Punoća lica ne postiže se faceliftingom, za mladenački volumen trebat će vam ovaj tretman

Utjecaj starenja na crte lica jedan je od najčešćih razloga zašto osobe odlaze k plastičnom kirurgu ili dermatologu. Osim što se mijenja kvaliteta kože, s godinama se mijenjaju i crte lica, volumen, punoća i tonus.

Sve donedavno jedini način za redefiniranje crta lica bio je facelifting, no danas je preoblikovati lice moguće u jednom kratkom i bezbolnom tretmanu filerima koji daje izvrsne rezultate.

2013 amfAR Inspiration Gala. Milk Studios, Los Angeles, CA. December 12, 2013. Job: 131212A1. (Photo by Axelle Woussen/Bauer-Griffin) Pictured: Sharon Stone., Image: 179637877, License: Rights-managed, Restrictions: 015, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Bauer Griffin

Redefiniranje crta lica

Već je svima poznato da se dermalni fileri koriste za popunjavanje bora, no oni se mogu koristiti i za redefiniranje crta lica, čime se uvelike odgađa potreba za kirurškim metodama pomlađivanja. Restylane Volyme i Restylane Defyne fileri razvijeni su i proizvedeni upravo za tu svrhu – targetiraju konture lica i pomlađuju lice definiranjem crta lica.

Restylane Defyne filerima mogu se definirati obrazi i brada, a Restylane Volyme filerima vratiti izgubljeni volumen kako bi se postigla mladenačka punoća lica. Vraćanjem volumena jagodicama, postiže se napetiji izgled kože i ostvaruje lifting efekt zbog kojeg o kirurškom liftingu lica nećete razmišljati još godinama.

Sofia Vergara is seen. Oct 23, 2017 Job: 171023PG1 Los Angeles, CA, Image: 353733907, License: Rights-managed, Restrictions: 000, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Bauer Griffin

Potpuno prirodni sastojak – hijaluronska kiselina

Radi se o potpuno prirodnom proizvodu na bazi hijaluronske kiseline. Hijaluronska kiselina prirodni je polisaharid (ugljikohidrat) u ljudskom tijelu koji može vezati preko 1000 puta svoje težine u vodi. Starenjem kože dolazi do smanjivanja udjela hijaluronske kiseline u sastavu kože, zbog čega ona gubi glatkoću, punoću i svježinu te postaje sklonija vidljivijim borama. Restylane fileri imaju klinički dokazanu djelotvornost brojnim studijama u zadnjih 20 godina koje govore o njegovoj sigurnosti primjene, neškodljivosti i vremenu trajanja.

profimedia-0196774434

S opadanjem razine hijaluronske kiseline u koži smanjuje se i mogućnost kože da zadržava vodu i vlažnost, a rezultat je koža koja izgleda suho i ispijeno. Za razliku od metoda popunjavanja masnim tkivom, kod kojih preživljava samo jedan dio materijala, fileri na bazi hijaluronske kiseline mogu se dozirati precizno prema individualnim potrebama.

Mladenačka punoća koja se ne može postići faceliftingom

Restylane Volyme filer idealan je način za korigiranje gubitka punoće lica povezanog sa starenjem. Proizvod se sastoji od jedinstvenog oblika hijaluronske kiseline, tvari koja veže vodu u koži kako bi se vratila punoća te mladenački oblik i konture lica.

Uz malu dozu Restylane Volyme filera može se značajno promijeniti izgled. Osim što nude trenutno, suptilno i prirodno rješenje za oblikovanje lica, hidratantna svojstva ovih filera ostavljaju kožu glatkom i čvrstom, ali mekanom na dodir.

Petra Nemcova attends the screening of Blackkklansman during the 71st annual Cannes Film Festival at Palais des Festivals on May 14, 2018 in Cannes, France., Image: 371731160, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Abaca

Iako se faceliftingom može zategnuti koža, ne može se nadoknaditi njezin volumen. Restylane Volyme fileri prodiru u područja kojih se facelifting ne dotiče, ističu lijepe konture lica, a obrazima i bradi daju jasniji oblik i punoću te tako postižu kontrolirani učinak faceliftinga.

Pročitajte još i ...