Ljetno vjenčanje? Evo kako ćete najbolje zablistati u ulozi mladenke

Oduvijek ste sanjali o ljetnom vjenčanju na otvorenom i cijelu ste zimu i proljeće proveli u planiranju i organiziranju kako bi sve bilo apsolutno savršeno? Možda ste u tom moru detalja i predivnih dilema naprosto sebe stavili na zadnje mjesto i sada, u 5 do 12, shvaćate da niste uspjeli rezervirati baš sve one tretmane koje ste zamislili kako biste u potpunosti zablistale na najvažniji dan u životu?

Ne brinite, u nastavku donosimo nekoliko brzih, ali jako učinkovitih tretmana i metoda koje će vam biti sjajan tajni saveznik prije velikog DA.

Dovedite tijelo do savršenstva

Vaše višemjesečne pripreme za vjenčanje uključivale su uravnoteženu prehranu i redovito vježbanje. Uspjeli ste skinuti kilograme viška, no ipak su ostala neka područja koja biste željeli korigirati? Metodom Cryo terapije možete otkloniti masno tkivo s područja kojih želite i tako oblikovati tijelo kako bi vam vjenčanica pristajala kao salivena.

Riječ je o postupku zamrzavanja masnog tkiva na točno određenoj temperaturi. Za to vrijeme masne se stanice kristaliziraju i raspadaju, a potom postupno izlučuju iz organizma u narednih nekoliko tjedana. Cryo terapija uz izlučivanja masnih stanica istovremeno poboljšava i tonus kože.

Ovisno o željama pacijentica, tretira se jedno po jedno kritično područje. Prije tretiranja odabranog područja, koža se zaštiti gelom, folijom ili kremom, a postupak nije opasan za okolno tkivo. Masne stanice vrlo su osjetljive na hladnoću, stoga se tretiraju samo područja tijela s kojih se želi ukloniti njihov višak. Ovaj tretman idealan je za postizanje ekspres rezultata, budući da se provodi brzo te daje izvrsne rezultate bez dugotrajnih nuspojava.

Mezoterapija za prekrasnu kožu

Za blistav i ujednačen ten na dan vjenčanja, mezoterapija je odličan izbor. Mezoterapija je metoda kojom se vitamini, minerali, antioksidansi i ostale aktivne supstance ubrizgavaju u kožu. Ubrizgane tvari osiguravaju intenzivnu hidrataciju kože, vraćajući joj elastičnost, tonus i prirodan sjaj, a nakon tretmana koža je osvježena i hidratizirana, dok su sitne bore reducirane.

Ovaj postupak pružit će idealno osvježenje kože i dati završni blistavi „touch“ licu, bez nuspojava.

Fileri

Bilo da želite osvježiti lice uklanjanjem podočnjaka, popuniti usne, jagodice ili bore, hijaluronski fileri prije vjenčanja također su izvrstan odabir. Rezultati su vidljivi odmah, eventualne nuspojave nestaju brzo, a osvježeno i pomlađeno lice na dan vjenčanja zajamčeno je.

Botox

Za bore na čelu, između obrva i oko očiju, botox je odlično rješenje kojim ćete se pomladiti za taj veliki dan. Ako vas brine da će botox vaše lice učiniti neprirodnim i prvi put razmišljate o ovom tretmanu, botox u manjim dozama (baby botox) suptilno će pomladiti lice uz očuvanje mimike, a rezultati primjene vidljivi su za nekoliko dana.

Imajte na umu da, iako nemaju izrazite nuspojave, ove tretmane ipak napravite neko vrijeme prije vjenčanja kako bi eventualno crvenilo i oticanje nestali na vrijeme za vaš savršen dan.

Pročitajte još i ...