Stručnjakinja koja zna sve o ljepoti otkriva što nosi na more u svojoj kozmetičkoj torbici

Pred odlazak na more, mnogi se nađu u dilemi koje proizvode za njegu kože staviti ponijeti sa sobom. U potrazi za inspiracijom, zavirili smo u ljetni neseser žene koja zna sve tajne skincarea – Kristine Ukalović, zastupnice Reviderm dermokozmetike za regiju i licencirane edukatorice Reviderm Akademije te vlasnice tvrtke Kris Derma i ravnateljice učilista Adrianus. Otkrila nam je bez čega ne ide na plažu, kakav make up koristi i koju  knjigu preporučuje za čitanje u hladovini.

Moj morski neseser

Uvijek nosim preparate s zaštitnim faktorom, a moj omiljeni je Reviderm Solar Skin Shield 30.

Ima i kolagensku zaštitu pa osim što se štitim  od sunca, istovremeno brinem o zaustavljanju procesa starenja. I apsolutno Lipbalm  – neizostavna njega za usne.

Beauty rutina za vrele ljetne dane

Obavezno čistim lice ujutro i navečer čistačima prema tipu kože. Potom ujutro stavljam Reviderm Beach serum i Solar Skin Shield 30. Na to stavljam Secret foundation serum top puder za ljetne dane, jer je skroz lagan, a lijepo ujednači ten. Navečer nakon čišćenja volim staviti neku od ampula: Reviderm Hyal Plumping ili Peptide tightening ampule i OPC fluid forte za kraj, jer je svakako dobro dodati i malo antioxydansa u njegu.

Make up i haljine za plažu

Uvijek koristim make up, i kad idem na plažu, ali obavezno lagane teksture uz dobro prekrivanje. Važno mi je da i make up ima zaštitni factor. Mene i moje prijateljice na otoku oduševio je Reviderm Secret foundation  serum 3G, skroz lagan i rekla bih nevidljiv, a nekako čini lice prirodno lijepim  – i još ima 15 SPF. Ljeti obožavam lagane haljine od lana ili pamuka, nešto široko.

Omiljena knjiga u hladovini pod borom

Knjiga koja mi je obilježila ljetovanje prije nekoliko godina bili su “Razgovori s Bogom” od Donalda Neala Walscha. Tada sam pročitala sva tri nastavka i ako još zatopli, ponovila bih to u hladovini.

A TV u vrijeme ljeta uopće ne gledam. Moja je preporuka uživanje uz more u hladovini i dočekivanje zalaska sunca uz dobru knjigu.

Najdraži ljetni parfem

Po pitanju parfema sam dosta jednostavna i ljeti volim skroz lagane i prozračne mirise. Moj odabir je već godinama Dolce&Gabbana Light Blue. Volim kada  miris budi neke lijepe asocijacije uspomene, a za mene je to je baš ovaj.

Poslovni planovi za jesen

Uspjela sam organizirati posao tako da sam u ljetnim mjesecima na morskoj strani te radim od kuće u Starom Gradu. Dan mi započinje plivanjem i tako završava, a rad je između toga. Samo nekoliko dana ću biti odvojena od kompjutera i mailova, ali i to je upitno. Na to sam se već toliko navikla da mi ni ne smeta.

A po povratku s godišnjeg odmora, već je u organizaciji 5.rujna Reviderm Make Up relaunch i 6. rujna naš tradicionalni Edukacijski dan te party u Kući ljepote i znanja na Horvatovcu.

U nastavku donosimo nekoliko proizvoda iz ljetnog nesesera Kristine Ukalović.

Reviderm Solar skin shield SPF 30

Anti-Age krema s UV zaštitnim faktorom. Visokotehnološka njega za sunčanje s infracrvenom i kolagen zaštitom SPF 30.

 

Štiti kolagenska vlakna tijekom izlaganja suncu te pouzdano sprječava oštećenja stanica i prerano starenje kože. Djelotvorno čuva kožu od slobodnih radikala i starenja kože uzrokovanog UV zračenjem.

Reviderm Beach serum

Inovativni beach serum pruža savršenu hidrataciju, pogotovo za kožu osjetljivu na sunce i toplinu. Toplinski stabilan koncentrat s visokokvalitetnom hijaluronskom kiselinom i dva prirodna faktora vlaženja (NMF) štiti kožu od dehidracije, osobito tijekom toplinskog izlaganja UV zračenju.

 

Zahvaljujući trostrukom kompleksu vlaženja s hijaluronskom kiselinom intenzivno štiti kožu od gubitka vlage uzrokovanog termalnim stresom.

Reviderm Secret Foundation Serum

Lagani tonirani serum (SPF15) koji štiti kožu i daje joj sjaj. Cito imuno kompleks čuva imunološki sustav kože i štiti od slobodnih radikala te starenja kože uzrokovanog suncem.

Izravnava fine bore, poboljšava teksturu kože te koži daje prirodni sjaj.

Dolce&Gabbana Light Blue 

Popularan ljetni ženski miris koji je na tržište došao 2001. godine, a i danas osvaja senzualnošću te iznimnom svježinom. Ovaj cvjetno-voćni miris s daškom drvenih tonova pogodan za svakodnevno nanošenje.

Glavne esencije Dolce & Gabbana Light Blue parfema su sicilijanski limun, jabuke Granny Smith, zvončići, jasmin, bambus i bijela ruža. Riječ je o svježem mirisu koji miriše uglavnom na citruse i jabuku.

 

 

Pročitajte još i ...