Virtuoz s filerima otvorio boutique kliniku koja je oduševila beauty scenu

U samom centru Zagreba, u Gundulićevoj ulici, otvorena je nova Boutique klinika za ljepotu Skinova – koja je svojom ponudom i kreativnim konceptom oduševila zagrebačku beauty scenu. Jedinstveni stil i ugodna atmosfera zaista osvajaju na prvi pogled.

Nakon višegodišnjeg rada u estetskoj klinici, osluškujući ideje, želje i potrebe svojih klijenata, poznati estetski liječnik dr. Josip Lovrić iznjedrio je misao o otvaranju intimnog „boutique“ prostora namijenjenog pružanju usluga iz domene estetske medicine, fokusirajući se na tretmane lica.

Kao prava mala oaza mira, klinika Skinova njeguje individualni pristup svakoj klijentici ili klijentu. Kako bi klijenti doista dobili najbolje od svega te prvoklasnu uslugu, u klinici se koriste samo vrhunski proizvodi renomiranih proizvođača švicarske dermokozmetike Physiodermie, Cantabria Labs, Skin Tech i dermalnih filera poznatih i provjerenih brendova IBSA Aliaxin i Allergan Juvederm.

Dodana vrijednost za klijente

„Svjedoci smo kako se ljudi žele osjećati posebno, žele osjećaj pripadnosti i dodane vrijednosti. Upravo iz tog razloga odlučili smo se za poseban koncept i „boutique“ stil, a cilj nam je da se svaki klijent ili klijentica osjećaju kao da su kod svoje kuće. Naš pristup je veoma individualan i prvi cilj nam je otkriti potrebe i želje te uspostaviti topao, prijateljski i pomalo obiteljski dugogodišnji odnos“ rekao je dr. Josip Lovrić.

Sama ponuda klinike Skinova uključuje razne tretmane kozmetologije i estetike: od mezoterapije, tretmana matičnim stanicama, kemijskih pilinga, microneedlinga, nezaobilaznog botoxa, dermalnih filera i posebnih Viscoderm „skin boostera“. Svi tretmani su individualizirani i „skrojeni po mjeri“ za svakog ponaosob.

Vodeći stručnjak za lasere

Osim tretmana estetske medicine za lice, u klinici SKINOVA pronaći ćete i sve ono po čemu je dr. Lovrić poznat – kao jedan od vodećih stručnjaka za laserske tretmane lica i tijela. Stoga uskoro možete očekivati velika iznenađenja koja vas sigurno neće ostaviti ravnodušnima. Malenom, ali iskusnom timu pridružila se i specijalistica kozmetologije s dugogodišnjem i cijenjenim iskustvom u radu.

Želite li svom licu vratiti punoću i sjaj koje je nekada imalo, ukloniti tamne mrlje ili ožiljke od akni, tretmani koje nudi Boutique klinika SKINOVA mogu vašem licu podariti mladenački izgled, glatku teksturu i čvrstoću.

Slogan „Mjesto gdje ljepota šapuće“ nametnuo se gotovo sam od sebe, jer u Boutique klinici SKINOVA smatraju da istinska ljepota i rezultati nakon tretmana moraju šaptati – moraju biti vidljivi, a opet za druge pomalo neprimjetni. Upravo po takvim rezultatima je dr. Lovrić poznat te je zasluženo dobio laskavu titulu „virtuoz dermalnih filera“ gdje gotovo da nema osobe koja prati estetiku, a koja nije čula za njega.

Navratite u ovu oazu mira i ljepote te se sami uvjerite o posebnosti svega ispričanog. Dizajn vizualnog identiteta same klinike potpisuje grafički dizajner Damir Bencek i arhitektonski ured Quadrum Gorana Pavlovića iz Splita.

Sve o uslugama i tretmanima „Boutique“ klinike SKINOVA možete pratiti putem društvene mreže Instagram i službene web stranice: www.skinova.hr.

Pročitajte još i ...