Revolucionarni tretman trajnog i bezbolnog uklanjanja dlačica sada dostupan i u Poliklinici dr. Jakić

Čupaj, izbrijavaj, pusti da rastu, pa opet ispočetka… rijetke su žene koje nemaju problema s tvrdoglavim dlačicama, no sada bi ih se napokon mogle riješiti zauvijek! Zvuči revolucionarno? Da, jer upravo je takav novi tretman u Poliklinici dr.Jakić gdje je upravo stigao laser Alma Soprano Titanium. Riječ je o revolucionarnom laseru koji dokazano dugotrajno uklanja dlačice s tijela – neovisno o boji kože i tipu dlačice – i to potpuno bezbolno!

„Riječ je o najmodernijoj tehnologiji za uklanjanje dlačica, a čarobna riječ je da tretman NE BOLI! Cilj je približiti tretman svima, tako da si ga svaka žena može priuštiti”, ističe cijenjena zagrebačka dermatologinja dr. Jelena Jakić.

Revolucija u uklanjanju dlačica

Alma Soprano Titanium laser najnovija je tehnologija laserskog uklanjanja dlaka, čiju su nevjerojatnu superiornost otkrili milijuni ljudi u brojnim klinikama širom svijeta. Medicinski laser prošao je stroga istraživanja, te je 2019. osvojio titulu najboljeg u kategoriji laserskog uklanjanja dlačica. Statističkim  istraživanjem dokazan i kao laser koji je najviše pretraživan na Google platformi od strane korisnika, u usporedbi s drugim laserima.

No to nisu jedine njegove prednosti. Laser kombinira najmoderniju tehnologiju, najveće područje sonde i napredni sustav hlađenjaICE plus, koji je posebno dizajniran za hlađenje kože tijekom tretmana. Upravo te prednosti omogućuju izuzetno brzo, sigurno, učinkovito i bezbolno lasersko uklanjanje dlaka.

Kako do potpunog i trajnog rezultata?

Iako su rezultati individualni, na osnovu dosadašnjeg iskustva i rada, pokazalo se da se kod većine klijenata taj broj kreće između 4 i 8 tretmana. Potrebno ga je ponavljati svakih 6 tjedana, a rezultati su smanjenje dlačica i do 97%! Tretmane je neophodno ponavljati da bi zahvatili sve dlačice, odnosno one koje su prešle iz faze mirovanja u aktivnu fazu. Nakon toga, tretman je potrebno ponoviti samo jednom godinu do dvije dana radi održavanja.

Koliko do prvih rezultata?

Vjerovali ili ne – odmah! 10 do 14 dana nakon prvog tretmana laserske epilacije, možete očekivati opadanje dlačica, koje iznosi i do 30%. Nove dlačice koje rastu bit će rjeđe, za nijansu svjetlije i mekše, a nakon sljedećeg tretmana još rjeđe i manje vidljive.

Osim toga, velika novost u usporedbi s ostalim laserima je i to da je laserska epilacija moguća ljeti – kao i tijekom cijele godine. Bez ikakvih nuspojava učinkovita je i na tamnoj ili sunčanoj koži u solariju ili na suncu. SHR tehnologija omogućuje koži da se postupno zagrije, djelotvorno uništavajući folikule dlačice i usporavajući njihov ponovni rast, istovremeno štiteći okolno tkivo od ozljeda.

Kako se pripremiti za tretman?

 Poželjno je tri do četiri tjedna prije tretmana laserske epilacije prestati sa svim metodama koje čupaju dlake iz korijena (depilacija voskom, šećernom pastom, pincetom). Na tretman dolazite sa uklonjenim dlačicama na regiji koja se tretira – preporučljivo je da se dlačice uklone večer prije tretmana zbog eventualnih iritacija na koži od nedavnog brijanja britvicom ili kremom za depilaciju.

Pročitajte još i ...