine u tkivu te lice postaje svježije i blistavije.

Michael Kors

Jedan od razloga široke popularnosti ovog tretmana je u tome što radiofrekvencija ciljano pomlađuje kožu bez oštećenja drugih tkiva. Tretman je ugodan, poput masaže lica, a traje samo 15 minuta. Rezultati su vidljivi odmah nakon prvog tretmana i potpuno su prirodni – lice je osvježeno, pore i bore ublažene, a ostvaren je cjelokupni dojam mlađeg i zdravijeg izgleda.

Koliko je tretmana potrebno, ovisi o individualnim željama, ali i stanju kože. Ovisno o tim karakteristikama, za još bolje rezultate preporučuje se radiofrekvenciju kombinirati s, primjerice, dermalnim filerima, botoxom ili laserom.

Iva Balaban, Iva Jerković, Sandra Lončarić Tankosić i Mirna Medaković Stepinac samo su neke od brojnih poznatih dama koje tretmanom radiofrekvencije održavaju svoj blistav ten.

Pročitajte još i ...