Valentino parfemi s kojima je Internet opsjednut!

Na Internetu, a to svi znamo, nalazi se hrpa stručnjaka. Od onih koji znaju popraviti bojler upaljačem, pa sve do onih koji “jednom rukom” podižu desetoro djece. Šalu na stranu, ali Internet je zaista mjesto gdje se može pronaći sve, pa se tako događa da www. jednostavno poludi za određenim brendom. U ovom slučaju to je Valentino!

Razlog za obožavanje Valentinovih parfema jest nedavni launch Voce Viva, a čije je zaštitno lice miljenica medija i publike – Lady Gaga. Kako to obično biva, mlađe generacije  diktiraju pravila, a naročito na mreži, pa donosimo odabir njihovih omiljenih Valentino parfema.

Valentino Dona Born in Roma

Talijanska elegancija, couture, pogled na život, ženstvenost – sve to naglašava parfem Valentino Born in Roma Donna koji je moderan, a istovremeno bezvremenski. S njime možete veličati ono što uistinu jeste. Prekrasan flakon ukrašen je zakovicama, karakterističnima za brend Valentino. Njegov je dizajn inspiriran rimskom arhitekturom.

Na početku će vas očarati spoj opojnog jasmina i slasnih nota crnog ribiza s dodirom svježeg bergamota. Snaga slatkog, dubokog jasmina pratit će vas i dalje, ali neće sam zavađati vaša osjetila. Savršeno će se nadopunjavati s toplom slatkom vanilijom u bazi parfema, a u kojoj su glavne zvijezde drvenaste note.

Valentino Donna Born in Roma Yellow Dream

Žuta boja i Rim imaju mnogo toga zajedničkog. Dokaz je i parfem Valentino Donna Born In Roma Yellow Dream, inspiriran tom bojom. Zajedno s crvenom, žuta je jedna od dvije boje karakteristične za talijansku metropolu i neizostavan dio strukture toga grada. Osim toga, nezaobilazan je i u svijetu luksuzne mode.

Uvod donosi miris svježih citrusa – kalabrijski bergamot i limun. Sočnost ličija savršeno nadopunjuje ovaj duo i oživljava miris. Nakon njih pozornost privlače note božura i turske ruže, koja očituje svoju zelenu svježinu i svilenkast karakter. Cijelu kompoziciju zatvara čist, senzualan i sladak miris bijelog mošusa, prožet mirisom vanilije sa začinskim notama, te živahan cedar.

Valentino Voce Viva

Valentino Voce Viva nije nastao samo kako bi očarao ženska osjetila. Stvoren je i kako bi dotaknuo njihova srca i potaknuo ih da ostvare svoje snove. Parfem odaje počast glasu, tom izuzetno intimnom ženskom osjetilu. Stoga ne iznenađuje što je njegovo zaštitno lice postala pjevačica Lady Gaga, ikona modernih generacija, koja s brandom Valentino dijeli iste vrijednosti.

Kombinacija svježeg talijanskog bergamota i slatke, sočne mandarine oduševit će vaša osjetila već u uvodu mirisa. Nakon nje slijede raskošne note cvijeta naranče i gardenije, koje evociraju Valentinov luksuzni dizajnerski talent. Vanilija, koja dominira zatvaranjem mirisa, jamči da će ovaj parfem postati vaša nova ovisnost.

Pročitajte još i ...