Zašto su Armani puderi savršeni?

Poznata je priča iz modnih krugova koja kaže kako je signor Armani, kako legendarnog modnog dizajnera Giorgia Armanija,   s puno poštovanja, oslovljavaju svi koji s njim surađju, naprosto opsjednut kožom koja, ako se njega pita, mora izgledati besprijekorno na najprirodniji mogući način.

Njegovo je razmišljanje: ako koža ne izgleda dobro, neće izgledati dobro ni šminka koja se na nju nanese. Svi Arman Beauty proizvodi osmišljeni su i formulirani na način  . A znamo da sav make-up kojega nanosimo na oči i usne izgleda dobro, senzualno i atraktivno samo na koži prirodnog izgleda. Na prenašminkanoj koži, i najsofisticiranija make-up kreacija izgledat će prosječno.

Kvaliteta kože, njezin prirodan, ali istovremeno i savršen izgled na samom je vrhu vrijednosti koje promovira ovaj brend i sam maestro pa stoga ne čudi da znanstvenici i art-direktori zaduženi za make-up s Armanijevim potpisom, posebnu pažnju posvećuju upravo kreiranju pudera, podloga i svega što će postići besprijekornost koja čini DNK brenda Armani.

Luminous Silk Foundation

Ovo je možda najpopularniji Armani Beauty proizvod u svijetu. Inspiriran je svilom koju su nosili kraljevi i vladari pa na koži ostavlja svilenkast izgled. Riječ je o laganom tekućem puderu, namijenjenom svim tipovima kože, a formuliran je Mikro-fil™ tehnologijom koja omogućuje laganu teksturu i iznimnu pigmentaciju za srednju, ali nadogradivu moć prekrivanja. Na koži ostaje postojan čitav dan, a dostupan je u čak 23 nijanse prema tonu i podtonu kože.

Jednako ga vole make-up artisti i žene diljem svijeta jer, iako nema jaku moć pokrivanja, kožu čini neodoljivom, izrazito prirodnom i sjajnom te joj daruje njegovan i zdrav izgled. Uz sve navedeno, modulabilan je pa ga možete nanositi u nešto većoj količini na dijelove lica s malim nesavršenostima, dok ćete drugdje zadržati transparentnost kože.

Ono što je sjajno, prijelazi između jače i slabije našminkanih dijelova lica nisu vidljivi pa se stvara dojam nevidljivog pudera. Čak i na dodir, našminkano lice ostavlja osjećaj make-up free kože.

A upravo zbog svega navedenog, obožava ga i Ivana Petković Čevra, PR & Digital menadžerica za Luxe Couture brendove u L’Orealu.

“Armani beauty puderi su za mene savršeni. Volim na svom licu osjećaj prozračnosti, prirodnog sjaja, a opet u slučaju posebne prigode i ako je potrebna jača pokrivenost, njihov nanos je ‘buildable’. Estetski, ne volim kada se na licu vidi sloj pudera, a to je upravo ono po čemu se Luminous Silk puderi razlikuju, ravnomjerno tankim slojem dopuštaju koži da zablista”, otkrila nam je Ivana.

Power Fabric Foundation

Linija proizvoda Power Fabric spaja osjećaj druge kože i visoko pokrivanje te nudi dugotrajnu make-up rutinu. Tekući puder, zajedno s korektorom i podlogom s glatkom teksturom balzama zajedno će prekriti baš svaku nesavršenost.

Power Fabric objedinjuje potpuno prekrivanje s iznimno laganom formulom. Prilikom aplikacije, tekstura se stapa s kožom, ispravljajući nedostatke nevjerojatno tankim i laganim mat slojem kojega nećete niti osjetiti na svome licu. I ovaj je tekući puder iznimno dugotrajan, ima visoku moć prekrivanja te je dostupan u 19 nijanski.  tekući puder s visokom moći prekrivanja, dostupan u 19 nijansi.

Maestro Fusion Make Up

Ovo je posve revolucionarni tekući puder s SPF 15 koji pruža prekrivanje bez osjećaja težine na licu. Inspiriran je najtanjom i najfinijom tkaninom na svijetu – super organzom. Njegova formulacija na bazi ulja i s pigmentima koji omogućuju savršenu ugodu na licu bez osjećaja težine ima velikih broj obožavateljica diljem svijeta.

Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj formuli omogućuje hidrataciju i savršeno prekrivanje. Nanosi se tako da uz pomoć pipete uzmete samo kap pudera u ruku i prstima ga umasirajte u lice poput kreme za lice. Postupak se ponavlja sve dok se ne postigne željeno prekrivanje. Ovaj je puder namijenjen svim tipovima kože.

 

 

Pročitajte još i ...