Svečano otvoren dijagnostički centar Poliklinike Sinteza

Partneri, vrhunski stručnjaci iz doktorskog miljea te prijatelji i suradnici Poliklinike Sinteza okupili su se u povodu otvorenja nove lokacije ove poliklinike za radiologiju, fizikalnu medicinu, ortopediju i neurologiju u Ul. Frana Vrbanića 26. Beskrajnu podršku na putu širenja Poliklinike Sinteza dali su i glavni sponzori HKO medical systems i Siemens te zlatni sponzori Rinels, Medical Centar, PHOENIX Farmacija, Meditrend i Poliklinika Breyer. 

Novootvorena poliklinika posvećena pacijentima prostire se na 600 metara kvadratnih i stavlja naglasak na dijagnostiku, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, ortopediju te neurologiju. Koristeći najnoviju opremu i pristup, bavi se širokim spektrom liječenja ozljeda i pruža precizne dijagnostičke metode za sve regije tijela uz magnetsku rezonancu, rendgen i ultrazvuk. Vrhunski stručnjaci čine ovu lokaciju “žilom kucavicom”, a Polikliniku Sinteza prepoznatljivom na tržištu po svojoj izvrsnosti. 

Kada sam preuzeo Polikliniku Sinteza, imali samo pet stalno zaposlenih. Danas smo ustanova s više od 40 stalno zaposlenih i više od 10 vanjskih suradnika, a ovo je uzbudljivi početak novog poglavlja na koje sam iznimno ponosan“, izjavio je Ognjen Bagatin, suvlasnik i izvršni direktor Poliklinike Sinteza kojom upravlja hrvatska tvrtka Futura Medical Group, osnovana kapitalom tvrtke Futura Partners.

Futura Partners tvrtka je iza koje stoji skupina uspješnih poduzetnika i poslovnih ljudi spremnih u male i srednje hrvatske tvrtke s velikim potencijalom rasta ulagati tzv. pametni novac, tj. financijska sredstva, znanje i iskustvo. Uz Ognjena Bagatina i Bojana Pintarića, njihov kolektiv čine Luka Abrus Fijačko, Alan Sumina i Ivan Gabrić iz ICT sektora, Berislav Horvat, Krešimir Šikić i Filip Jelić iz bankarstva, financija i revizije, odvjetnici Josip Konjevod i Zlatko Knezović te poduzetnik Saša Cvetojević.

U sklopu spomenute grupe trenutno djeluju Poliklinika Sinteza iz Zagreba s dvije lokacije, Poliklinika Sinteza za fizikalnu medicinu iz Splita, Sinteza Skin Clinic, Poliklinika Markušić iz Opatije, a u skorije vrijeme planiraju se nove akvizicije i širenje poslovanja u druga područja medicine. 

Misija nam je pružiti najbolju zdravstvenu skrb, koja nadmašuje očekivanja korisnika. Da bismo to postigli, u potpunosti smo posvećeni pacijentima i klijentima, slušanju i razumijevanju njihovih želja i potreba. Jednako tako, grupa je u potpunosti posvećena zaposlenicima jer su oni njeno najveće bogatstvo i samo njihovom predanošću, stručnošću i entuzijazmom se može pacijentima pružiti najbolja moguća skrb“, poručio je Ognjen Bagatin u ime Futura Medical Group kojom upravlja menadžment s višegodišnjim iskustvom, znanjem i energijom, koji garantiraju poslovni uspjeh. 

Ova nova medicinska destinacija u srcu Zagreba postavlja nove standarde u zdravstvenoj skrbi! Poliklinika Sinteza nije samo medicinska ustanova, već simbol posvećenosti, znanja i energije koji garantiraju izvrsnu medicinsku uslugu.

Pročitajte još i ...