Tko je bio na predstavljanju novih “must have” proizvoda za savršenu kosu?

Prekrasna kosa i intenzivna boja u isto vrijeme – moguće je, a to nam dokazuje nova Kérastase Chroma Absolu linija, na čijem su se predstavljanju okupila brojna poznata lica.

Redom beauty entuzijastice, ekspertice za kosu i obožavateljice vrhunskih hair care preparata s oduševljenjem su dočekale liniju koja je rezultate profesionalne njege kose donijela u naše domove.

Ekspertice za kosu nisu propustile predstavljanje nove linije

Predstavljanju nove linije čiji je moto „Usuditi se“ – nisu odoljele ni poznate Kérastase ekspertice i koloristice za kosu, Teuta Mesaroš i Evelin Benković, koje su podijelile svoja iskustva vezana uz bojanje i održavanje obojene kose.

Teuta Mesaroš
Evelin Benković

Iva Jerković, voditeljica i vlasnica Kérastase salona LaRita, također nije skrivala oduševljenje novom linijom.

Iva Jerković

Njegovana kosa je “must have”

Njegovana kosa svojevrstan je „must have“. Razni čimbenici iz naše okoline utječu na stanje naše kose, a posebnu njegu traži obojena kosa. Poznato je da mnoge dame strahuju od mijenjanja boje kose. Učestalo termičko stiliziranje, stres i današnji ubrzan način života, sve su to čimbenici koji itekako utječu na kosu.

Također, voda lakše prodire u obojenu kosu te oštećuje protein i izbljeđuje boju. UV zrake uzrokuju gubitak lipida zbog čega je kosa beživotna i slaba, a češljanje uzrokuje lomljenje, beživotnost i friz učinak. Sve ove prepreke do lijepe i zdrave obojene kose uklanja čuveni brend za njegu kose Kérastase i to svojom novom linijom Chroma Absolu.

Kérastase se oduvijek vodi time kako njega kose zadržava primat te kako mora biti poduprta znanošću. Tako se najnovija linija temelji na spoju kiselina – vinska, mliječna i aminokiselina i drevna biljka Centella Asiatica, čine ovu liniju potpunom revolucijom za obojenu kosu – što je damama na predstavljanju linije objasnila i Ivana Mijatović, Kérastase marketing menadžer.

Ivana Mijatović, Kérastase marketing menadžer

Za nikad sjajniju kosu

Kolekcija Chroma Absolu nudi širok spektar proizvoda koji su namijenjeni svim tipovima obojene kose. Cijeli proces njege podijeljen je u tri etape: kupka, njega i zaštita, te zvijezda proizvod: Chroma Gloss, zaglađujući tretman za naglašeni sjaj kose.

Iva Jerković i Ana Radišić

Kupka Chroma Respect bogata je aminokiselinama i ekstraktom biljke Centella Asiatica, a namijenjena je za tanku do srednje gustu kosu. Bogata kupka Chroma Respect sadrži mliječnu kiselinu i ekstrakt biljke Centella Asiatica i pogodna je za gustu do jako gustu kosu. Ako je vaša kosa tanka do srednje gusta, odabir će pasti na regenerator Cica Chroma. Za gustu do jako gustu kosu namijenjena je maska Chroma Filler, s formulom koja prodire u jezgru kose za 92 % snažnije vlasi.

Apsolutna zvijezda ove kolekcije je do sada neviđeni zaglađujući tretman za kosu – Chroma Gloss, a moguće ga je raditi u vlastitom domu i mnoge oduševljene beauty entuzijastice i stručnjaci za kosu ga ističu kao nešto što do sada nisu vidjeli.

Klaudija Kelemović i Nika Doria Grbac
Marija Nikšić i Željka Molnar
Paula Sikirić

 

Luksuzna njega kose – kod kuće

Kosa izgleda snažno, a boja traje duže. Krajnji korak je zaštita – Serum chroma thermique čija hidratantna formula njeguje obojenu kosu i istovremeno intenzivno štiti od vanjskih negativnih čimbenika poput oštećenja uzrokovanih UV zračenjem, vlage, topline i oksidativnog stresa.

Uz novu Kérastase Chroma Absolu liniju ne postoji strah od promjene, samo zavidno lijepa kosa, uz intenzivnu boju baš svaki put. Uživanje u transformaciji nikada nije bilo luksuznije i učinkovitije.

Pročitajte još i ...