Uređaj za ljepšu kožu

Israeli actress Natalie Portman in the photoshoot for Diorskin Nude Air Spring Summer 2015., Image: 216510822, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Balawa Pics

Plexr je novi uređaj koji koristi tehnološku inovaciju baziranu na plazmi. Koristi ionizirani zrak u kojem se stvara plazma koja zagrijava tkivo, uz jak efekt zagrijavanja i zatezanja kože. Pri tome dolazi do poticanja prirodnog procesa obnove kože uz razvoj novog kolagena i pomlađivanja kože.

Plexr uređaj može se koristiti kao zamjena za kiruršku blefaroplastiku, za uklanjanje bora oko usana i očiju, za uklanjanje akni i ožiljaka od akni, lifting lica te uklanjanje fibroma, bradavica, madeža, hiperpigmentacija i sl.

Kate Moss for Liu Jo.

Plexr za uklanjanje bora i hiperpigmentacija

Plexrom je moguće ukloniti svaki višak kože koji formira bore. Postupkom se izolirani dijelovi kože eliminiraju u površinskom sloju, prilikom čega dolazi do zatezanja. Rezultat je vidljiv odmah, a uređaj se najčešće koristi za uklanjanje bora oko usta, očiju te pored uha.

Osim uklanjanja bora, Plexrom se mogu ukloniti i hiperpigmentacije koje se pojavljuju u površinskim slojevima kože, a uglavnom nastaju kao posljedica sunčanja. Plexer može ukloniti i depigmentirana područja koja se njegovim djelovanjem „resetiraju“ i počinju poprimati boju okolnoga tkiva.

Uklanjanje kožnih izraslina

Uređaj se koristi i za uklanjanje kožnih izraslina. Prije tretmana potrebno je pregledom utvrditi o kakvim se izraslinama radi, odnosno provjeriti je li kožna izraslina dobroćudna ili ne. Odstranjivanje izraslina gotovo je bezbolno čak i bez primjene lokalne anestezije. Nakon uklanjanja izrasline, kao što je npr. fibrom, koža ostaje bez ožiljka.

Tretman Plexrom traje u prosjeku 20-ak minuta, a nakon njega se odmah možete vratiti svojim uobičajenim aktivnostima. Ovisno o rezultatu, tretman se ponavlja svakih mjesec dana.

Pročitajte još i ...