Novi parfem iz Prade – sofisticiran i odvažan miris koji oduševljava

Jedna od najpoznatijih parfemskih kuća na svijetu – Prada, ove je jeseni oduševila lansiranjem novog muškog parfema koji savršeno utjelovljuje modernog muškarca.

Kao zrcalni prikaz dinamičnog natjecanja između čovjekovih inovacija i snage njegova prirodnog okruženja, razvila se nova linija mirisa koja nosi slavno ime Luna Rossa. Oda visokoj učinkovitosti inovacije: svježi i živopisni mirisi za suočavanje sa svakim izazovom i ostvarivanje najvećih postignuća.

Priča iza ovog mirisa usko je povezana s prestižnom nagradom America’s Cup, najstarijim trofejom međunarodnog sporta te krunom svijeta jedriličarstva: to je napeto natjecanje u kojem se udružuju tehnologija, vještina i ljudska snaga, a pokreće ih sila prirode. Jedriličarska momčad Luna Rossa iz Italije nastala je 1997. iz čiste strasti prema moru i jedrenju Patrizija Bertellija – izvršnog direktora Prada Grupe – koji je u rekordnom vremenu ustanovio Izazov za natjecanje America’s Cup 2000. godine.

Koncept: čovječanstvo poboljšano tehnologijom.

Miris Luna Rossa Ocean novi je muški miris brenda Prada. Nastao je iz uvjerenja da pomoću tehnologije kao produžetka nas samih možemo prijeći vlastite granice, zamisliti ono nezamislivo i otvoriti nove obzore. Nove obzore otvara moderni pustolov. On spaja fizičku i intelektualnu snagu te ovladava tehnologijom da bi pomaknuo granice mogućeg i svladao sva ograničenja. I elegantna i sirova, svježa živost mirisa Prada Luna Rossa Ocean odražava spajanje snage čovjeka i snage tehnološke inovacije.

Naziv: otvaranje novih obzora

Nespoznatljive dubine, izvor snage koji stvara život: sam pojam oceana poziv je na istraživanje. Ujedno i poznata i intrigantno tajnovita, njegova spektakularna prostranost privlači poput magneta i poziva na traganje za beskrajnim novim otkrićima. Pradin je ocean prepun pustolovina i bogat tehničkim mogućnostima, koje predstavljaju posljednju granicu.

Miris Prada Luna Rossa pripovijeda o odnosu između čovjeka i tehnologije, o čovjekovu dinamičnom dijalogu s evolucijom i budućnošću, koji otvara nove obzore.

Dizajn: suživot prirode i tehnologije

Bočica mirisa Prada Luna Rossa predstavlja duboko uranjanje u plavetne dubine oceana. Nadahnuta tehnološkom izvrsnošću i elegantnom, dinamičnom ljepotom profesionalnih jedrilica, moć elemenata odražava se u njezinim materijalima i dizajnu, koji predstavljaju i snagu i sofisticiranost. Intenzivna bočica s daškom snage koju obavija lakirana je sofisticiranom gradacijom plave boje, koja predstavlja intrigantne dubine i blistavu igru svjetlosti na površini oceana.

Muževna je, sofisticirana i suvremena, a krasi ju legendarna crvena linija brenda Prada, simbol inovacije. Elegantni čep boje crne poput noći sadrži crvenu točku, koja simbolično predstavlja lunu rossu – crveni mjesec.

Miris: avangardni pristup mirisu

Miris Prada Luna Rossa nastao je suradnjom dvaju majstora kreatora parfema IFF-a, Anne Flipo i Carlosa Benaima, koji su ga osmislili pomoću tehnologije. Stvoren zahvaljujući neprekinutom i ažurnom prekooceanskom dijalogu koji je svladao sve vremenske prepreke da bi se ukomponiralo ono najbolje od prirode i tehnologije, miris Prada Luna Rossa odlikuje se jedinstvenim mirisnim potpisom.

Nalazeći se na suprotnim stranama Atlantskog oceana, udaljeni 6000 km, Flipo iz Pariza i Benaim iz New Yorka upotrebljavali su tehnologiju da bi otvorili nove obzore u industriji izrade mirisa.

Tehnološki razvoj uzrokovao je zamjenu tradicionalne destilacije najfinijih prirodnih proizvoda molekularnom destilacijom – postupkom koji omogućuje izbor molekula najbolje kvalitete. Sastojci su se pojedinačno ponovno slagali i čistili za mirisni profil koji je 100 % izrađen po mjeri. Ovaj postupak, primijenjen, primjerice, na vetiver u mirisu Luna Rossa Ocean, omogućuje čist, drvenast vetiver bez zemljanih tonova koji su ponekad prevladavali.

S inovativnim svježim mirisnim potpisom, ovaj miris nosi ponovno osmišljene note karakteristične obitelji mirisa fougere te spaja kontrast aromatične svježine i sofisticirane senzualnosti sa svježinom bergamota koja se suprotstavlja iznimnoj sofisticiranosti esencije vetivera, zapletenoj u noti srca elegantnog irisa.

Miris sadrži živopisan koktel punog citrusa spojen sa živahnim duetom lavande i kadulje za čistu i svježu aureolu. Jedinstveno kožno srce stvara učinak druge kože, istražujući senzualnu notu baršuna i šafrana te elegantnu kremoznost tonova korijena irisa. Obavijen majstorski osmišljenim spojem pačulija, vetivera (iz održivih izvora s Haitija) i mošusa, ovaj miris odlikuje se neodoljivim i muževnim tonom.

Pročitajte još i ...