Za blistavu kožu – dnevna krema i noćna maska u jednom

Ubrzani stil života pred svaku ženu stavlja mnoge ciljeve i izazove, neovisno o tome u kojoj je životnoj, poslovnoj ili obiteljskoj situaciji. Vrijeme, naročito vrijeme za sebe, postalo je luksuz koji si rijetki uspijevaju priuštiti. Komplicirane, duge i skupe kozmetičke rutine s mnoštvom proizvoda dodatno otežavaju situaciju.

A svaka žena zaslužuje adekvatnu njegu; i u danima kada je bolnoj, suhoj i nadraženoj koži, ali i u danima kada je sve dobro, kada je cilj uživati u osjećaju koji može pružiti samo savršeno njegovana i nahranjena koža. Sva sreća da se Hydrance Aqua-Gel jednako dobro snalazi u ulozi dnevne kreme, njege za područje oko očiju i noćne maske, čime mijenja nekoliko proizvoda.

Koraci do beskonačne hidracije lica

Prvi korak, raspršite Avène termalnu izvorsku vodu po koži kako bi ju umirili i omogućili bolje apsorpciju Aqua-Gela.

Drugi korak, ako ga koristite ujutro, nanesite ga na lice, vrat i oko očiju, a ako ste mu namijenili ulogu noćne maske, nanesite gel u debelom sloju i ostavite cijelu noć.

Treći korak, neograničeno uživajte u blagodatima beskonačnog izvora hidracije koji ste upravo otkrili.

Blagi dodir Aqua Gela – predivno kremast i lagan – bit će u savršenoj harmoniji s vašom kožom te će joj gotovo trenutno podariti blistavost, mekoću i podatnost. Kada mreža međusobno povezanih djelatnih sastojaka dođe u kontakt s kožom, pod pritiskom nanošenja veze među njima pucaju čime se oslobađa patentirani Cohederm™ kompleks djelatnih sastojaka i Avène termalna izvorska voda.

Zajedničkim snagama prolaze kroz površinske slojeve epiderme, gornji sloj epiderme (stratum corneum) se popunjava i dolazi do dugotrajnog umirujućeg djelovanja. Kako bi se oslobodila prirodna svježina kože, dva agenta pre-tokoferil i dekstran sulfat, zajedno uklanjanju tragove umora iz vaše kože i štite ju od štetnih učinaka oksidativnog stresa.

Pročitajte još i ...