Personalizirane ampule donose rješenje za proširene pore, mastan ten i znakove starenja

Unatoč sve većoj težnji za specijaliziranim proizvodima, čarobna formula koja jednako odgovara baš svakoj koži i dalje ne postoji. Iako bismo voljeli misliti drugačije, takva se formula vjerojatno nikada neće niti pojaviti – naprosto je nemoguće na jednak način i istim sastojcima ciljano tretirati probleme s kojima se koža susreće u 20-ima i u 50-ima.

Osim o zrelosti kože, odabrani sastojci i teksture uvelike ovise i o klimatskim uvjetima, godišnjem dobu, stilu života, količini stresa kojoj ste izloženi, prehrani, ali i brojnim drugim faktorima.

Personalizacija je na svakom koraku – kako funkcionira u svijetu kozmetike?

U gotovo svim poljima potrošačke industrije zavladala je era personalizacije, no u beauty svijetu ona je ponešto teže izvediva – dok je na majicu relativno lako otisnuti omiljeni slogan, personalizacija kreme, seruma ili drugog proizvoda za njegu kože sve je samo ne jednostavna.

Ipak, s veseljem primjećujemo kako se posljednjih godina i svijet vrhunske kozmetike napokon okreće pravim potrebama žena – ogromna želja za individualnim pristupom rezultirala je kreiranjem linija proizvoda koji prvi put nude zaista personaliziran skincare režim.

Jasno nam je da vašu idealnu formulu za njegu kože ljekarnik neće pripraviti pred vašim očima, pa ipak pomoći će vam odabrati rješenje stvoreno upravo za vaš problem – kako u praksi izgleda personalizirana njega lica?

Proizvodi “krojeni“ prema potrebama vaše kože

Svaka je od nas ponekad od najbolje prijateljice, kolegice ili sestre posudila kremu, misleći kako će nam sigurno odgovarati, jer imamo isti tip kože – no sve što je uslijedilo bilo je još jedno razočaranje. Dermatolozi tvrde kako je svaka koža jedinstvena – čak i osobe s istim tipom kože i iste dobi mogu imati znatno različite potrebe, ovisno o genetskim faktorima, ali i vanjskim utjecajima kojima u izložene.

Iznimno naprednim istraživanjima poznati španjolski brend Skeyndor napokon je došao do odgovora na pitanje – „kako njegu lica potpuno prilagoditi stvarnim potrebama žena?“

Koncept koji ćete obožavati

Kreiranjem linije proizvoda Uniqcure, ženama je omogućio da u komforu vlastite kupaonice osjete doživljaj profesionalnih tretmana, za koje bi se inače morale uputiti do omiljenog dermatologa.

Osim što je riječ o sasvim novom konceptu u njezi kože, ljubiteljice vrhunske kozmetike oduševila je i činjenica da je riječ o proizvodu koji se nalazi u ampulama. Uniqcure koncept bazira se na “custom made“ filozofiji, a linija sadrži različite visokokoncentrirane formule, čiji su aktivni sastojci prilagođeni tretiranju različitih problema kože – ovisno o trenutnom stanju tena, zrelosti kože, oštećenjima i osjetljivosti, svaka će žena sama odabrati personalizirani tretman čije će specifično djelovanje najbolje odgovarati upravo njoj.

Novi učinci popularne linije – pomlađuju, zaglađuju, smanjuju pore, matiraju ten

Svaka će žena, ovisno o problemima i potrebama vlastite kože, odabrati Uniqcure liniju koja joj najbolje odgovara – osim originalnih 8 linija, Skeyndor je predstavio i dvije sasvim nove, a sve kako bi se što više približio potrebama korisnica.

Uniqcure 8h night Repairing Concentrate namijenjene su noćnoj obnovi kože, jer svaka prava ljubiteljica kozmetike zna kako je noćna njega ponekad ključan korak koji čini razliku – noću se koža prirodno regenrira i mnogo će lakše upiti aktivne sastojke koji potiču detoksikaciju.

Kombinacijom bioaktivnih mikropeptida ovaj će sedmodnevni kućni tretman vidno osnažiti epidermalni sloj kože te stimulirati prirodne procese obnove i detoksikacije koji se u našoj koži odvijaju dok spavamo. Zahvaljujući učinku na poboljšanje kvalitete kolagenskih vlakana i drugih dermalnih struktura, 8h night Repairing Concentrate ampule predstavljaju idealno rješenje za oštećenju, oslabljenu kožu, ali i za onu koja pokazuje znakove starenja.

Učinak dermatoloških tretmana u vlastitom domu

Zahvaljujući 3 ECM obnavljajućim peptidima, triptofanu i ekstraktu albicije, u samo tjedan dana koža će biti potaknuta na prirodnu obnovu i detoksikaciju. Tretman Uniqcure noćnim regenerirajućim ampulama preporučuje se napraviti svakih nekoliko mjeseci, posebno na prijelazu godišjnih doba.

FOR EDITORIAL USE ONLY. Balmain Backstage Paris Ready to Wear. Spring/Summer 2016. American model Lily Aldridge. ADDITIONAL IMAGES AVAILABLE ON REQUEST., Image: 263356544, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Camerapress

Iako se u čitavoj liniji nalazi gotovo 40 iznimno snažnih aktivnih sastojaka, čime je prvi put damama diljem svijeta omogućeno da u vlasitoj kupaonici osjete čari „pravih dermatoloških tretmana“, individuani odabir ampula nije uvijek jednostavan zadatak. Upravo iz tog razloga Uniqcure linija pruža personaliziran pristup svim problemima kože, a proizvodi su dostupni ovdje.

Najnoviji dodatak je Uniqcure Mattifying Pore Refining Concentrate – formula namijenjena masnoj koži, sklonoj proširenim porama i višku sebuma.

U samo tjedan dana, ciljanim djelovanjem na smanjenje pora i zaglađivanje teksture kože, ovaj će tretman ujednačiti površinu kože i vidno suziti proširene pore, posebno na T-zoni. Istovremeno, smanjujući proizvodnu sebuma, pobrinut će se za cjelodnevni matirani izgled i ten bez neželjenog masnog sjaja.

FOR EDITORIAL USE ONLY. Balmain Backstage Paris Ready to Wear. Spring/Summer 2016. Serbian model Mina Cvetkovic (L) and Russian model Sasha Luss (R). ADDITIONAL IMAGES AVAILABLE ON REQUEST., Image: 263355977, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Camerapress

Dobitna kombinacija sastojaka oslanja se na vještičju lijesku, prirodni sastojak pozant po izrazito snažnom djelovanju na toniranje kože, čišćenje i sužavanje pora te vitamin B6, koji je zaslužan za metabolizam proteina, ali i proizvodnju novih stanica. Pomaže i u reguliranju hormonskih nepravilnosti koje često stoje iza akni, pa ne čudi činjenica kako se našao na listi sastojaka upravo ovog tretmana – koža će nakon samo tjedan dana biti vidno čišća, umirenija i glađa, a proširene pore postat će stvar prošlosti.

Pročitajte još i ...