Uz ovu obojenu SPF kremu neće vam trebati puder – najbolja je po izboru dermatologa

Jedan od najčešćih razloga zbog kojeg su mnoge žene još uvijek neredovite u nanošenju krema sa SPF-om je zastarjela pretpostavka da su ove formule guste, masne, ljepljive te da začepljuju pore – a o kombiniranju s puderom ne moramo niti govoriti. Tekstura koja tako nastaje, sve je samo ne ugodna. Teško je pronaći kombinaciju koja će pružiti efekt ‘druge kože’ koji tako želimo ljeti.

Srećom, najnovije tehnologije i brojni laboratorijski napori najvećih svjetskih kozmetičkih kuća, uspjeli su doskočiti tom problemu, a među njima su i stručnjaci francuskog dermokozmetičkog brenda Vichy. Osim što su formulirali odličnu toniranu SPF kremu, dodali su joj i genijalna anti-age svojstva.

U nastavku vam predstavljamo upravo tu kremu koja je prema ocjenama dermatološkog žirija natječaja Estetica Premium Product 2023. ponijela titulu najbolje u svojoj kategoriji. Isprobajte je s povjerenjem i ona će postati vaša najbolja pratiteljica ovog ljeta, ali i kasnije tijekom godine.

 

Vichy Capital Soleil UV-Age Daily

Ova revolucionarna formula pruža naprednu zaštitu od UVA i UVB zračenja sa SPF 50+ te vidljive svjetlosti kako bi se spriječila pojava bora i tamnih mrlja. Zahvaljujući višestruko patentiranoj tehnologiji Netlock i aktivnim sastojcima protiv starenja njegova iznimno lagana fluidna formula na bazi vode tvori vrlo otporan i nevidljiv sloj za naprednu zaštitu protiv UV zračenja. Jedna od najvećih prednosti ove izvanredne kreme je klinički dokazana korektivna učinkovitost na znakove fotostarenja, uključujući tamne mrlje i nedostatak popunjenosti. Njegova formula pruža lagano prekrivanje kako bi ujednačila i naglasila ten kože. Iznimno lagan i prozračan tonirani fluid na bazi vode s nevidljivim završnim slojem s razlogom je proglašen pobjednikom kategorije za najbolju obojenu SPF kremu.

U nastavku pročitajte kako su kremu ocijenile naše ugledne dermatologinje, članice žirija natječaja Estetica Premium Product 2023.

Dr. sc. Jelena Meštrović Štefekov

dr. sc. Jelena Meštrović Štefekov

“Vichy CS UV age Tinted pruža vrlo visoku zaštitu od UV zračenja, čak SPF 50 PA++++. Usprkos tome, njezina je tekstura iznimno lagana, osvježavajuća i fluidna, na kakvu smo i navikli od linije Capital Soleil. Uz fotoptotekciju, ova visoko učinkovita krema sadrži i aktivne sastojke koji štite i umanjuju znakove starenja i nastanak hiperpigmentacija, poput niacinamida, peptida i probiotičkih frakcija. Lagano je tonirana pa ujednačava ton kože i dodatno pojačava fotoprotekciju”, rekla nam je dr. Meštrović Štefekov.

Dr. sc. Ivana Nola

dr. sc. Ivana Nola

S njom se složila i dr. sc. Ivana Nola te je dodala da osim što ova krema pruža naprednu zaštitu od UVA i UVB zračenja sa SPF 50+ , reducira pojavnost bora i tamnih mrlja. “Svakako bi je preporučila svim ženama koje i na suncu brinu o svojoj koži i žele usporiti njezino starenje”, savjetovala je dr. Nola.

 

Nevia Delalle, dr. med., spec. dermatovenerologije

dr. Nevia Delalle

“Vichy Capital Soleil UV-Age Daily ima toniranu laganu i fluidnu teksturu, no iznenađujuće dobro prekriva sve nesavršenosti tena i ujednačava ga. Odličan je za ljeto i za sve dame koje za vrućih dana ne vole puno slojeva na koži. Uz ovu kremu, puder doista nije potreban, a pružit će i mat finish za sve one koje ne vole pretjerani sjaj na koži”, rekla je dr. Delalle o pobjedniku kategorije Najbolja obojena SPF krema.

Pročitajte još i ...