Kako vratiti licu blistavost, hidrataciju i živost? Ovim skinboosterima!

Lice koje prirodno sjaji i bez highlightera, njegovana koža s glow efektom koja ne izgleda umorno čak niti nakon neprospavane noći ili višednevnog stresnog razdoblja… Omiljeni moto glow through life zvuči vam kao znanstvena fantastika? Mi znamo kako to postići! 

Koža lica na posebnom udaru

Naše lice mnogo toga trpi. Kao da nije dovoljno to što je stalno izložena izvanjskim agresorima, koža lica je nekoliko puta tanja od kože tijela i sadrži manje lojnih žlijezda, što znači da joj je teže zadržati vlažnost. Također, s obzirom na to da se s godinama dodatno stanjuje, dio gradivnih elemenata poput kolagena, elastina i podmazivača hijaluronske kiseline također je drastično manji. 

Hijaluronska kiselina inače je prirodni sastojak kože koji zadržava vodu, dajući joj volumen i elastičnost. Međutim, s godinama njezina razina u koži opada, što dovodi do dehidratacije, smanjenja elastičnosti i pojave finih linija i bora. Rezultat je siva, dehidrirana koža unatoč vašoj posvećenosti ritualima njege. 

Rješenje sada i – odmah

Znamo da je briga o zdravlju i ljepoti kože maraton, a ne utrka, ali ovo je trenutak u kojemu vam rješenje treba – sada i odmah. U širokoj paleti neinvazivnih estetskih i dermatoloških tretmana koji su nam na raspolaganju, kao rješenje će nam se uvijek prvo nametnuti – Restylane skinboostere, koji vraćaju koži svjež i mladolik izgled.

Otkad su se prije gotovo 20 godina pojavili na tržištu, Restylane skinboosteri ne silaze s lista omiljenih tretmana prema preporuci liječnika, a kada ih upitate kome bi ovaj postupak odgovarao, najčešće odgovaraju – svakome. Njihov je sastav iznimno čist i siguran, čime je vjerojatnost nuspojava i alergijskih reakcija minimizirana, a rezultat je potpuno prirodan izgled, bez dojma da je na licu nešto popravljano. Iako sadrže hijaluronsku kiselinu, baš poput dermalnih filera, ona je u njima rjeđe i manje viskozne teksture, zbog čega rezultat neće biti preoblikovanje lica ili promjena fizionomije, već dubinska potkožna hidratacija kakvu je nemoguće postići kremom. 

Rezultati koji traju godinu dana

Tretmana Restylane skinboosterima uključuje seriju mikroinjekcija hijaluronske kiseline direktno u dermalni sloj kože. Ova tehnika omogućava ravnomjerno raspoređivanje hijaluronske kiseline, što dovodi do poboljšane hidratacije i teksture kože. Također, hijaluronska kiselina u Restylane skinboosterima je stabilna, što joj omogućava da se postupno oslobađa u koži, pružajući dugotrajne rezultate.

Tretman revitalizira kožu iznutra, osiguravajući svježinu i mladenački izgled koji traje godinu dana! Uz to, skinboosteri imaj dvostruki učinak – trenutnim dopremanjem hijaluronske kiseline uklanjaju sitne bore i zaglađuju ten. 

Apliciranje Restylane skinboostera obično traje oko 30 minuta. Prije tretmana, koža se čisti i nanosi se lokalni anestetik kako bi se smanjila nelagoda. Mikroinjekcije se zatim apliciraju ravnomjerno po tretiranoj površini. Nakon tretmana možete nastaviti s dnevnim aktivnostima, uz minimalno crvenilo ili otok koji obično nestaju u roku nekoliko sati. Ako se pitate koliko tretmana vam je potrebno, najbolje je početi s 1-3 tretmana s razmacima od 4 tjedna.

Restylane skinboosteri mogu se koristiti na različitim područjima lica (obrazi, brada, područje oko usta i očiju, čelo, sljepoočnice), kao i na vratu, rukama te dekolteu. Bez obzira na to gdje ih primijenite, rezultati su glatka, sjajna koža mladenačkog izgleda. I, ponovit ćemo rečenicu s početka teksta jer je važna – rezultati traju godinu dana!

Pročitajte još i ...