Stigla je prekrasna Diptyqueova blagdanska kolekcija!

Legendarna francuska parfemska niche kuća Diptyque ovih je dana lansirala svoju blagdansku kolekciju mirisa, mirisnih svijeća i difuzora Map od Stars kako bi na najljepši mogući način proslavila najsvečaniji dio godine.

Ova jedinstvena kolekcija donosi sjajan izbor parfema, mirisa za dom i mirisnih svijeća u raznim dimenzijama i najljepšim zimskim mirisima koji će u vašem domu stvoriti neponovljivu blagdansku atmosferu.

Diptyque blagdanska kolekcija sastoji se od tri limitirane mirisne svijeće: Sapin, Etincelle i Neige, seta od tri manje limitirane mirisne svijeće od 70 g, seta od 5 limitiranih mirisnih svijeća od 35g, seta od 12 limitiranih svijeća od 35, karusela sa svijećom Baies, limitiranog izdanja Eau Rose, limitiranog seta od 5 parfemskih voda, predivnog adventskog kalendara, limitiranog izdanja blagdanskih svijeća – Ambre, Baies, Feu te mirisnog spreja za prostor Sapin od 50 ml.

Što god iz ove kolekcije odaberete, bilo za sebe ili kao božićni poklon najbližima, nećete pogriješiti, a primatelji će, sigurni smo, biti oduševljeni. Jer Diptyque mirisne kreacije rado su viđen poklon u svakoj prilici, a naročito ispod božićnog drvca.

No, čak i ako ove godine niste stigli nabaviti i okititi svoje drvce, ne brinite – u dubokom zelenom vosku mirisne svijeće Sapin (Bor) krije se sva svježina borove šume, dodato utopljena opojnom mimozom.

Prekrasna tamno plava svijeća Neige (Snijeg) miriše po cvjetovima heliotropa i bijelom mošusu, stvarajući osjećaj čarobne sniježne zimske noći u vašem domu.

U toplom tamno crvenom vosku pak sakrila se Étincelle(Iskra) koja će vas u trenutku transportirati pored kamina, gdje mirišu topla čokolada i kava.

U skaldu s temom kolekcije, bijele, zlatne i srebrne zvijezde javljaju se i na staklenim posudama svijeća te tako, osim što naglašavaju žive boje voska, one i svijetle u mraku. Upalite svijeće, ugasite svjetlo i uživajte u prizoru zvjezdanog fosforescentnog dizajna koji sjaji u mraku. Čista magija!

Pročitajte još i ...