Kozmetološki Oscari – ovo su najbolji kozmetološki proizvodi na tržištu!

Sredina lipnja već nam tradicionalno donosi nekoliko razloga za slavlje – bliže se godišnji odmori, iz ormara je napokon izvađena lagana ljetna odjeća, a Zagrebom vladaju spektakularni partiji koji nam barem na jednu večer dopuštaju bijeg od užurbane svakodnevice.

Estetica Premium Product dodjela nagrada ponovno okupila najbolje brendove i estetičare u Hrvatskoj

Ljubitelji kozmetike sinoć su tako uživali na najvećem partiju sezone koji im je u kalendarima upisan već mjesecima – a riječ je naravno o Estetica Premium Product dodjeli nagrada.

Kao što u hollywoodskim krugovima oskarovske zabave slove kao must-have događanja za sve pripadnike A-liste, tako je dodjela Estetica Premium Product nagrada postala večer koju ne želite propustiti ako se u opisu vašeg posla nalaze riječi “estetika” ili “kozmetologija”. Šestu godinu zaredom tako su najbolji dermokozmetički brendovi na tržištu i ugledni hrvatski estetičari, dermatolozi, plastični kirurzi, stomatolozi i vlasnici prestižnih poliklinika uživali u najglamuroznijoj zabavi u metropoli, a zahvaljujući partnerima i pokroviteljima ova je večer poprimila sasvim novu dimenziju.

OVDJE POGLEDAJTE DAŠAK ATMOSFERE S EVENTA I GALERIJU FOTOGRAFIJA.

Najbolje proizvode na tržištu odabralo je čak 5 stručnih žirija!

Ove je godine u ocjenjivanju nominiranih proizvoda u čak 45 kategorija sudjelovalo čak 5 stručnih žirija!

Naš najveći žiri, onaj dermatološki, ove godine broji čak 14 članica, koje su ocjenjivale proizvode raspoređene u kategorije kože, kose i dodataka prehrani, a to su: dr. sc. Željana Bolanča, dr. Nevia Delalle, prim. dr. Sanja Poduje, izv. prof. dr. sc. Marija Buljan, dr. sc. Jelena Meštrović Štefekov, dr. Jolanda Kanižaj Rajković, dr. Jelena Jakić, dr. Saida Rezaković, prim. dr. Zrinka Stanić Žgombić, dr. Maja Kovačević, prim. dr. sc. Ružica Jurakić Tončić, dr. Dora Madiraca Glasović, dr. Mikela Petković i dr. Vana Kljaković Gašpić.

U odabiru najboljih suplemenata za zdravlje i ljepotu na tržištu sudjelovao je i nutricionistički žiri, sastavljen od tri nutricionistice: dr. sc. Mirele Marić, mag. nutr., Marije Andrijašević dipl. ing. nutr. te Ivane Barišić, mag. nutr.

U kategoriji muške njege žiri su činili poznati hrvatski estetski kirurzi: dr. sc. Mladen Duduković, dr. Dinko Tončić, dr. sc. Bruno Cvjetičanin, prim. dr. Siniša Glumičić i dr. Tomica Bagatin. Estetski kirurzi, odnosno njihove poliklinike odlučile su i o pobjedniku u kategoriji uređaji, a to su: dr. sc. Mladen Duduković, prim. dr. Siniša Glumičić i dr. Tomica Bagatin.

Nominirane proizvode u kategoriji ZUBI testirale su i ocijenile ugledne domaće stomatologinje:  dr. med. dent. Vivian Jurković, mr. sc. Renata Kevilj Gospić dr.med.dent., dr.med.dent. Lidija Jozinović i  dr.med.dent. Elena Štimac Vukojević.

Koji su proizvodi zaslužili titule najboljih?

Ove nas je godine očekivalo najviše kategorija i pobjednika do sad, a osim nagrada za najbolje proizvode na tržištu, uživali smo i u nekoliko iznenađenja.

Svečana dodjela započela je pravom malom modnom revijom brenda Heraldi – pri čemu su modeli bili ugledni liječnici, članovi žirija Estetica Premium Producta:  prim. dr. sc. Ružica Jurakić Tončić, dr. Jelena Jakić i dr. sc. Mladen Duduković.

 

 

Nakon ovog “show-stopping” iznenađenja, napokon smo saznali i pobjednike Estetica Premium Product 2024 na svečanom proglašenju u prekrasnom ambijentu terase Oleander zagrebačkog hotela Esplanade, a koji su proizvodi zaslužili pobjedničke titule? Otkrijte u nastavku!

KATEGORIJA LICE

NAJBOLJA DNEVNA KREMA S LIFTING EFEKTOM

U kategoriji Najbolja dnevna krema s lifting efektom pobjedu je odnijela Filorga Lift-structure Radiance fluid.

Ovaj fluid izvrsno će djelovati na koži sa znakovima opuštenosti i gubitka elastičnosti, a fenomenalni učinak može zahvaliti dvostrukom djelovanju: licu pruža lifting efekt – zaglađuje crte lica, redefinira volumen i popunjava kožu zahvaljujući plazma lifting faktorima (biljna plazma sadrži visoku koncentraciju staničnih faktora rasta, prirodni kolagen i hijaluronsku kiselina male molekularne mase).

Drugi – ali nimalo manje važan efekt je učinak prirodne blistavosti lica. Želite li svaki dan izgledati kao da ste se dobro naspavali ( i popili dovoljno vode), ovaj je serum pravo rješenje za vas. Preparat iz Filorge će ujednačiti ten,  revitalizirati kožu i vratiti prirodnu blistavost zahvaljujući kompleksu Chroma-Youth 3T  koji sadrži papain, peptid, Centellu asiaticu, goji bobice, minerale i biserne čestice.

NAJBOLJA NOĆNA KREMA S LIFTING EFEKTOM

U kategoriji Najbolja noćna krema s lifting efektom pobjedu je odnijela Elizabeth Arden Retinol + HPR Water Cream.

Ova moćna, ali nježna Elizabeth Arden Retinol + HPR Water Cream hidratantna krema već nakon prve upotrebe ostavlja kožu nahranjenom, blistavom i revitaliziranom. U tjedan dana vidljivo su smanjene bore i pore, koža je čvršća, a tonus i tekstura poboljšani. Formulirana je s čistim retinolom i HPR-om, retinolom nove generacije, peptidima za učvršćivanje kože, ceramidima koji jačaju barijeru vlage, hijaluronskom kiselinom koja daje puninu i biljnim sastojcima koji umiruju kožu.

Ova lagana krema dovoljno je nježna za dnevnu i noćnu upotrebu te za nove korisnike retinola. Elizabeth Arden Retinol + HPR Water Cream zaglađuje kožu, ciljajući na bore lica i vrata, obnavlja teksturu kako bi podržala prirodnu izmjenu stanica kože, poboljšavajući tonus i teksturu kože te revitalizira za podršku prirodnom kolagenu dok istovremeno jača barijeru kože.

NAJBOLJI SERUM S LIFTING EFEKTOM

U ovoj su kategoriji pobjedničku titulu podijelila dva proizvoda:

Filorga Lift Designer serum

Inovativni serum s lifting učinkom i aplikatorom za masažu učvršćuje i zaglađuje kožu lica, preventivno djeluje protiv opuštanja i gubitka elastičnosti, popunjava bore i korigira sitne nepravilnosti te potiče obnavljanje i regeneraciju kože. Roll-on aplikator mehanički stimulira kožu lica, dodatno pojačavajući učinke seruma.

Sastav Filorga Lift Designer seruma uključuje morski kolagen koji nadoknađuje gubitak kolagena, hijaluronsku kiselinu za dodatnu punoću i hidrataciju, arabinoksilan i inkapsulirane mikroalge za zaglađivanje i učvršćivanje te stanične faktore koji potiču stvaranje elastina i kolagena.

Skintegra Retiron

Ova serumska emulzija dolazi u sastavu od 0.05% enkapsuliranog retinala i pažljivo odabranih sastojaka poput niacinamida, esencijalnih ceramida, antioksidansa, pantenola i madekasozida. Retiron sadrži enkapsulirani retinal, što znači da se retinal postupno oslobađa u dodiru s kožom time pružajući maksimalnu učinkovitost.

Tako je smanjen rizik od iritacije i produljeno je njegovo djelovanje. Skintegra Retiron sadrži niacinamid koji obnavlja barijernu funkciju, ceramide, pantenol, madekasozid, hijaluronsku kiselinu, vitamin E te ekstrakt kozokrvine i moroške koji djeluju protuupalno. Osim što retinal djeluje 11 puta brže od retinola, sprječava pojavu komedona, potiče zacjeljivanje prištića te djeluje preventivno na znakove starenja.

NAJBOLJA MASKA S LIFTING EFEKTOM

U kategoriji Najbolja maska s lifting efektom pobjedu je odnio Linerase peel off peeling u obliku maske.

Piling u obliku film maske na bazi pojačanog retinola, vitamina C i polipeptida kolagena. Piling potiče bioregeneraciju epidermisa. Sadrži derivat male količine alfa-hidroksi kiselina i vitamina A koji normalizira funkciju keratinocita i potiče pravilno sazrijevanje stanica u epidermalnom sloju.

Zbog malih doza alfa-hidroksi kiseline i resorcinola omogućeno je lakše prodiranje retinola u epidermis, kao i ostalih aktivnih sastojaka koji su prisutni u ovom proizvodu poput peptida, kolagena, hijaluronske kiseline, vitamina C te oligopeptida s djelovanjem nalik faktorima rasta. Iznimno je važno je slijediti upute za njeno korištenje kako biste postigli maksimalan učinak. Udobno se smjestite, opustite i gledajte kako se vaša koža mijenja.

NAJBOLJA KREMA ZA PODRUČJE OKO OČIJU S LIFTING EFEKTOM

U kategoriji Najbolja krema za područje oko očiju s lifting efektom pobjedu je odnio Lancôme Rénergie H.C.F. Eye Serum.

Nakon uspjeha kolekcije Rénergie, tržište je osvojio i Rénergie H.C.F. Eye Serum, remek-djelo koje donosi vidljive rezultate inspirirane estetskim zahvatima. Ovaj moćni serum kombinira hijaluronsku kiselinu, C+niacinamid, vitamin F i SNK-peptid u jedinstvenoj formuli koja ciljano djeluje na područje oko očiju, smanjuje dinamičke linije te posvjetljuje i zaglađuje kožu.

Rezultati su toliko impresivni da izgledaju kao da su postignuti estetskim zahvatom, a područje oko očiju je osvježeno i mladoliko.

Kliničko ispitivanje provedeno na 84 osobe kroz 8 tjedana pokazalo je impresivne rezultate: smanjenje ekspresivnih linija oko očiju za 31%, podignutije kapke za 8% te 15% smanjen volumen podočnjaka.

NAJBOLJA DNEVNA NJEGA ZA KOŽU SKLONU AKNAMA

U kategoriji Najbolja dnevna njega za kožu sklonu aknama pobjedu je odnio Eau Thermale Avène CLEANANCE A.H.A Serum za eksfolijaciju.

Ovaj serum s patentiranim prirodnim kiselinama 1,5 x učinkovitijim od salicilne kiseline, jamči poboljšanu teksturu kože u 10 dana. Ekskluzivni duo kiselina, koju čine mliječna i jantarna kiselina, pomaže smanjiti nepravilnosti, pore i ožiljke. Glutaminska kiselina djeluje na regulaciju proizvodnje sebuma kako bi se smanjio njegov višak.

Formula obogaćena Avène termalnom izvorskom vodom umiruje, jača i uspostavlja ravnotežu kože. Namijenjen je osjetljivoj koži i ispitan na koži sklonoj aknama. A.H.A serum za eksfolijaciju sadrži samo 10 sastojaka i 99 % sastojaka prirodnog podrijetla. Nanesite ga jednom do dva puta dnevno, ujutro i/ili navečer na čistu, suhu kožu lica, vrata i dekoltea, izbjegavajući područje oko očiju.

NAJBOLJI “SPOT TREATMENT” PROIZVOD ZA AKNE 

U ovoj su kategoriji pobjedničku titulu podijelila dva proizvoda:

Novexpert PHA + AHA Trio Zinc njegujući piling

Inovativni piling koristi kombinaciju AHA i PHA kiselina za dubinsko čišćenje i eksfolijaciju kože. Piling je posebno formuliran za masnu i problematičnu kožu, a pomaže u smanjenju akni, sužavanju pora i izjednačavanju tena. Glavni aktivni sastojci pilinga su duo AHA/PHA kiselina, koji se sastoji od 18% mliječne kiseline (AHA) i glukonolaktona (PHA).

Mliječna kiselina je blaga AHA kiselina koja pomaže u uklanjanju mrtvih stanica kože i nečistoća, dok glukonolakton prodire duboko u pore i čisti ih iznutra. Formula sadrži i cink koji ima antibakterijska svojstva koja pomažu u borbi protiv akni i sprječavanju njihovog nastanka te ekstrakt smilja bogat antioksidansima koji pomažu u smirivanju upale i ubrzavaju zacjeljivanje.

Manuela Picard Spot Solution

Manuela Picard Spot Solution je izvrstan dnevni i noćni tretman za liječenje postojećih prištića ili onih bolnih, potkožnih prištića koji se još nisu pojavili. Istovremeno smanjuje crvenilo i pomaže u sprječavanju prištića. Sadrži najveću dozvoljenu koncentraciju salicilne kiseline (2%) za učinkovito keratolitičko djelovanje i smanjenje upale, zbog čega odlično djeluje nakon tretmana.

Sadrži i manuka ulje koje ima antibakterijska, antifungalna i protuupalna svojstva te pomaže u prirodnom procesu zacjeljivanja kože. Bori se protiv bakterija koje uzrokuju akne, a sadrži i ulje čajevca koje pomaže u smanjivanju upalnih procesa i zacjeljivanju kože. Manuela Picard Spot Solution nanesite prstima ili štapićem direktno na kožu i ostavite da djeluje. Ponovite 1-2 puta dnevno do nestanka simptoma.

NAJBOLJI ČISTAČ ZA KOŽU SKLONU AKNAMA

U kategoriji Najbolji čistač za kožu sklonu aknama pobjedu je odnio CeraVe Blemish Control Cleanser.

Pjenasti gel za čišćenje kože sklone nepravilnostima koji sadržava salicilnu kiselinu, CeraVe Blemish Control Cleanser, savršen je za svakodnevni nježni piling mrtvih stanica kože koje mogu začepiti pore i pospješiti nastanak nepravilnosti. CeraVe je preporučen od strane dermatologa, a novi Gel za čišćenje za kožu sklonu nepravilnostima koji sadrži 2 % salicilne kiseline osmišljen je za čišćenje kože sklone nepravilnostima, smanjenje mitesera i poboljšanje izgleda pora, dok glina za čišćenje pomaže upijanju viška masnoće.

Ovaj gel u obliku pjene primjenjuje tehnologiju upijanja masnoće za smanjenje pojave masnog sjaja, sadrži salicilnu kiselinu za djelotvorno uklanjanje nečistoća i viška masnoće, nježni piling i prodiranje u začepljene pore radi sprečavanja nastanka novih nepravilnosti. Gel za čišćenje za kožu sklonu nepravilnostima također obnavlja zaštitnu barijeru kože s pomoću tri esencijalna ceramida, umiruje koži niacinamidom i smanjuje broj nepravilnosti, pri čemu koža ostaje meka, glatka i hidrirana.

NAJBOLJA FORMULA ZA TRETIRANJE OŽILJAKA

U kategoriji Najbolja formula za tretiranje ožiljaka pobjedu je odnijela neoVIDERM emulzija.

Ova emulzija djeluje na svim razinama zaštite i obnavljanja kože prodirući u najdublji sloj ozljede i zacjeljujući je iznutra prema površini. Zahvaljujući jedinstvenoj formuli, obnovit će hidrolipidnu barijeru, vratiti normalne uvjete fiziološke obrane kože, umiriti opekline i upalne procese, dubinski hidratizirati kožu i ubrzati regeneraciju kožnog tkiva. Lagane teksture, ova emulzija brzo se upija, a ne sadrži ulja ni sastojke koje zadržavaju toplinu na koži!

Zahvaljujući svom jedinstvenom sastavu, a koji se sastoji od betaglukana, hijaluronske kiseline i alginata, neoVIDERM će obnoviti hidrolipidnu barijeru, vratiti normalne uvjete fiziološke obrane kože, umiriti opekline i upalne procese, dubinski hidratizirati kožu i ubrzati regeneraciju kožnog tkiva.

NAJBOLJA POSTTRETMANSKA NJEGA

U kategoriji Najbolja posttretmanska njega pobjedu je odnijela A-Derma Epitheliale ULTRA A.H umirujuća obnavljajuća krema.

Za oslabljenu kožu nakon površinskih dermatoloških postupaka i za površinska epidermalna stanja koja mogu ostaviti ožiljkaste tragove, odličan izbor je A-Derma Epitheliale ULTRA A.H. Ispitana je nakon pilinga, nakon lasera i na reepiteliziranoj tetoviranoj koži.

Zahvaljujući prirodnom ekstraktu mačje kandže i ekskluzivnom patentiranom djelatnom sastojku Cicahyalumidu, Epitheliale A.H ULTRA inovativna formula ima trostruko djelovanje: hidrira i promovira brzo i estetsko obnavljanje kože pomaže smanjiti pojavu tragova na koži trenutačno i dugotrajno umiruje neugodne senzacije na koži. S obzirom na to da je sigurna za korištenje i na dječjoj koži, sigurni smo kako će ova njegujuća formula umiriti kožu nakon tretmana koji uzrokuju sitna oštećenja kože, bez dodatnog nadraživanja delikatne kože.

NAJBOLJI PROIZVOD PROTIV HIPERPIGMENTACIJA

U kategoriji Najbolji proizvod protiv hiperpigmentacija pobjedu je odnio La Roche Posey Mela B3 serum.

Inovativni serum ciljano djeluje na hiperpigmentaciju i neujednačen ten. Klinički je formuliran s Melasylom, najnovijim otkrićem u njezi kože multi-patentirane molekule koja presreće proizvodnju viška melanina prije nego što dođe do faze pojavljivanja na koži, što ne utječe na prirodnu razinu melanina u koži, čineći ovaj serum prigodnim za sve fototipove kože.

Sadrži 10% niacinamida za dodatno smanjenje pojave tamnih mrlja, a istovremeno sprječava pojavu širokih pora i njeguje te štiti barijeru kože. Idealan je izbor u rješavanju problema s tamnim mrljama i postizanju blistavog, sjajnog tena.

NAJBOLJI PROIZVOD ZA TRETIRANJE ROZACEJE 

U kategoriji Najbolji proizvod za tretiranje rozaceje pobjedu je odnijela Dermalogica Stabilizing Repair Cream.

Snažnim umirujućim sastojcima i nježnom teksturom balzama trenutačno ublažava crvenilo i iritaciju te nudi olakšanje na prvi dodir. Dermalogica Stabilizing Repair Cream ‘stabilizira’ kožu, jača njezinu otpornost i prekida začarani krug osjetljivosti. Nježna balzamska tekstura stapa se s kožom i trenutačno smanjuje simptome osjetljivosti. Ceramide-Building Complex ekskluzivni je Dermalogica kompleks s biomimetičkim lipidima – potiče kožu na izgradnju vlastitih ceramida, jača barijeru i zaključava vlagu dok umirujuća biljka cica (Centella asiatica) uravnotežuje vlažnost kože.

Uljni ekstrakt biljke uskrsnuća osigurava hidrataciju i jača barijeru, ekstrakt tasmanskog papra umiruje i smanjuje crvenilo, a ekstrakt korijena punarnave ublažava crvenilo i pruža osjećaj ugode. Neovisno in vitro testiranje, u kojem je sudjelovao 31 ispitanik s umjerenim do vrlo teškim eritemom kože lica, pokazalo je da Stabilizing Repair Cream 48 sati nakon nanošenja potiče proizvodnju ceramida za 88 %.

NAJBOLJA HIDRATANTNA NJEGA ZA NORMALNU DO SUHU KOŽU

U kategoriji Najbolja hidratantna njega za normalnu do suhu kožu pobjedničko mjesto zaslužila Vichy MINÉRAL 89 Bogata krema za intenzivnu hidraciju.

Vichy MINÉRAL 89 Bogata krema za intenzivnu hidraciju tijekom 72 sata posebno je formulirana za suhu do vrlo suhu kožu koja zahtijeva dodatnu hidrataciju i obnovu zaštitne barijere kože. Krema sadrži visoku koncentraciju prirodnih lipida koji pomažu u obnavljanju i jačanju zaštitne barijere kože.

Također, ova formula osigurava dugotrajnu hidrataciju do 72 sata, zadržavajući vlagu u koži i sprječavajući gubitak vlage. Aktivni sastojci prodiru kroz tri sloja epiderme, pružajući dubinsku njegu i obnavljanje kože. To rezultira revitaliziranom kožom koja izgleda zdravo i sjajno.

NAJBOLJA HIDRATANTNA NJEGA ZA MJEŠOVITU DO MASNU KOŽU

U kategoriji Najbolja hidratantna njega za mješovitu do masnu kožu pobjedu je odnio Afrodita Professional X LIFTING SHOT Peptidni koncentrat.

Ovaj peptidni koncentrat imitira djelovanje botoksa: inhibira grčenje i potiče opuštanje mišića lica te time smanjuje mimičke bore. Pruža hidrataciju bez isušivanja, stoga je odličan izbor za njegu mješovite i masne kože. Učinkovita je alternativa i dopuna injekcijskih tretmana s jedinstvenom kombinacijom 5 vodećih peptida na tržištu: ArgirelineTM Amplified peptid inhibira grčenje i potiče opuštanje mišića lica te time smanjuje mimičke bore na čelu i oko očiju; nadomješta izgubljeni volumen kože na području obraza.

Matrixyl® kompleks 3 peptida bitno pomlađuje dermis; potiče stanice da se brže dijele i sintetiziraju više kolagena, elastina i hijaluronske kiseline. Dragosine® peptid djeluje kao snažan antioksidans i stimulans proizvodnje kolagena. Predstavlja potpuno neinvazivnu alternativu pomlađivanja, a kao dodatna njega između injekcijskih tretmana ojačava i produljuje njihov učinak. Dokazana mu je učinkovitost nakon samo 5 dana uporabe. Ovaj peptidni koncentrat pogodan je za svakodnevnu uporabu. Jednu punu pipetu koncentrata nanesite ujutro i navečer na temeljito očišćenu i toniziranu kožu.

NAJBOLJA NJEGA S PROBIOTICIMA

U kategoriji Najbolja njega s probioticima pobijedila je SVR Collagen Biotic krema.

Sa svojom jedinstvenom formulom koja obnavlja kožu i sprječava znakove starenja, SVR Collagen Biotic krema će osigurati vašoj koži sve potrebno za obnovu i zaštitu. Nakon samo 28 dana redovite upotrebe, rezultati su impresivni – koža postaje punija, čvršća i glađa. Gubitak elastičnosti, tanja koža i bore postaju prošlost. Kombinacija probiotika, vitamina C, hijaluronske kiseline i biljnog kolagena čine ovu kremu idealnom za obnovu kože.

Probiotici jačaju i štite barijeru kože, hijaluronska kiselina hidratizira i zaglađuje bore, stabilizirani vitamin C štiti od slobodnih radikala, a biljni kolagen potiče elastičnost i čvrstoću kože. Tekstura kreme je lagana, ali hranjiva, s osvježavajućim cvjetnim mirisom koji će vas oduševiti. Vaša koža će biti regenerirana, elastična i blistava, a bore i fine linije će biti značajno umanjene. A najbolje od svega, ova krema je prirodna i reciklabilna, tako da ćete donijeti dobro i vašoj koži i planetu.

NAJBOLJA NJEGA S RETINOLOM

U kategoriji Najbolja njega s retinolom na pobjedničko mjesto zasjeo je VICHY LIFTACTIV RETINOL SPECIALIST SERUM.

Novi noćni RETINOL SPECIALIST SERUM obogaćen je vrhunskim kompleksom protiv starenja i ciljano uklanja sve vrste bora, pa i najdublje. Ovaj serum pospješuje obnovu stanica, vraća koži gustoću i smanjuje pojavu sitnih linija i bora. Koža je zaglađenija, blistava i obnovljena.​

Retinol Guard tehnologija omogućava sigurnu i duboku isporuku najsnažnijeg oblika čistog retinola u kožu. Retinol serum djeluje protiv svih znakova starenja. Žene su primijetile da je koža: zategnutija 92 %, popunjenija 84 %, zaglađenija 82 % , obnovljena 80 %, smanjene i sužene pore 70 %. LIFTACTIV RETINOL SERUM ne sadrži dodane mirise i silikone. Mliječna tekstura trenutno se upija u kožu i ne stvara masni osjećaj.

NAJBOLJA NJEGA S HIJALURONSKOM KISELINOM

U ovoj su kategoriji pobjedničku titulu podijelila dva proizvoda:

Vichy MINÉRAL 89 bogata krema za intenzivnu hidraciju

Vichy MINÉRAL 89 Bogata krema za intenzivnu hidraciju posebno je formulirana za suhu do vrlo suhu kožu koja zahtijeva dodatnu hidrataciju i obnovu zaštitne barijere kože. Krema sadrži visoku koncentraciju prirodnih lipida koji pomažu u obnavljanju i jačanju zaštitne barijere kože. Također, ova formula osigurava dugotrajnu hidrataciju do 72 sata, zadržavajući vlagu u koži i sprječavajući gubitak vlage.

Aktivni sastojci prodiru kroz tri sloja epiderme, pružajući dubinsku njegu i obnavljanje kože. To rezultira revitaliziranom kožom koja izgleda zdravo i sjajno. Krema ima bogatu teksturu koja se lako upija u kožu, ne ostavljajući osjećaj ljepljivosti ili masnoće. To je posebno važno za suhu kožu koja treba intenzivnu hidrataciju, ali ne želi osjećati težinu ili masnoću na koži. Formula je dizajnirana bez štetnih sastojaka poput silikona, bojila, fenoksietanola, EDTA-a, BHT-a i sulfata. Ovo čini kremu sigurnom za osjetljivu kožu i smanjuje rizik od iritacije ili alergijskih reakcija.

uchka Gel Serum za obnovu kožne barijere

Djelujući kao supstitut hijaluronu kroz super potentni hijaluronski hidroaktivni kompleks nove generacije, uchka Gel Serum stvara osjećaj trenutačnog i dugotrajnog učinka hidratacije koji stvara molekularnu mrežu na površini kože te je tako štiti od gubitka vlage i obnavlja kvalitetu kožne barijere. Uz visoku koncentraciju hidroaktivnog kompleksa, glavne sastavnice ovog seruma za lice su hidrolat lista masline i stolisnika, provitamin B5, tamarind te ekstrakt crvene alge.

Hidrolat lista masline je potentan prirodni antioksidans s jednom od najvećih aktivnost protiv slobodnih radikala koji izazivaju stanična oštećenja, dva puta snažniji od zelenog čaja i četiri puta snažniji od vitamina C te je savršen saveznik u suzbijanju znakova starenja jer potiče ciklus obnove kože, poboljšava elasticitet te smanjuje fine linije i bore. Hidrolat stolisnika, tamarind, provitamin B5 i ekstrakt crvene alge dodatno su zaslužni za sprečavanje isušivanja, vlaženje i smirivanje upalnih procesa kod kože sklone crvenilu i iritacijama.

NAJBOLJA NJEGA S NIACINAMIDOM

U kategoriji Najbolja njega s niacinamidom pobijedio je Kiehls ULTRA PURE HIGH-POTENCY SERUM 5.0% NIACINAMIDE.

Ovaj koncentrirani serum za lice formuliran je sa samo deset sastojaka kako bi vam pomogao vidljivo smanjiti neželjeni sjaj, višak masnoće i izgled nesavršenosti na koži lica. Koncentriran s 5% niacinamida, ima brzo upijajuću teksturu, omogućuje brzo prodiranje aktivnih sastojaka u kožu kako bi smanjili višak masnoće i vidljivost nesavršenosti te pružili učinkovite rezultate za potrebe vaše kože.

Prednosti proizvoda: Formuliran je kako bi vidljivo smanjio neželjeni sjaj i smirio kožu. Sadrži minimalan broj sastojaka kako bi ga kože lakše upila. Smanjuje izgled nesavršenosti u samo 2 tjedna.Vidljivo smanjuje crvenilo. Dobar je za sve tipove kože, uključujuć i osjetljivu. Ujutro i navečer nanesite 4-5 kapi na čisto, suho lice. Po potrebi koristite s drugim serumima.

NAJBOLJA NJEGA S VITAMINOM C 

U kategoriji Najbolja njega s vitaminom c pobjedu je odnio SVR [C] Anti-Ox Serum.

SVR C Anti-ox serum snažan je serum s vitaminom C koji ujednačava ten i uklanja znakove umora. Sadrži visoku koncentraciju stabiliziranog vitamina C koji vraća blistavost tenu, obnavlja stanice kože i smanjuje vidljivost borica te s vremenom popunjava kožu.

Ovaj serum izvrstan je odabir za žene čijoj je koži potrebno osvježenje i antioksidativni učinak, a u njegovom se sastavu nalazi čak 20% stabiliziranog vitamina C, što je jednako 17% čistog vitamina C. Najbolje će rezultate dati ako ga nanosite redovito ujutro i navečer prije uobičajene kreme, a ako želite, možete ga i pomiješati s omiljenom hidratantnom njegom.

TEKUĆI PUDER S NAJBOLJIM SKINCARE SASTOJCIMA

U kategoriji Tekući puder s najboljim skincare sastojcima pobjednik je Lancôme Teint Idole Ultra Wear Care & Glow.

Ovaj lagani tekući puder pruža blistavost koja se suprotstavlja svim čimbenicima: ostaje svjež cijeli dan bez prijenosa, blijeđenja ili taloženja u finim linijama. Neviđena neo-glow tehnologija pruža vašem tenu 24H prirodni blistavi izgled. Uz cjelodnevnu svježinu i blistavost, ovaj tekući puder srednje prekrivne moći sjajna je podloga koja uz pomoć svjetlosti ističe vaše crte lica.

Uz Teint Idole Ultra Wear Care & Glow zagarantirana vam je cjelodnevna hidratacija i istinska blistavost aktivirana 82% bazom seruma za njegu kože s hidratantnom hijaluronskom kiselinom i zaglađujućom bademovom kiselinom. Dan za danom koža je blistavija, zaglađenija i ujednačenija Dostupan je u 30 nijansi koje se mogu miješati za ujednačen i zdrav ten, bez obzira na tip ili boju kože. Ima SPF 25. Bez mirisa. Prikladan je za sve tipove kože, uključujući suhu i osjetljivu kožu.

NAJBOLJI SKIN TINT

U kategoriji Najbolji skin tint prvo mjesto zauzeo je Armani Beauty Luminous Silk puder.

Ovo je možda najpopularniji Armani Beauty proizvod u svijetu. Inspiriran je svilom koju su nosili kraljevi i vladari pa na koži ostavlja svilenkast izgled. Riječ je o laganom tekućem puderu, namijenjenom svim tipovima kože, a formuliran je Mikro-filTM tehnologijom koja omogućuje laganu teksturu i iznimnu pigmentaciju za srednju, ali nadogradivu moć prekrivanja. Na koži ostaje postojan čitav dan, a dostupan je u čak 23 nijanse prema tonu i podtonu kože.

Jednako ga vole make-up artisti i žene diljem svijeta jer, iako nema jaku moć pokrivanja, kožu čini neodoljivom, izrazito prirodnom i sjajnom te joj daruje njegovan i zdrav izgled. Uz sve navedeno, modulabilan je pa ga možete nanositi u nešto većoj količini na dijelove lica s malim nesavršenostima, dok ćete drugdje zadržati transparentnost kože. Ono što je sjajno, prijelazi između jače i slabije našminkanih dijelova lica nisu vidljivi pa se stvara dojam nevidljivog pudera. Čak i na dodir, našminkano lice ostavlja osjećaj make-up free kože.

NAJBOLJI KOREKTOR ZA PREKRIVANJE TAMNIH KOLUTOVA OKO OČIJU 

U kategoriji Najbolji korektor za prekrivanje tamnih kolutova oko očiju pobjednik je YSL All Hours korektor.

YSL-ov prvi tekući korektor koji u potpunosti prekriva tamne krugove i sve vrste nesavršenosti u trajanju i do 16 sati. Ova ultra pigmentirana i glatka tekstura ostavlja baršunastu mat površinu. YSL-ov tekući korektor u potpunosti prekriva tamne krugove ispod očiju, pore, crvenilo, pjege i sve ostale vrste nesavršenosti u trajanju i do 16 sati. Ova ultra pigmentirana i glatka tekstura ostavlja baršunastu mat površinu te trenutno i dugotrajno prekriva nedostatke bez neprirodnog efekta.

Ima ugodan, kremasto matirani finiš. Pogodan je za sve tipove kože, uključujući osjetljivu kožu. Dermatološki je ispitan i bez mirisa, a svojom teksturom i sastavom ne začepljuje pore. Ovaj proizvod ima nemasnu teksturu: 98,6%, prikriva nepravilnosti (tamni krugovi ispod očiju, pore, crvenilo, pjege): 87,5%. , izjednačuje ton tena: 97,2% Otporan je na vrućinu, vlagu i dodire Za ciljano prekrivanje nepravilnosti vrhom aplikatora utapkajte korektor izravno na željeno područje, zatim nježno utapkajte prstima ili četkicom za korektor. Za pokrivanje većih područja kao što su podočnjaci koristite površinu aplikatora za nanošenje tankog sloja na područje, zatim nježno ponovno utapkajte vrhom prstiju ili četkicom za korektor.

NAJBOLJA TONIRANA KREMA ZA REAKTIVNU I OSJETLJIVU KOŽU

U kategoriji Najbolja tonirana krema za reaktivnu i osjetljivu kožu pobjedu je odnio Jane Iredale HydroPure™ Color Correcting Serum.

Dok su dosad stotine tisuća žena crvenilo prikrivale korektorom, Jane Iredale otišla je korak dalje i ponudila im serum koji, uz prekrivanje crvenila, privlači i zadržava vlagu te se tako bori protiv suhe i iritirane kože. Jane Iredale HydroPure™ Color Correcting Serum s hijaluronskom kiselinom i koenzimom Q10 izuzetno je hidratantni serum za korekciju boje tena i nova sjajna zvijezda skincare make-up linije HydroPure. Zelena nijansa u inkapsuliranim liposomima seruma trenutno neutralizira blago do umjereno crvenilo lica, ujednačava ten i tako olakšava puderu postizanje zdravog i prirodnog mladenačkog izgleda.

Zahvaljujući sastojcima koje koža voli, HydroPure Color Correcting Serum djeluje i na ostale simptome koji se najčešće vežu uz ovo stanje. Koenzim Q10 i hijaluronska kiselina Hijaluronska kiselina (2%) se intenzivnom hidratacijom površinskih slojeva kože “bori” protiv suhoće, a rezultat je zaglađena i učvršćena koža. Koenzim Q10 smanjuje oksidativni stres i jača sposobnost kože u borbi protiv slobodnih radikala, kao što smanjuje i pojavu pora, finih linija i bora, dok alantoin umiruje i hidratizira osjetljivu kožu, te smanjuje iritaciju i crvenilo zahvaljujući svom snažnom protuupalnom djelovanju. Na kraju, skvalan iz masline pomaže u održavanju zdrave zaštitne barijere kože i sprječava transepidermalni gubitak vode. Sam serum je lagan na koži i toliko nježan da je siguran i za osjetljivu kožu sklonu aknama. Njegova neiritirajuća formula umiruje kožu s pomoću nevena, ekstrakta kore vrbe i aloe. Inkapsulirani liposomi sprječavaju razgradnju aktivnih sastojaka, pa je 1-2 potiska pumpice potrebno promiješati prstima kako bi se sjedinili pigment i serum te umasirati u kožu počevši na području koje je najcrvenije.

NAJBOLJI PROIZVOD ZA SAMOTAMNJENJE

U kategoriji Najbolji proizvod za samotamnjenje pobjedničko mjesto pripalo je Reviderm Sunless tanning gelu.

Sunless tanning gel pruža licu i tijelu prirodnu brončanu boju, svjež ten i potrebnu hidrataciju kože. Kompozicija aktivnog sastojka pruža koži ujednačenu boju u samo nekoliko sati neenzimskom reakcijom tamnjenja. Tanning Duo kombinira aktivne sastojke koji koži pružaju homogenu boju u samo nekoliko sati, bez potrebe za sunčanjem.

Tan Boost Complex potiče prirodnu biosintezu melanina, ubrzavajući reakciju tamnjenja. Nježni aktivni sastojci intenziviraju preplanulost i čuvaju kožu od isušivanja. Nakon nanošenja, gel se brzo suši i ravnomjerno razmazuje, pružajući hidrataciju i zaštitu od isušivanja i zatezanja. Nanijeti jednoliko, 2 do 3 puta tjedno na područja na kojima želimo postići efekt samotamnjenja. Rezultat je preplanuli ten koji se savršeno uklapa s vašom prirodnom bojom i traje dulje. Idealan je za održavanje tena nakon ljeta.

NAJINOVATIVNIJA SPF FORMULA

U kategoriji Najinovativnija SPF formula pobjedu je odnio La Roche-Posay Anthelios UVMune fluid SPF50+.

La Roche-Posay Anthelios UVMune 400 Invisible FluidSPF 50+ posebno je formuliran kako bi zaštitio kožu intolerantnu na sunčeve zrake. Također, sjajan je u prevenciji hiperpigmentacijskih mrlja prouzročenih suncem uslijed trudnoće ili kod fotoosjetljivosti kože. Njegova je tajna u ekskluzivnom inovativno UV filtru Mexoryl 400, znanstvenoj inovaciji koja štiti od dugih UVA zraka. One su podmuklije od UVB zraka jer ih ne osjećamo, a prodiru još dublje u kožu.

Također, čine 30% UV zraka koje utječu na našu kožu tijekom cijele godine. Ubrzavaju starenje kože i mogu prouzročiti netoleranciju na sunce poznatu kao alergija na sunce te izazvati poremećaje pigmentacije (melazma, smeđe pjege). Ovaj novitet u asortimanu Antheliosa nudi vrlo visoku UVA / UVB fotostabilnu zaštitu zahvaljujući novom patentiranom Mexoplex® sustavu filtera u kombinaciji s termalnom vodom La Roche-Posay poznatom po umirujućim i antioksidativnim svojstvima. Zahvaljujući inovativnoj Netlock tehnologiji, vrlo visoka zaštita “zaključana” je mikrokapima u nemasnoj i neljepljivoj formuli.

NAJBOLJA HRANJIVA KREMA ZA KOŽU U MENOPAUZI

U ovoj su kategoriji pobjedničku titulu podijelila dva proizvoda:

Novexpert Omega ekstra bogata krema za oporavak

Omega ekstra bogata krema za oporavak sadrži aktivne sastojke inspirirane Vernix Caseosa (sirasti maz), tekućinom koja oblaže dječju kožu pri rođenju, a istovremeno je štiti od vanjskih štetnih učinaka. Obzirom da ne sadrži samo 1 ili 2 već čak 5 omega koje blagotvorno djeluju na kožu, ovaj jedinstveni balzam na kozmetičkom tržištu pruža trenutnu ugodu i dugotrajnu njegu kože bez ostavljanja masnih tragova. Dermatolozi su složni da bez esencijalnih masnih kiselina koje se nazivaju omegama, koža se suši do točke „burnout-a kože“, što je pogoršano osjećajem zategnutosti.

Ali ponekad, moderni način života nameće nam određena ograničenja: zapadna prehrana osigurava samo 30% potrebnih omega, a stres, zagađenje i pušenje smanjuju ih za 50%! Dok radite na boljem sadržaju svog tanjura, možete početi s novom Novexpert kremom u teglici! Sadrži omege dobivene iz cijenjenih rijetkih biljnih ulja (morski trn, šipak, inca inchi, itd.). koje su grupirane prema djelovanjima: omega 6 i 9 za intenzivnu njegu kože, omega 3 za dugotrajno umirujuće djelovanje, omega 5 i 7 za dubinsku regeneraciju. Osigurava njegu i apsolutnu ugodu na koži koja je nakon samo jednog nanošenja vidljivo manje suha, te je stoga odličan izbor za njegu zrele kože u menopauzi.

Vichy Neovadiol SPF 50

Neovadiol krema je vaš saveznik u borbi protiv ovješene kože u menopauzi. Preoblikuje kožu na više razina te joj vraća mladolikost, volumen, gustoću, mekoću i blistavost. Hormonalne promjene nakon menopauze oslabljuju prirodni obrambeni mehanizam kože zbog čega je osjetljivija na UV zračenje. To dovodi do pojave pojačanih znakova fotostarenja kao što su bore, tamne mrlje i gubitak čvrstoće, a koža ujedno gubi sjaj i elastičnost.

Društvo Vichy Laboratoires razvilo je novu Neovadiol kremu za učvršćivanje kože i zaštitu od tamnih mrlja koja trostruko djeluje na kožu i pruža rješenje za probleme s tamnim mrljama, gubitkom čvrstoće i borama. Spoj Proxylana i ekstrakta sene za učvršćivanje kože zajedno s niacinamidom i filtrom protiv širokog spektra zračenja sa zaštitnim faktorom SPF50 trostruko djeluje protiv starenja uklanjanjem i sprečavanjem nastanka tamnih mrlja i bora te učvršćivanjem kože.

NAJBOLJI SERUM ZA NJEGU KOŽE U MENOPAUZI

U kategoriji Najbolji serum za njegu kože u menopauzi pobjednik je Filorga Global-Repair Advanced Elixir.

Filorga Global-Repair Advanced Elixir pomaže u borbi protiv 10 glavnih znakova starenja obnavljajući kožu na 3 nivoa: na razini stanice, strukturalno i površinski. Za učinkovitost, oslanja se na formulu koja kombinira napredne sastojke. Na razini stanici (biljni ekstrakt drvo života) prevenira i odgađa stanično starenje; strukturalno (lakesis ulje) stimulira proizvodnju kolagena; površinski (patentirani obnavljajući faktor) obnavlja lipidni cement.

Njegova lagana tekstura, koja se brzo upija i ne masti kožu, prožeta je dragocjenim uljima bogatim omegama 3-6-9, a osjetljivoj koži pruža osjećaj ugode. Upravo mješavina skupocjenih ulja i ceramida dovodi do revitalizacije i hranjenja kože, a ekstrakt damaščanske ruže pruža blistavost. Za regeneraciju stanica i elastičnost u formulaciji je andiroba ulje dok ekstrakt sjemenki sezama smanjuje dubinu bora.

NAJBOLJI PROIZVOD ZA FRAGILNU KOŽU TIJELA

U kategoriji Najbolji proizvod za fragilnu kožu tijela pobjedu je zaslužila CeraVe moisturizing cream.

Hidratantna krema koja sadržava hijaluronsku kiselinu i ceramide može pomoći obnoviti zaštitnu kožne barijere čije oštećenje može uzrokovati isušivanje i svrbež. Krema koja sadržava navedene sastojke hidracijom i obnovom prirodne barijere kože može poboljšati izgled i osjećaj na suhoj do vrlo suhoj koži. Hidratantna krema CeraVe sadržava tri esencijalna ceramida i hijaluronsku kiselinu za učinkovitu hidraciju kože i obnovu njezine zaštitne barijere.

Razvijena u suradnji s dermatolozima i prikladna za suhu do vrlo suhu kožu lica i tijela, ova bogata hidratantna krema koja ne stvara osjećaj masnoće i brzo se upija, sadržava patentiranu tehnologiju oslobađanja MVE kojom se redovito ispuštaju hidracijski sastojci tijekom cijelog dana i noći. Koje su sve dobrobiti CeraVe kreme? Prikladna je za suhu i vrlo suhu kožu lica i tijela. Sadrži ceramide koji pomažu obnoviti i očuvati prirodnu barijeru kože, kao i hijaluronsku kiselinu koja pomaže zadržati prirodnu vlažnost kože.

KATEGORIJA KOSA POWERED BY PHILIPS AUTO CURLER

Došli smo do kategorije KOSA, čiji je pokrovitelj Philips Auto Curler. Ovaj automatski uvijač za kosu s tehnologijom SenseIQ ravnu kosu pretvara u kovrčavu u samo nekoliko sekundi, pritom zadržavajući 95% prirodne snage kose.

A kad smo kod snage i ljepote kose, koji su proizvodi proglašeni najboljima?

NAJBOLJA LINIJA PROTIV ISPADANJA KOSE

U kategoriji Najbolja linija protiv reaktivnog ispadanja kose pobjedu je zaslužio Phytocyane tretman protiv reaktivnog ispadanja kose za žene + Phytocyane šampon protiv ispadanja kose.

Koncentrat aktivnih sastojaka prirodnog podrijetla trostruko je učinkovit: usporava opadanje kose, povećava gustoću i potiče rast lijepe, zdrave kose. Ovaj tretman usmjeren je na veliki i nagli gubitak kose (od manje od 3 mjeseca). Takav gubitak kose, nazvan reakcijski, može biti prouzročen stresom, dojenjem, prehranom, promjenama godišnjih doba… Nova koncentriranija formula Phyto Phytocyane tretmana s 96% sastojaka prirodnog podrijetla sadržava ekstrakt gingko bilobe, proteine ​​svile i patentirani ekstrakt tulipana.

Šampon Phytocyane idealan je za pripremu vlasišta prije tretmana protiv opadanja kose. Nježno čisti i vraća kosi vitalnost i volumen. Kosa je kvalitetnija, jača i voluminoznija. U središtu formule je ekstrakt ginka bilobe poznatog po tonizirajućim i revitalizirajućim svojstvima pomaže vratiti vitalnost kosi. Provitamini B6 i B5 donose snagu i ljepotu vlaknu kose, dok ekstrakt organskog ružmarina pomaže u zaštiti vlasišta.

NAJBOLJI PROIZVOD PROTIV PERUTI

U kategoriji Najbolji proizvod protiv peruti pobjednik je Ducray Kelual DS šampon.

Kelual DS šampon preporučuje se kod teških slučajeva ponavljajuće peruti s crvenim vlasištem i vlasištem koji svrbi. Njegova kompletna formula djeluje na sve čimbenike koji sudjeluju u težim slučajevima peruti. Svrbež smiruje kod prve uporabe. Ublažava crvenilo i trajno uklanja perut. Vlasište je brzo umireno i pročišćeno.

Učinkovitost Kelual DS šampona je dugotrajna jer sprečava povratak peruti u razdoblju od 4 tjedna.   NAČIN PRIMJENE 1.Faza ”intenzivnog tretmana”: Nanesite na kosu, stvarajući sapunicu i masirajte vlasište. Isperite. Ponovite nanošenje, ostavljajući ga djelovati 3 minute, a zatim temeljito isperite. Šampon nanosite 3 puta u tjednu tijekom 2 tjedna. 2.Faza „održavanja“: Jedno šamponiranje tjedno u kombinaciji s Elution zaštitnim šamponom za oslabljeno vlasište.

NAJBOLJI PROIZVOD NA NJEGU I ODRŽAVANJE OBOJENE KOSE

U kategoriji Najbolja linija za njegu i održavanje obojene kose pobjednik je Keune Revive Balm.

Ovaj luksuzni leave-in tretman ne samo da će poboljšati svaku boju, balayage i posvjetljivanje, već će otključati unutarnju snagu vaše kose, pružajući vam živopisne i dugotrajne boje. Obnavlja do 73% oštećene kose, ostavljajući je mekom, sjajnom i revitaliziranom. Revive Balm čuva 95% boje čak i nakon 5 tjedana, pružajući dugotrajnu svježinu i intenzitet.

Ne radi se samo o estetskom proizvodu, već o savezniku u očuvanju zdravlja kose prilikom stiliziranja jer djeluje i kao zaštita od topline. Keune Revive Balm s ponosom nosi oznaku veganskog proizvoda i nije testiran na životinjama, što ga čini etičkim izborom za sve ljubitelje kose i okoliša. Formuliran s 90% prirodnih sastojaka, pruža kosi njegu koja je blaga, ali učinkovita. Ukratko, riječ je o savršenom tretmanu za sve koji žele održati boju kose svježom, sjajnom i živopisnom.

NAJBOLJA LINIJA ZA NJEGU FRIZZY KOSE

U kategoriji Najbolja linija za njegu frizzy kose pobjednik je Keune So Pure Polish linija.

Radi se o veganskoj liniji koja nije testirana na životinjama, nježnoj prema planetu, ali i prema kosi. Nova So Pure njega kose je dobivena iz prirodnih sastojaka, ugljično neutralna, bez glutena, bez silikona, bez sulfata (šampon), bez umjetnih bojila (osim proizvoda COOL), sa smanjenom količinom plastike, bez okrutnosti, veganski i koncentrirana (šampon i regenerator). SO PURE Polish linija – pravi je odabir za neposlušnu kosu, a ključni sastojak je šećerna repa, odnosno prerađeni ostaci šećerne repe koji se obično baca. Keune laboratorij otkrio je kako upravo ta pulpa ima nevjerojatne prednosti za kosu, čini je sjajnijom, punijom, nahranjenijom i mekšom, čvršćom protiv lomljenja, lakšom za raščešljavanje.

Polish linija – šampon, regenerator i maska za zaglađene vlasi: Kao što naziv implicira, ovi proizvodi poliraju kosu dok ne postane glatka. Povrh toga, štite od vlage, tako da možete vjerovati da se kosa neće kovrčati, čak ni tijekom najsparnijih dana. U liniji se nalaze šampon, regenerator i maska, a So Pure Polish sadrži kombinaciju polisaharida ekstrahiranih iz chia sjemenki, što pomaže u zaglađivanju neposlušne kose sklonoj kovrčanju, čak i za vlažnih dana. Chia sjemenke mogu pomoći u jačanju kose zbog visokog sadržaja proteina keratina koji kosi daje sjajni zaštitni omotač. Također su bogate cinkom koji poboljšava teksturu i izgled kose i pomaže je zaštititi od oštećenja iz okoliša i UV zraka te bakrom i fosforom, koji kosu čine gustom i snažnom. Osim toga, ioni bakra igraju važnu ulogu u proizvodnji melanina, pigmenta koji kosi i koži daje boju. Također, chia sjemenke pomažu odgoditi sijeđenje kose.

NAJBOLJA LINIJA ZA NJEGU LOMLJIVE KOSE

U kategoriji Najbolja linija za njegu lomljive kose pobjednik je Kérastase Première – ako se suočavate s problemima poput lomljenja kose, ekstremne suhoće ili oštećenja prouzročenih bojenjem ili tretiranjem vrućinom, ova će vas linija oduševiti. Problematika oštećene kose često proizlazi iz nakupljanja kalcija unutar vlasi, što može rezultirati krhkošću, lomljivošću i nedostatkom sjaja. Kérastase Première donosi revolucionarno dvostruko djelovanje – eliminirajući višak kalcija limunskom kiselinom te osiguravajući dubinsku obnovu s glicinom.

Tvrda voda s kalcijem može dodatno oštetiti već nježnu, osjetljivu ili posvijetljenu kosu. Zbog veće poroznosti, oštećena kosa upija 3x više kalcija nego prirodna kosa. Koncentracija čistih aktivnih sastojaka ovog tretmana ima dvostruku učinkovitost: dekalcificira kosu od nakupina kalcijem i obnavlja je iznutra prema van, obnavljajući snagu kose i vraćajući joj prirodni izgled. Svojom prozirnom gelastom teksturom, ova sjajna njega kose znatno obnavlja uporna oštećenja kose, ponovno obnavljajući veze između keratinskih lanaca kako bi ojačala snagu i strukturu kose. Kosa ostaje jača, zdravijeg izgleda i visokog sjaja – kao da je obnovljena. Nanesite Kérastase predtretman bez ispiranja i isperite Kérastase Première Kupkom za dodatno djelovanje dekalcifikacije i obnavljanja.

Veliko hvala pokrovitelju kategorija KOSA, Philips Auto Curleru!

KATEGORIJA SUPLEMENTI 

Suplemente su ocjenjivala dva zasebna žirija, pa je svaka kategorija dobila pobjednika po izboru nutricionista te po izboru dermatologa. Koji su proizvodi zaslužili titule najboljih?

NAJBOLJI SUPLEMENT ZA PRIPREMU KOŽE ZA SUNCE PO IZBORU NUTRICIONISTA

U kategoriji Najbolji suplement za pripremu kože za sunce po izboru nutricionista pobjednik je Almagea® Sunlove Skin+.

Ova inovativna, bogata formulacija aktivnih sastojaka, koja je zbog sadržaja snažnih antioksidansa postala saveznik zaštite od štetnog djelovanja slobodnih radikala tijekom cijele godine i neizbježan dio rituala zdravlja i ljepote.

U samo jednoj kapsuli nalazi se moćna kombinacija antioksidansa: prirodni astaksantin (6,6 mg), vitamin E, selen, koenzim Q10, lutein i zeaksantin u kombinaciji s uljem boreča (boražine) i argana koja štite hidrolipidnu barijeru, hrane kožu iznutra te sprječavaju njenu dehidraciju.

NAJBOLJI SUPLEMENT ZA PRIPREMU KOŽE ZA SUNCE PO IZBORU DERMATOLOGA

Isti je proizvod odnio pobjedu i po mišljenju dermatologa – pa je tako Almagea® Sunlove Skin+ na Estetica Premium Product 2024 natječaju zaslužio dvostruku titulu.

Uspoređujući učinak astaksantina s ostalim poznatim antioksidansima, zanimljivo je da protiv slobodnih radikala djeluje 10 puta jače od beta karotena te čak 500 puta jače od vitamina E.

Sunlove Skin+ koristi se tijekom cijele godine, a posebno s početkom toplijih mjeseci kako bismo pripremili kožu za sunce, brže adaptirali cijeli organizam na intenzivnije UV zračenje (posebno važno kod alergija na sunce), smanjili širenje hiperpigmentacija te poboljšali elastičnost i vlažnost kože. Za vrijeme izuzetno visokog UV indeksa, preporučuje se korištenje 2 kapsule Sunlove Skin+ (2 puta po jedna kapsula, uz veći obrok) zbog veće potrebe organizma za antioksidacijskom zaštitom.

NAJBOLJI SUPLEMENT PROTIV ISPADANJA KOSE PO IZBORU NUTRICIONISTA

Hrvatski brend Almagea zaista je oduševio naš stručni žiri, jer je i iduća pobjednička titula pripala upravo njima, no ovaj put s drugim proizvodom.

U kategoriji Najbolji suplement protiv ispadanja kose po izboru nutricionista pobjednikom je proglašena formula Almagea® Shine On+.

Shine On+ je dodatak prehrani namijenjen zdravlju i ljepoti kose, kože i noktiju.

Njegovi patentirani sastojci Keranat™ i SkinAx² ™ istraživani su u kliničkim studijama te im je dokazano povoljno djelovanje na izgled kose i kože.

Sastojci djeluju iznutra za gustu, sjajnu i čvrstu kosu te uravnotežen ten i elastičnu kožu.

NAJBOLJI SUPLEMENT PROTIV ISPADANJA KOSE PO IZBORU DERMATOLOGA

U ovoj su kategoriji pobjedničku titulu podijelila dva proizvoda:

Almagea® Shine On+

Vitamin C u formulaciji doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože. Cink i vitamin B7 doprinose održavanju normalne kose i kože.

 

Cink doprinosi održavanju normalnih noktiju. Bakar doprinosi normalnoj pigmentaciji kose i kože. Cink, bakar i vitamin C doprinose zaštiti stanica od oksidacijskog stresa.

I ovog su puta dermatolozi glasali slično kao i nutricionisti, pa je tako Almagea osvojila četvrtu nagradu zaredom, no u ovoj kategoriji još je jedan proizvod osvojio jednak broj glasova te podijelio pobjedničko mjesto:

Revalid Hair Complex

Poboljšana formula Revalid Hair Complex sastoji se od vitamina B1, B6, D3, minerala poput cinka, bakra, željeza i biljnih ekstrakata te sadrži biotin koji doprinosi održavanju normalne kose. Razvijeni u Švicarskoj, aktivni sastojci Revalid Hair Complexa potiču stvaranje keratina, vlaknastog proteina koji čini ključni biološki građevni blok za našu kosu. To potiče rast kose i vraća elastičnost jer je kosa opskrbljena osnovnim hranjivim tvarima iznutra.

Keratin čini do 90% svake vlasi, te je neophodan za formiranje i rast kose. Ovaj vlaknasti protein također omogućuje kosi da izdrži visoke i niske temperature te je štiti od sunčevih zraka. Keratin sadrži visok postotak aminokiselina – cisteina i metionina – što ih čini neophodnim i za zdravu kosu. Vitamini B5, B1, B6 i B10 doprinose rastu kose od korijena prema  van, dok su minerali željezo, cink i bakar uključeni u jačanje kose. Ekstrakt prosa, ekstrakt pšeničnih klica i pivski kvasac pružaju potrebnu hranu za prirodnu hidrataciju i sjaj.

NAJBOLJI WELLBEING SUPLEMENT PO IZBORU NUTRICIONISTA

U kategoriji Najbolji wellbeing suplement pobjedu je odnio spermidineLIFE® Boost+.

Jedan od načina da se uspori proces biološkog i fiziološkog trošenja organizma je poticanje autofagije, što se može postići postom ili uzimanjem mimetika koji ograničavaju unos kalorija kao što je spermidin. Benefitima poliamina spermidina koji se pokazao kao izuzetan saveznik zdravog starenja, danas se bavi više od 80 znanstvenih timova diljem svijeta, a glavni centar za istraživanje je Institut za molekularnu znanost o životu, na Sveučilištu u Grazu.

Istraživanje spermidina započelo je 2008. a rezultati su bili toliko obećavajući da je tvrtka Longevity Labs+ osnovana kao “intelektualni spin-off” sveučilišta, i to pod nazivom SpermidineLIFE®. Na tržištu Austrije, 2019. predstavljen je prvi dodatak prehrani na osnovi spermidina – SpermidineLIFE® Original 365+. Ubrzo je uslijedilo širenje na njemačko tržište i ostatak EU, pa i u  SAD, a u međuvremenu su razvijeni i drugi SpermidineLIFE® proizvodi – SpermidineLIFE® Boost+, Pro+, Memory+ i Immunity+.

NAJBOLJI WELLBEING SUPLEMENT PO IZBORU DERMATOLOGA

U istoj su kategoriji i dermatolozi došli do istog zaključka – Najbolji wellbeing suplement i po njihovom izboru je spermidineLIFE® Boost+.

Osnova svih SpermidineLIFE® proizvoda je CelVio Complex®, ekstrakt pšeničnih klica bogat spermidinom, koji je u EU certificiran kao nova hrana. Nekoliko nezavisnih klinika i sveučilišta potvrđuje podnošljivost i sigurnost ekstrakta. CelVio Complex® je također odobren za studije na ljudima i koristi se u istraživačke svrhe na sveučilištima kao što su Oxford, Berlin Charite i Sveučilište u Grazu. Zašto aktivirati autofagiju? Dosadašnja istraživanja pokazuju da spermidin sadržan u CelVio Complex®-u intervenira u procesu autofagije putem različitih mehanizama.

Autofagija je mehanizam kojim stanice probavljaju makromolekule i stanični citosol ili uklanjaju nefunkcionalne stanične organele. Osobito je važna tijekom rasta i diferencijacije stanica. Omogućuje stanicama da odgovore na faktore stresa kao što su infekcije ili ograničenja u hrani (post). Poremećena autofagija onemogućava nužnu razgradnju invazivnih patogena, neželjenih proteinskih nakupina i disfunkcionalnih proteina, što, između ostalog, potiče razvoj raka, kroničnih upala i neurodegenerativnih bolesti. Nasuprot tome, povećana autofagija ima zaštitni učinak na spomenute bolesti i može učinkovito zaustaviti procese starenja.

NAJBOLJI ANTI-AGE SUPLEMENT PO IZBORU NUTRICIONISTA

U ovoj su kategoriji pobjedničku titulu odnijela čak tri proizvoda koja su osvojila isti broj glasova žirija:

Almagea Shine On+

Shine On+ sadrži patentirane sastoje Keranat™ i SkinAx² ™ koji klinički dokazano djeluju iznutra za gustu, sjajnu i čvrstu kosu te ujednačen ten i elastičnu kožu. SkinAx² ™ je patentirana mješavina četiri aktivna sastojka (monomeri flavanola iz grožđa, bioaktivna superoksid dismutaza, vitamin C i cink) koji su pažljivo odabrani zbog svog sinergijskog i dokazanog učinka u vraćanju sjaja kože, poboljšanju elastičnosti te smanjenju podočnjaka i nesavršenosti.

 

Vitamin C podržava stvaranje kolagena za normalnu funkciju kože te doprinosi zaštiti stanica od oksidacijskog stresa. Cink i vitamin B7 doprinose održavanju kvalitete kose i kože, cink doprinosi održavanju čvrstoće noktiju, dok bakar doprinosi normalnoj pigmentaciji kose i kože. Cink, bakar i vitamin C doprinose zaštiti stanica od oksidacijskog stresa.

Glutaredox

Glutaredox je protein koji se nalazi u svim živim stanicama i igra ključnu ulogu u održavanju zdravlja i funkcije stanica. Glavna funkcija mu je antioksidativni učinak, što znači da štiti ćelije od oštećenja prouzročenog molekulama nestabilnog kisika odnosno slobodnih radikala. U organizmu je većinom prisutan reducirani glutation – čak 90%. Osim što pomaže zaštititi stanice od učinka oksidativnog stresa i toksina, djeluje  kao imunomodulator, citoprotektor i  detoksikator.

Kad smo mladi i zdravi tijelo sintetizira glutation u zadovoljavajućoj količini, no mnogi čimbenici utječu na smanjenje prirodno prisutnog glutationa, a među njima su starenje, izloženost toksinima, povećan unos lijekova, način života (pušenje, intenzivna tjelovježba, promjene u prehrani).

SpermidineLIFE® Boost+

S obzirom na izniman učinak na dobrobit cijelog organizma, ovaj je dodatak prehrani osvojio i pobjedničku titulu u anti-age kategoriji.

Njegov glavni sastojak je spermidin, prirodni poliamin koji se nalazi u stanicama. Razina spermidina opada s vremenom, što je povezano sa starenjem i različitim bolestima. SpermidineLIFE Boost+ dostavlja spermidin u obliku CelVio® kompleksa, ekstrakta pšeničnih klica bogatog spermidinom i drugim fitokomponentama.

Omogućuje stanicama da odgovore na faktore stresa kao što su infekcije ili ograničenja u hrani (post). Poremećena autofagija onemogućava nužnu razgradnju invazivnih patogena, neželjenih proteinskih nakupina i disfunkcionalnih proteina, što, između ostalog, potiče razvoj raka, kroničnih upala i neurodegenerativnih bolesti. Nasuprot tome, povećana autofagija ima zaštitni učinak na spomenute bolesti i može učinkovito zaustaviti procese starenja.

NAJBOLJI ANTI-AGE SUPLEMENT PO IZBORU DERMATOLOGA

U ovoj su kategoriji pobjedničku titulu podijelila dva proizvoda:

Almagea Shine On+

SHINE ON+ je pripravak nove generacije koji sadrži kompleks biološki aktivnih tvari (vitamina, minerala i antioksidansa) s dvije patentirane mješavine pomno biranih botaničkih ekstrakata klinički dokazanog djelovanja: Keranat™ i SkinAx² ™.

Specifičnost formulacije SHINE ON+ je sinergija prirodnih i inovativnih botaničkih sastojaka te
vitamina, minerala i antioksidansa koji djeluju iznutra: Cink sudjeluje u procesu sinteze keratina te doprinosi održavanju normalnih noktiju.
Vitamin B₇ (biotin) i cink pomažu u očuvanju zdravlja i ljepote kose, a cink doprinosi zaštiti od štetnih slobodnih radikala u stanicama kože. U sinergiji s bakrom i cinkom, doprinosi očuvanju i pravilnoj proizvodnji prirodnog pigmenta kože i kose, dok vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože.

Glutaredox

Dodatak prehrani na bazi reduciranoga glutationa, vitamina C, L-cistina i selena odlikuje se posebnom formulacijom i patentiranom tehnologijom ORO-FS-Release™ koja omogućuje apsorpciju glutationa orobukalnim putem. Ova tehnologija jamči maksimalnu apsorpciju i bioraspoloživost GSH u svim stanicama te je puno učinkovitija od liposomalne verzije glutationa gdje se glutation apsorbira u crijevima i samo je lokalno bioraspoloživ.

 

Glutaredox® je baziran upravo na toj tehnologiji i potiče endogenu proizvodnju glutationa, ali i povećava pretvorbu oksidiranog u reducirani oblik, regenerirajući glutation koji naše tijelo proizvodi.

NAJBOLJI SUPLEMENT S KOLAGENOM PO IZBORU NUTRICIONISTA

U Kategoriji Najbolji suplement s kolagenom po izboru nutricionista, pobjednik je Novelius Medical Hydrocollagen.

Novelius Medical kolagen klinički dokazano poboljšava hidriranost, glatkoću i elastičnost kože, poboljšava čvrstoću kose te sprječava nastanak dubokih bora. Sadrži kolagenske peptide najvišeg razreda kvalitete od svih peptida, koje proizvodi vodeći francuski laboratorij. Kolagenski peptidi u hidrokolagenu stimuliraju fibroblaste na tvorbu novog kolagena, elastina i hijaluronske kiseline u tijelu.

Za peptide u hidrokolagenu karakteristično je da se u želucu minimalno razgrađuju i da se gotovo u cijelosti, čak 98 %, apsorbiraju u krvotok, a od tamo u ciljana tkiva u kojima je prisutan nedostatak kolagena (crijeva, mišići, kosti, zglobovi, žile, koža, kosa, nokti, oči…) Novelius Medical kolagen je obogaćen optimalnim omjerom aminokiselina koje su ključni građevni elementi svih tipova kolagena u tijelu. Odlikuje ga apsorpcija od čak 98 %. Štiti zglobove, kosti i hrskavicu te održava elastičnost žila.

NAJBOLJI SUPLEMENT S KOLAGENOM PO IZBORU DERMATOLOGA

Najbolji suplement s kolagenom po izboru nutricionista je Linerase Collagen Daily.

Linerase Collagen Daily ima formulaciju Peptan® hidroliziranog kolagena koja potiče ljepotu kože i sprječava starenje kože. Kada se konzumiraju, bioaktivni peptidi kolagena imaju dvostruko djelovanje.

S jedne strane, slobodne aminokiseline pomažu u formiranju kolagenih vlakana, djelujući kao supstrat, dok s druge strane, mali peptidi potiču proliferaciju fibroblasta te se posljedično tome povećava i proizvodnja hijaluronske kiseline, kolagena i elastina. Uporaba ne može biti jednostavnija – uzmite jednu vrećicu Linerase Collagena dnevno, najbolje za doručak, otopljenu u velikoj čaši vode.

KATEGORIJA MUŠKA NJEGA

Žiri sastavljen od hrvatskih estetskih kirurga birao je najbolje proizvode u kategoriji muške njege, a koji su proizvodi proglašeni najboljima?

NAJBOLJA NJEGA ZA MASNU I MJEŠOVITU MUŠKU KOŽU

U kategoriji Najbolja njega za masnu i mješovitu mušku kožu, pobjedničko mjesto podijelila su dva proizvoda:ž

Dr. Spiller Manage Your Skin Activating Age Repair Complex

Dr. Spiller Activating Age Repair Complex je bogata krema s anti-aging efektom koja je posebno dizajnirana za mušku kožu. Sadrži prirodne aktivne sastojke koji pomažu u popravku znakova vremena i djeluju protiv bora. Glicirizin ekstrahiran iz korijena sladića inhibira upalu i umiruje iritaciju kako bi smanjio crvenilo i vratio ravnotežu koži. Također regulira protok sebuma za ujednačen ten bez sjaja. Eliksir kaktusa dubinski hidratizira kožu, štiti od oksidativnog stresa i ima umirujući učinak.

Glutation peptid iz einkorn pšenice jača obranu kože i primjetno poboljšava elastičnost. Dodatni aktivni sastojci za snažnu mušku kožu su hijaluronska kiselina kao jedan od najintenzivnijih agenasa za zadržavanje vlage, koja osigurava trajnu, kontinuiranu hidrataciju i trenutno glađu kožu. Tu je i pantenol koji umiruje iritaciju kože, potiče regeneraciju i jača zaštitnu barijeru kože.

Biotherm Homme Aquapower Advanced Gel

Biotherm Homme Aquapower Advanced Gel je izvrsna opcija za muškarce koji traže hidratantni gel za lice koji će im pomoći održati zdravu i vitalnu kožu. Formula je lagana i nemasna, a brzo se upija.

Hidratizira i jača kožnu barijeru, a revitalizira i osvježava kožu, omekšava je njeguje kožu te ublažava osjećaj zatezanja. Ultra svježa kremasta-gel tekstura zadržava umirujući Life Plankton™, koji je bogat hranjivim tvarima i mineralima koji pomažu u jačanju kožne barijere i stimuliraju regeneraciju kože.

NAJBOLJA NJEGA ZA OSJETLJIVU KOŽU NAKON BRIJANJA

Isti je proizvod odnio pobjedu i u idućoj kategoriji muške njege – Najbolja njega za osjetljivu kožu nakon brijanja.

Biotherm Homme Aquapower Advanced Gel sadrži ceramide koji pomažu u sprječavanju gubitka vlage i održavaju kožu hidratiziranom, dok glicerol privlači i zadržava vlagu u koži.

Ovu hidratantnu gel kremu za muškarce nanesite ujutro i/ili navečer nakon sredstva za čišćenje lica, proizvoda nakon brijanja ili kod prvih znakova zatezanja i suhoće za optimalnu hidratantnu njegu kože.

NAJBOLJI STYLING PROIZVOD ZA KOSU S MAT EFEKTOM

U kategoriji Najbolji styling proizvod za kosu s mat efektom pobjednik je Keune 1922 Premium Clay.

Vrhunska glina za oblikovanje idealna je za mušku kosu, jer snažno učvršćuje i ima mat završetak. Ova inovativna formula odlična je za stvaranje teksturirane i definirane frizure koja će ostati besprijekorna tijekom cijelog dana. Mat završetak daje frizuri prirodan izgled bez nepoželjnog sjaja, dok dodavanje teksture omogućuje stvaranje različitih stilova, od laganih valova do punijeg volumena. Formulacija obogaćena kreatinom ne samo da jača kosu, već je i štiti od oštećenja, pružajući joj zdrav izgled i vitalnost.

Glina pak potiče rast kose. Keune 1922 Premium Clay posebno je pogodna za kratku do srednje dugu kosu, pružajući savršen oblik i definiciju. Nanesite malu količinu gline na vlažnu ili suhu kosu te je rasporedite prstima kako biste postigli željeni stil. Po potrebi dodajte više proizvoda za dodatno učvršćivanje. Za jače fiksiranje, nanesite proizvod na vlažnu kosu, dok će, apliciran na suhu kosu, osigurati voluminozniji izgled. Za teksturiraniji look, “razradite” glinu dlanovima prije nanošenja.

KATEGORIJA UREĐAJI 

Ugledni estetski kirurzi, vlasnici renomiranih poliklinika, ocjenjivali su i nominirane anti-age uređaje za kućnu upotrebu – a koji su proizvodi proglašeni najboljima?

NAJBOLJI ANTI-AGE UREĐAJ ZA LICE I VRAT

U kategoriji Najbolji anti-age uređaj za lice i vrat pobjednik je Rio Facelift & Tone anti-age uređaj za lifting lica.

Rio Facelift & Tone anti-age uređaj za lifting lica dizajniran je za pružanje mikrostrujne stimulacije i umirujuće topline, odmah revitalizira vašu kožu, ostavljajući blistavi i mladenački sjaj. Oprostite se od finih linija, bora i dosadne opuštene kože jer ovaj izvanredan uređaj pomlađuje i obnavlja vaš ten svojom naprednom EMS tehnologijom.

Postignite zapanjujuće podizanje lica i poboljšani tonus kože pomoću mikrostrujne tehnologije. Odaberite jednu od 3 razine intenziteta kako biste prilagodili uređaj koži. Mikrostrujna stimulacija smanjuje pojavu finih linija i bora. Umirujuća toplina povećava opskrbu kisikom i hranjivim tvarima za pomlađivanje kože.

NAJBOLJI UREĐAJ ZA TONUS KOŽE TIJELA

U kategoriji Najbolji uređaj za tonus kože tijela na ovogodišnjem Estetica Premium natječaju pobjednik je Medikor Beauty DécoLITE.

Ovaj je uređaj dizajniran za isporuku svjetlosti izravno na kožu, osiguravajući da maksimalna količina svjetlosti pogađa stanice, ostavljajući nježniju kožu dekoltea i vrata s vidljivim poboljšanjem tonusa i teksture kože, bora i staračkih pjega. Uređaj koristi dvije provjerene valne dužine svjetlosti – 633nm (crveno svjetlo) i 830nm (blisko infracrveno svjetlo).

Kliničke studije pokazale su kako te valne dužine povećavaju proizvodnju kolagena i smanjuju pojavu finih linija i bora. Ti učinci pomažu stanicama kože da apsorbiraju proizvode za njegu kože te pomažu u obnovi oštećenja prouzročenih procesom starenja. Zašto koristiti DécoLITE™? Riječ je o prvom LED tretmanu za kućnu upotrebu za vrat i dekolte, koji je jednostavan za korištenje iz udobnosti vlastitog doma. Opuštajući i ugodan, trenutačno pomlađuje kožu, poboljšava tonus i teksturu, smanjenje veličine pora. Također može pomoći pri ublažavanju boli, povećanja protok krvi i privremenog opuštanja mišića koje može olakšati bol.

KATEGORIJA ZUBI

Nominirane proizvode u kategoriji ZUBI ocjenjivali su ugledni hrvatski stomatolozi. Koji su proizvodi pobijedili?

NAJBOLJA PASTA ZA OSJETLJIVE ZUBE

U kategoriji Najbolja pasta za osjetljive zube pobjedu je odnijela Marvis Sensitive gums pasta.

Ova pasta za osjetljive zube ima nježni i elegantni kremasti karakter zelene metvice praćen dodirom paprene metvice i mentola za dodavanje dubine i svježine vašoj novoj omiljenoj pasti za osjetljive zube. Ima posebnu delikatnu formulu i blagi okus koji njeguje nježnost desni. Nova formula sadrži nisku razinu abrazivnosti i nove dodane aktivne sastojke za poboljšanje dobrobiti desni.

Rezultati pokazuju izvrsnu učinkovitost Marvis Sensitive paste za zube: proizvod učinkovito smanjuje kamenac, već od prve uporabe, krvarenje iz desni se smanjuje od prve uporabe, a zatim trajno tijekom korištenja, osjećaj nelagode koji su subjekti osjetili i povezan s osjetljivošću desni smanjen je za više od 50 % od prve uporabe, nema značajnih promjena u gingivalnom indeksu (opće stanje desni), stoga proizvod mogu koristiti osobe s osjetljivim desnima jer ne uzrokuje promjene. Hijaluronska kiselina ima hidratantna svojstva koja usporavaju starenje zubi, pružaju zaštitu i obnavljanje tkiva usne šupljine. Prebiotici pružaju rebalans flore u ustima, umirujući učinak uz pomoć antioksidansa i potiču regeneraciju tkiva usne šupljine.

NAJBOLJA PASTA ZA IZBJELJIVANJE ZUBI KOD KUĆE

U kategoriji Najbolji proizvod za izbjeljivanje zubi kod kuće pobjednik je Marvis Whitening Mint.

Uz blistavi osmijeh i dugotrajan osjećaj ugode u ustima, dan je odmah ljepši. Pasta za zube s izbjeljujućim učinkom Marvis Whitening Mint je učinkovita protiv karijesa, zubnog kamenca i plaka. Zahvaljujući rashlađujućem okusu mentola, vaš će dah biti svjež tijekom cijelog dana.

Nježno i učinkovito izbjeljuje zube, pomaže u sprječavanju zubnog karijesa, smanjuje rizik nastanka zubnog kamenca i plaka… Divan okus mentola pobrinut će se za svjež dah i dugotrajan osjećaj ugode. Na četkicu za zube nanesite pastu za zube Marvis Whitening Mint u količini veličine graška i operite cijelu usnu šupljinu. Nakon toga temeljito isperite. Preporučuje se upotrebljavanje paste nakon svakog jela, najmanje dvaput dnevno.

NAJBOLJI HRVATSKI BREND

I ove su godine članovi žirija imali važan zadatak – odabrati najbolji hrvatski brend između svih nominiranih, kao i najbolji mladi hrvatski brend.

Najboljim hrvatskim brendom proglašen je brend Almagea®!

NAJBOLJI MLADI HRVATSKI BREND

Najboljim mladim hrvatskim brendom proglašen je brend Fraktal Beauty!

 

Na samom kraju dodjele nagrada partner eventa DS Automobilies odlučio je iznenaditi dva sretna dobitnika vrijednim nagradama.

Jedan od gostiju osvojio je vikend vožnju DS 7 automobilom i dva noćenja u Kempinski hotelu, dok je dobitnik druge nagrade – vikend vožnje DS 7, izvučen među predstavnicima svih brendova koji su sudjelovali u natječaju. Ovu je nagradu osvojio hrvatski brend L’Adria.

Veliko hvala pokroviteljima eventa: Philips Auto Curleru, pokrovitelju kategorije KOSA, Heraldiju, DS Automobilu, Grancerealeu, PPD-u i IQOS-u, kao i svim brendovima koji su sudjelovali u ovogodišnjem Estetica Premium Product natječaju.

Nakon završetka službenog dijela programa, uzvanike su oduševili nastupi Nine Badrić i Petra Graše, koji su atmosferu držali usijanom do kasnih sati.

Čestitamo pobjednicima!

ZANIMA LI VAS KAKO SMO SE PROVELI?

OVDJE POGLEDAJTE DAŠAK ATMOSFERE S EVENTA I GALERIJU FOTOGRAFIJA.

Pročitajte još i ...