Zadig & Voltaire senzualni mirisi slane kože za nju i njega

Ima li boljeg trenutka za lansiranje mirisnog para nego uoči Dana zaljubljenih. Još kad vam otkrijemo da ne govorimo o bilo kojim parfemima nego o obožavanima francuskog brenda Zadig & Voltaire. S idejom da kreira rokerske (čitaj, pomaknute) komade s daškom luksuza, brend je u Parizu 1997. osnovao Thierry Gillier. Prvi miris nastao je 2009. i do danas ih je lansirano čak 30. Naravno, svakom se jednako veselimo!

Najnovije izdanje This is Her! i This is Him! je olfaktivno uzbuđenje u svom najčišćem obliku. Dva prateća mirisa se nadopunjuju i odgovaraju jedan na drugog. Zarazni, senzualni mirisi slane kože ostavljaju opojan trag pretvarajući se u mirisne kreacije. Takva je i kampanja koja prikazuje ljubavni par sa savršenom kemijom.

This is! Undressed crpi inspiraciju iz dizajna umjetničke direktorice Cecilije Bönström. Velika bijela etiketa na bočicama i pakiranjima jednaka je onoj na kultnim komadima modne linije Zadig&Voltaire. “Htjela sam održati bočicu što je moguće čišćom, a da i dalje poštujem identitet muških i ženskih kolekcija. Etiketa na bočici inspirirana je onom na muškim blejzerima. Krila su sada na svakom odjevnom predmetu, ne samo na našim dodacima”, kaže Cecilia.

This is Her! Undressed 

Začinski, drvenasto-cvjetni miris kreirala je Sidonie Lancesseur. Ovaj ugodan miris hvata miris slane kože ugrijane suncem. Gornje note cvijeta naranče i đumbira omataju akorde ylang-ylanga preuzimaju i ulijevaju toplinu.

Naposljetku, senzualni mošus i intenzivna sandalovina zaokružuju ovaj miris gole kože, hvatajući dva tijela privučena jedno drugome poput magneta, nesposobna maknuti ruke jedno s drugog cijelu noć.

This is Him! Undressed 

Pikantni drveni miris kreirala je Nathalie Lorson. Ovaj osnažujući, naelektrizirani miris oponaša “feeling” slane kože koja izlazi iz mora. Ekstrakt grejpa otvara mješavinu trenutnim naletom iskričave svježine, pojačanom samo ljutom notom ružičastog papra koja slijedi.

Meki cvijet naranče tada dolazi do izražaja, otkrivajući senzualnost jantara koji tinja u srcu ove opojne, slane mješavine. Moćne note mošusa i intenzivne sandalovine kombiniraju se za savršenu, hedonističku završnicu.

Stvoreni da budu bezvremenski, ovi parfemi su razvijeni na održiv način. Dizajnirani su kako bi se uskladili s modnom linijom i u skladu s VoltAIRe, ambicioznim CSR programom marke. Kompozicije su veganske, slave prirodne i organske sastojke poput đumbira, dok su cvijet naranče, ylang-ylang i sandalovina etički ubrani. Boca je izrađena od lakšeg recikliranog stakla, a za utiskivanje folije koristi se metalna tinta. Parfemi se odlično uklapaju u ostatak kolekcije.

Pročitajte još i ...