Darujte sebi predivnu kožu uz Dermalogica blagdanske setove

Već tradicionalno uoči blagdana Dermalogica predstavlja svoje najuspješnije proizvode u posebnim izdanjima – u elegantnim kutijama, praktičnim putnim pakiranjima, kao ukras za bor, s dodacima poput metalnih masažera koji salonski ugođaj prenose u našu kupaonicu. Osim vrhunske dermokozmetike, limited edition izdanja donose i uštedu, pa je i to razlog za veselje. Pogledajte koje je bestselere Dermalogica ove godine odlučila odjenuti u blagdansko ruho.

Best cleanse + glow

Vaš omiljeni Best cleanse + glow ponovno je tu – u blagdanskom izdanju. Tko ne bi htio darovati (ili dobiti) set s tri Dermalogica superheroja u originalnoj veličini!

Brightening kit

Dermalogicini heroji blistavosti – zbog iznimno stabilnog vitamina C, posvjetljuju kožu 3 x snažnije od vodećeg konkurenta.

Skin aging solutions set

Ako dosad niste, isprobajte ovaj dinamični duo koji usavršava ten od jutra do večeri. Dnevna krema s faktorom 50 i noćni serum s 3,5% retinoidnim kompleksom dubinski revitaliziraju i pomlađuju kožu, štite od UV zraka i oksidativnog stresa, zaglađuju površinu, brišu mrlje i bore, smanjuju pore.

Long lasting hydration

Pokrenite krug hidratacije – za glađu, mekšu i otporniju kožu. Circular Hydration Serum s hijaluronskom kiselinom dubinski hidratizira dulje od 10 sati te povećava razinu vlage u svim slojevima

Hydration on-the-go set

U hladnijim mjesecima koža brže gubi vlagu, a ovaj set pružit će joj hidratacijski boost bilo kad i bilo gdje – zahvaljujući nježnom pilingu na bazi zobi i kokosa, hijaluronskom serumu i kremi koja osigurava kontinuiranu 48-satnu hidrataciju.

Foliant collection

Malo tko vjeruje u čaroliju – osim kad je riječ o Dermalogica pilinzima u prahu. Jer oni čine upravo to: siv i beživotan ten pretvaraju u svijetao i blistav. Provjerite na svojoj koži!

Proizvodi su dostupnu u DermaCare centrima i na dermacare.hr.

Pročitajte još i ...