Rekordna prodaja novog seruma dr. Brandta

Preparativna kozmetika Dr. Brandt ove godine obilježava 27 godina postojanja. Poznata po tome što se temelji na inovacijama, znanosti i kliničkoj izvrsnosti, ova je kozmetika čest odabir najvećih svjetskih zvijezda koje su mu odlučile povjeriti brigu o svojoj ljepoti i mladolikosti – među ostalim, to su Gwyneth Paltrow, Madonna, Kim Kardashian.

November 2 2016, New York City Actress Gwyneth Paltrow attends the Frederique Constant Horological Smartwatch launch at Spring Studios on November 2, 2016 in New York City. By Line: Philip Vaughan/ACE Pictures ACE Pictures Inc Tel: 6467670430 Email: info@acepixs.com, Image: 304619194, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Acepixs

Brend je 1995. godine u Miamiju osnovao dr. Fredric Brandt, a od tada pa sve do danas, ova je kozmetička kuća lansirala doista velik broj proizvoda koji se zbog svojih inovativnih i učinkovitih formulacija gotovo uvijek nalaze u samom vrhu ponude preparativne kozmetike.

Nije tajna da je dr. Brandt bio vizionar koji je uvijek bio ne jedan, već nekoliko koraka ispred svojih kolega i konkurenata pa stoga ne čudi da su proizvodi s njegovim potpisom podigli pravu revoluciju u kozmetičkoj revoluciji. Oni danas slove za uvjerljivo najučinkovitije proizvode u borbi protiv starenja kože, a nije zanemariva ni iznimna brzina njihova djelovanja.

Koža kao pokazatelj zdravlja

Koža je naš najveći organ, ali ona je, složit će se liječnici, i pokazatelj našeg cjelokupnog zdravlja. Naime, blistava, mladolika i živahna koža sugerira da se u nama, na staničnoj razini, odvijaju zdravi procesi. Iako ona reflektira stanje našega organizma, moguće je i izvana djelovati na njezin izgled i zdravlje.

Pročitajte još i ...