Suhi šamponi koji spašavaju kosu u samo 2 minute!

KLORANE, vodeći europski ljekarnički brend za njegu kose poznat po posvećenosti očuvanju okoliša te botaničkom naslijeđu u ponudi ima suhe šampone koji su jedinstvena kombinacija biljnog ekstrakta i ultra upijajućih prirodnih prašakaKlorane suhi šamponi iznimno su jednostavni i praktični za uporabu te se preporučuju za sve tipove kose kao što je tanka, slaba, obojena, masna, normalna. 

Suhi šamponi spas su u različitim situacijama poput odlaska u rodilište, za vrijeme putovanja, nakon treninga i slično… Prednost za okoliš jest ta što zamjenom samo jednog tekućeg šampona tjedno, možemo uštedjeti čak 500 litara vode godišnjeNajtraženiji proizvod unutar KLORANE linije je šampon sa zobi koji odnedavno ima i novu, poboljšanu formulaciju obogaćenu ceramidima. Klorane suhi šampon sa zobi i ceramidima, ultra nježan je šampon koji trenutno čisti i upija višak masnoće, znoja i mirisa na vlasištu i kosi. Tijekom 12 sati kosa je revitalizirana i čista

Po popularnosti ga prati KLORANE suhi šampon s koprivom koji je idealan za masnu kosu jer pomaže u uklanjanju viška sebuma i pročišćava vlasište. Kosa ostaje lagana, meka i lepršava u samo dvije minute. Suhi šampon čisti kosu bez vode te povećava razmak između pranja.

Kombinacija koprive, Urtica dioica L., koja ima sebo-regulirajuće djelovanje pa pomaže u kontroli zamašćivanja kose i upijajućih prašaka koji adsorbiraju masnoće. Klorane suhi šamponi sa zobi i koprivom imaju i svoje tonirane verzije, namijenjene tamnoj kosi.

Mnogima najdraži miris ima KLORANE suhi šampon s organskom vodenom metvicom. Kombinacija je organske vodene metvice, vitamina E i ultra-upijajućih prašaka. Ovaj detoksikacijski suhi šampon  u samo 2 minute čisti kosu bez primjene vode, uklanja čestice onečišćenja, pomaže zaštititi od onečišćenja i kosu ostavlja osvježenom, a prikladan je za sve tipove kose.

Klorane je za ovaj šampon odabrao vrstu Mentha aquatica L. zbog visokog sadržaja polifenola, koji imaju znanstveno dokazana antioksidacijska svojstva. Uzgaja se na jugozapadu Francuske, u skladu sa standardima organske poljoprivrede. 

Posvećenost prirodi i ljudima

Filozofija Laboratorija KLORANE oduvijek počiva na istraživanju i iskorištavanju snage biljaka, ali i na očuvanju biljnog nasljedstva. Pa tako već više od 25 godina uz Laboratorije KLORANE djeluje i KLORANE botanička fondacija, koja njeguje strast za botanikom i posvećena je zaštiti biljne baštine diljem svijeta.

Pročitajte još i ...