Estetica.hr – prvi lifestyle portal o estetskoj medicini u Hrvatskoj

estetica.hr

Estetica.hr prvi je portal u Hrvatskoj koji se bavi mogućnostima i primjenom estetske medicine, prilagođen i namijenjen edukaciji krajnjih korisnika kroz lifestyle teme. Portal je zamišljen kao jedinstveni afirmativni digitalni vodič i edukator kroz svijet estetike lica i tijela te estetske kirurgije.

Portal nastoji dati odgovore na pitanja i dileme oko sve više probuđene svijesti o produženju mladosti i mladenačkog izgleda. Naše čitatelje informiramo o uslugama u dermatologiji, estetskoj medicini i kirurgiji te o mogućnostima, cijenama i poliklinikama u kojima te usluge mogu realizirati.

Točnost informacija jako je bitna za vjerodostojnost portala koji piše o jednoj grani medicine, stoga estetica.hr surađuje s vrhunskim liječnicima i specijalistima koji obrađuju zahtjevne teme i održavaju svoje kolumne na portalu.

Naši kolumnisti i kolumnistice

dr. Mislav Gjurić
dr. Mislav Gjurić

Otorinolaringolog svjetskog glasa prof. dr. sc. Mislav Gjurić jedan je od rijetkih hrvatskih kirurga nosa koji kod najtežih rekonstrukcija po potrebi koristi hrskavicu rebra ili uške.

Svoju uspješnu inozemnu karijeru zamijenio je hrvatskom, iako mu se nerijetko događa da mu po preporuci bivših kolega dolaze strani pacijenti, kako bi obavio neku zahtjevnu operaciju koja iziskuje njegovu stručnost i iskustvo.

Kroz svoje kolumne stručne savjete daju i dvije dermatologinje dr. Nevia Delalle i dr. Željana Bolanča koje su prvenstveno izvrsne poznavateljice i vrsne stručnjakinje kada je u pitanju koža i promjene i problemi vezani uz nju.

Njihovo znanje i iskustvo na polju estetske medicine pomaže nam da kvalitetno obradimo teme koje se tiču danas vrlo popularnih filera i botoxa te njihovih zamki i mogućnosti, a sve kako bismo svojim čitateljima dali najkvalitetnije informacije.

dr. Željana Bolanča
dr. Željana Bolanča

Dr. med. Željana Bolanča, spec. dermatovenerologije smatra da uspjeh svakog stručnjaka leži u brojnim edukacijama i razmjeni iskustava među liječnicima i klinikama, pa je zato čest gost na predavanjima i radionicama u Bologni, Londonu, Parizu, Toulouseu, Sofiji i Kopenhagenu.

dr. Nevia Delalle
dr. Nevia Delalle

Dr. med. Nevia Delalle spec. dermatovenerologije posjeduje internacionalnu specijalizaciju iz anti-aging medicine koju je stekla u Parizu, Monte Carlu, Bruxellesu, Pragu i Barceloni. Internacionalna edukacija iz područja korektivne i estetske dermatologije doprinijela je činjenici da je jedna od najtraženijih liječnika u primjeni filera i botoxa u Hrvatskoj.

dr. Mladen Duduković
dr. Mladen Duduković

Doktor Mladen Duduković vrhunski je zagrebački plastični, rekonstruktivni i estetski kirurg koji je dio profesionalne edukacije obavio u jednoj od najcjenjenijih američkih bolnica, “Johns Hopkins Hospital” u Baltimoreu, u državi Maryland. Zadnje dvije godine pacijenti su ga odabrali kao jednog od najboljih hrvatskih plastičnih kirurga.

Osim estetske kirurgije, također je posvećen anti-age kozmetskoj medicini s već priličnim brojem zadovoljnih pacijenata, a njegovo ime sve češće se može čuti u zagrebačkim krugovima kao jedna od poželjnijih opcija u estetskoj medicini.

Znanje i entuzijazam dr. Dudukovića pomaže nam da se studiozno posvetimo temama iz plastične kirurgije i da što bolje upoznamo čitatelje s njihovim mogućnostima.

Interes za područje estetike, praćenje svjetskih trendova i suradnja s kolumnistima osigurava kvalitetne i precizne teme kojima se čitatelji na jednom mjestu mogu informirati o svemu što ih zanima u vezi estetske medicine.

 

Snimano u hotelu Esplanada

Foto: Timor Šatara

Make up: Tihana Terziev

Pročitajte još i ...