Kako najbrže postići blagdanski glow u vlastitoj kupaonici? Znamo sve trikove!

Blagdani su doslovno iza ugla, a gradski i (pogotovo) kućni partyji u punom su zamahu. Čini se da se ova godina, bar po jednom ne razlikuje puno od predpanemijskih: želimo da naša koža blista i sjaji za sve te posebne prilike koje smo zapisali u kalendar.

I dok sve te prosinačke svečane i vesele prigode mogu biti intimnije, virtualne ili pak zahtijevaju nošenje maskice, zablistati i osjećati se dobro u svojoj koži i dalje nam je jako važno.

Lampice, šampanjac, sjajna glazba i bezbroj fotki s mobitela na kojima doslovno želimo blistati!

Ekspresne pripreme za maksimalni učinak

Sjajna je vijest da pripreme za postizanje tog jedinstvenog glow efekta ne moraju trajati stoljećima i da sve možete napraviti u vlastitoj kupaonici.

Počet ćemo pripremom kože, odnosno blagom eksfolijacijom. Nježnost, energija i vitalnost – karakteristike su koje će vaše lice cijeniti. Fiziološki ultranježni piling za osjetljivu kožu lica La Roche-Posay Physiologique savršeno čisti i zaglađuje vaše lice, bez nadraživanja ili narušavanja prirodne ravnoteže kože.

Ovaj piling koristi izuzetno sitne čestice plovućca, koji s lica uklanja mrtve stanice kože. Koža postaje svilenkasto meka, glatka na dodir i osvježena.

Nikad previše vlage

Sada je vrijeme za intenzivnu hidrataciju. Najbolji savjet koji vam tu možemo dati jest da nabavite kvalitetan i učinkovit serum koji će obaviti veći dio posla oko vlaženja kože vašeg lica. Francuska kozmetička kuća Novexpert ima baš ono što vam treba – serum, kojega, zbog senzacionalnog učinka koji je jednak onomu hijaluronskih filera, od milja zovu ‘zračnim jastukom’ vaše kože nakon noćnog izlaska.

Novexpert Booster serum s hijaluronskom kiselinom počinje djelovati već nakon prvog nanošenja, a nakon samo nekoliko dana, na svojoj koži već ćete vidjeti promjene – bore će biti manje izražene, a koža glatka, puna i sjajna.

Kisik za sjaj

Oxygen Glow krema francuske kuće Filorga vašu će kožu, nakon seruma, napuniti kisikom, zagladiti je, ujednačiti, popuniti i detoksicirati. Osim toga, ova je krema tajna svježeg izgleda brojnih Francuskinja koje uz njezinu pomoć s lica uklanjaju znakove umora, male nesavršenosti i vraćaju joj blistavost.

Netom prije izlaska, dobro je kožu dodatno hidratizirati i nahraniti. Maska Defence Mask Instant Glow talijanskog brenda Bionike će, zahvaljujući glikolnoj kiselini koju sadrži, kožu u trenutku učiniti blistavom, glatkom i ujednačenom.

 

Misija: blistava koža

Glikolna kiselina djeluje kao nježni površinski piling. Odmah čini kožu blistavom, glatkom i ujednačenom. Ekstrakt ličija je snažan antioksidativan sastojak za detoksikaciju kože i njen blistav izgled. Ne sadrži parfeme, konzervanse, gluten, a prikladna je u slučaju preosjetljivosti na teške metale (nikal).

I za kraj smo ostavili vjernog i pouzdanog saveznika koji će baš svakoj koži pomoći da postigne svoje najbolje izdanje. Jane Iredale Glow Time, mineralnu BB kremu s potpunim prikrivanjem.

Pokriva crvenilo, sužava pore, zaglađuje i umanjuje bore. Osvježava i hrani kožu. Ekstrakt grejpa donosi prozračnost i zdrav sjaj, umanjuje izgled proširenih pora i bora, ujednačava nejednaku boju tena.

Još malo šljokica, dobra crna maskara i crveni ruž i spremne ste! Dobru zabavu želimo!

Pročitajte još i ...