Top 5 45+: Celebrity tajne mladolikog izgleda

Nominated for BEST PERFORMANCE BY AN ACTRESS IN A MOTION PICTURE – DRAMA for her role in “CAKE”, actress Jennifer Aniston attends the 72nd Annual Golden Globe Awards at the Beverly Hilton in Beverly Hills, CA on Sunday, January 11, 2015., Image: 231934356, License: Rights-managed, Restrictions: FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR COVER USAGE., Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Camerapress

Kako izgledati mladoliko i imati izvrsnu figuru i nakon 45-e? Poznate hollywoodske dame sigurno to dobro znaju, a osim estetskih tretmana na koje redovito odlaze, u svoj su životni stil uvrstile navike koje vrijedi slijediti.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez Instagram

Za 48-godišnju pop divu Jennifer Lopez vrijeme kao da je stalo. Mnogi kažu da nikada nije izgledala bolje. Jennifer ne puši niti pije alkohol, a tajna njezine lijepe kože, kako otkriva, krije se u redovitom korištenju krema sa zaštitnim faktorom.

Figuru održava svakodnevnim vježbanjem, a posebnih se dijeta ne pridržava.

Halle Berry

Halle Berry

Zgodna Halle već se dugi niz godina drži 25-minutnog vježbačkog režima koji je kreirao celebrity trener Harley Pasternak. Režim obuhvaća petominutne povezane setove vježbi za zagrijavanje, gornji dio tijela, donji dio tijela, srednji dio tijela (core) te onaj za opuštanje.

Osim što vježba pet puta tjedno, Halle Berry se bavi kickboxingom te je velika ljubiteljica penjanja. Njezina prehrana bogata je bjelančevinama i organski uzgojenim povrćem.

Jennifer Aniston

Jennifer Lopez

Jennifer Aniston (48) svako jutro, čim se probudi, popije čašu tople vode s limunovim sokom, zatim meditira, a nakon toga doručkuje. Za doručak pije svježe pripremljeni shake, a potom vježba.

Osim ove jutarnje rutine, Jennifer se bavi i jogom te odlazi u teretanu, a tajna je, kaže, u čestom mijenjanju vježbi kako bi se tijelu zadali novi izazovi.

Cate Blanchett

Cate Blanchett

Australska glumica Cate Blanchett (48) priznala je da ne voli vježbati, ali se, bez obzira na to, redovito bavi pilatesom. Za zadivljujuće vitku liniju ima poseban, detoksikacijski režim prehrane, a najviše voli jesti žitarice i bijelu rižu.

Osim toga, redovito odlazi na masaže, a u saunu odlazi dva puta tjedno.

Sandra Bullock

Sandra Bullock

Najstarija na našoj listi, 53-godišnja Sandra Bullock tvrdi da je ključ mladolikosti u prehrani koja vam najbolje odgovara. Njezina prehrana sastoji se od puno povrća, riže i voćnih sokova.

Sandra redovito trči, bavi se kickboxingom, a za lice koristi kremu spravljenu od vitamina C i špinata.

Pročitajte još i ...