Svjetski noviteti estetske medicine i brojne pogodnosti na Danu ‘otvorenih vrata’ u Poliklinici Milojević

Poliklinika Milojević predvodnik je regionalnih trendova u estetskoj medicini, a u stopu prati one svjetske. Gotovo svakog tjedna ponuda se nadopunjuje kako novim uređajima za izvođenje neinvazivnih tretmana za uljepšavanje lica i tijela, tako i uslugama te paletom vrhunskih proizvoda za održavanje ljepote izvana, ali i iznutra. Svakako je važno napomenuti da se najviši standardi kojima se Poliklinika Milojević može pohvaliti postižu i konstantnom edukacijom.

Stručno usavršavanje osoblja poliklinike i samog dr. Milojevića je imperativ, a vrši se na najvećim svjetskim kongresima kao što su pariški IMCAS ili AMWC u Monte Carlu… Edukacije osoblja također se, i to gotovo svakog tjedna, održavaju u sklopu poliklinike. U prilog tome govori i činjenica da je Poliklinika Milojević organizator najvećeg regionalnog kongresa estetske medicine TAMC na koji svake godine dolazi svjetska elita estetske medicine, a koji ove jeseni broji svoje šesto izdanje, i to u Rovinju od 5. do 7. listopada.

U Poliklinici Milojević odnedavno je prvi put u regiji dostupan svjetski hit-tretman uređajem koji je recentno predstavljen na svim važnim kongresima estetske medicine, fantastični Emface kojeg nazivaju i nekirurški facelifting, a koji istodobno učvršćuje mišiće lica i pomlađuje kožu. Proizašao je iz tretmana EmSculpt Neo, koji je također dio bogate ponude Poliklinike Milojević, a kombinacijom ovih dvaju uređaja postižu se gotovo nevjerojatni rezultati u transformiranju lica i tijela.  

Prvih pet posjetiteljica koje se na recepciji predbilježe dobit će jedinstvenu priliku odraditi kompletan tretman uređajem EmFace, koji svoje rezultate pokazuje već nakon jednog tretmana. Isto tako, moći ćete se upoznati sa svim prednostima uređaja Morpheus8, ostvarenja svih želja muškaraca i žena koji žele postići mladolik izgled, vitko i zategnuto tijelo, ali bez odlaska u operacijsku salu, a u svijetu je trenutno ultimativni hit. Tu je i Ultherapy, svjetski priznata tehnologija koja stimulira proizvodnju vlastitog kolagena i elastina u vašem tijelu, a koja je od strane estetskih liječnika iz cijelog svijeta priznata je kao zlatni standard u nekirurškom podizanju i zatezanju kože. 

Svi će posjetitelji Dana otvorenih vrata dobiti poklon-bon Poliklinike Milojević te ostvariti popust od 15% na tretman po izboru. Također ćete dobiti priliku saznati više o stanju kože svog lica uz vrhunski dijagnostički uređaj Visia, ali i na mini tretmanu isprobati neke od proizvoda najboljih dermokozmetičkih brendova na svijetu: 111skin, Augustinus Bader i ZO Obagi, a predstavit će se i najnovija linija kozmetičkih proizvoda dr. Sabrine Shai namijenjena okoloočnom području. Za kreiranje dobre atmosfere pobrinut će se koktel majstor Denis Vlahovac (Cocktail Empire) pripremajući osvježavajuće matcha koktele (Materia), a čeka vas i jedno glazbeno iznenađenje.

Kako bi se sve navedeno moglo predstaviti klijentima i zaljubljenicima u estetiku, ali i zahvaljujući izvrsnim prošlogodišnjim reakcijama, Poliklinika Milojević po drugi put organizira Dan otvorenih vrata, i to u ponedjeljak, 12. lipnja od 18 – 22 sata.

Pročitajte još i ...