Zateže lice, oblikuje figuru, uklanja celulit i zateže kožu: hit tretman kod najpoznatijeg hrvatskog estetičara

Koliko god ponavljali sebi da se volimo i prihvaćamo takvima kakvi jesmo, većina ipak ne može odoljeti napasti guglanja novih režima prehrane, metoda mršavljenja, otapanja masnih naslaga, brisanja bora… I to je u redu, nakon što zavolimo sve svoje nesavršenosti, red je i pozabaviti se njima – kako onima unutarnjim, tako i onima vanjskim. Međutim, u ubrzanom ritmu života, pritisnuti obvezama, stresom i jurnjavom, počesto brigu o sebi stavljamo na zadnje mjesto, pa tako preskačemo obroke, jedemo brzu hranu s nogu, spavamo tek nekoliko sati… I ne trepnemo, a već se gomilaju kilogrami i celulit. I bore. I nezadovoljstvo.

DreamShaper zna što je izgled iz snova

Na žalost, ono što smo mogli u 20-ima, a to je izbaciti mjesec dana večeru i vratiti se u formu, s godinama ide malo teže. Metabolizam se usporava, a s njim i naš entuzijazam. Ali, što kada bismo vam rekli da je moguće napraviti nekirurški lifting lica, oblikovati tijelo, smanjiti obujam, ukloniti celulit i zategnuti kožu – sve u isto vrijeme, bez operacija i dugotrajnog oporavka? Zvuči poput sna.

Možda je upravo zato Ultratone DreamShaper već desetljećima najpoželjniji estetski uređaj na svijetu. Baš kao što je primarijus Siniša Glumičić već više od 25 godina doslovce sinonim za estetsku kirurgiju i najviše standarde kad je riječ o ljepoti. Naprosto, kada je nešto savršeno, toga se treba držati! Upravo smo u njegovom estetskom centru Premium Aesthetic potražili baš sve informacije o ovom kultnom uređaju. 

Biostimulacija – ključ za preoblikovanje tijela

Ultratone DreamShaper koristi biostimulaciju – tehnologiju koja kroz precizne električne impulse stimulira mišiće i tkiva tijela, pomažući u procesu tonifikacije, mršavljenja i detoksikacije. Ovi impulsi prodiru duboko u tkiva, potičući prirodne procese tijela koji su odgovorni za razgradnju masnih naslaga, poboljšanje cirkulacije i toniranje mišića. Zbog toga uređaj može djelovati na različite problematične regije, uključujući trbuh, stražnjicu, bedra i ruke, omogućujući precizno oblikovanje cijelog tijela.

Za razliku od klasičnih vježbi, koje zahtijevaju intenzivan i dugotrajan rad kako bi se aktivirali dublji mišići, DreamShaper koristi sofisticirane impulse koji direktno stimuliraju sve motoričke jedinice mišića, omogućujući aktivaciju i onih mišića koje je teško aktivirati običnim vježbama. Tako se postižu brzi i dugotrajni rezultati, a smanjenje opsega, čvršća koža i bolje oblikovana figura primjetljivi su već nakon nekoliko tretmana.

Više od mršavljenja – terapija za cijelo tijelo

Jedna od najvećih prednosti Ultratone DreamShapera je njegova svestranost. Osim što pomaže u gubitku kilograma i (pre)oblikovanju tijela, uređaj nudi tretmane za detoksikaciju, limfnu drenažu, postporođajni oporavak pa čak i učvršćivanje grudi. Terapije se mogu personalizirati za specifične regije tijela, čime je moguće istovremeno raditi na smanjenju opsega struka i učvršćivanju stražnjice, primjerice.

Posebna pažnja posvećena je i tretmanima za lice. Ultratone DreamShaper “radi” nekirurški lifting lica koji koristi kombinaciju biostimulacije, mikrostruje i ultrazvuka. Ovaj tretman ne samo da zateže kožu i smanjuje bore, već i poboljšava cirkulaciju, potiče proizvodnju kolagena i elastina te poboljšava tonus mišića lica i vrata. Rezultat je svježi, odmoran izgled lica bez potrebe za invazivnim zahvatima.

Napredna tehnologija za vrhunske rezultate

DreamShaper koristi B.E.S.T tehnologiju (Biostimulation Electro-Therapy) koja objedinjuje nekoliko naprednih tehnoloških rješenja. Uređaj kombinira ultrazvuk, mikrostruju, lumiterapiju i biostimulaciju kako bi osigurao cjeloviti pristup oblikovanju tijela i regeneraciji kože. Patentirane ultrawave frekvencije, koje imitira prirodne bioelektrične impulse tijela, prodiru kroz kožu do masnog tkiva i mišića, potičući procese poput lipolize (razgradnje masti) i stimulacije limfnog sustava.

Također, koristi inovativnu OCM tehnologiju (Optimal Cellular Modulation), koja je razvijena na temelju dugogodišnjih istraživanja u području neuroznanosti. OCM tehnologija omogućuje preciznu kontrolu nad stimulacijom mišića, čime se postiže ravnomjerno aktiviranje svih mišićnih vlakana, što vodi bržim rezultatima u usporedbi s klasičnim vježbama.

Znanstveni temelj za sigurne rezultate

Jedna od ključnih komponenti koje razlikuju Ultratone DreamShaper od drugih sličnih uređaja je njegova snažna znanstvena osnova. Uređaj je razvijen kroz 50 godina istraživanja u području biostimulacije i medicinskih tehnologija, a njegov razvoj nadgledali su vrhunski stručnjaci iz područja anatomije i neuroznanosti.

Profesorica Gerta Vrbova, vodeća neurologinja sa University College London, posebno ističe učinkovitost DreamShapera u aktivaciji mišićnih vlakana koja su često neaktivna tijekom klasičnih vježbi. Upravo ta sposobnost precizne stimulacije mišića čini DreamShaper idealnim izborom za one koji žele brzo i sigurno oblikovati svoje tijelo. Uz to, uređaj je potpuno siguran za korištenje, a tretmani su bezbolni i ugodni, uz minimalan rizik od nuspojava.

Estetski i zdravstveni benefiti

Osim estetskih prednosti, Ultratone DreamShaper ima brojne zdravstvene koristi. Biostimulacija poboljšava cirkulaciju, potiče limfnu drenažu te pomaže u detoksikaciji organizma. Ovi procesi ne samo da pridonose mršavljenju i oblikovanju tijela, već pomažu tijelu da se očisti od nakupljenih otrova, smanjuje natečenosti osjećaj težine te poboljšava ukupno zdravlje. Ova terapija također doprinosi općem opuštanju organizma i smanjenju stresa, što je iznimno važno u današnjem stresnom načinu života.

I, da, a znamo koliko nam je to svima važno, DreamShaper postiže rezultate u kratkom vremenu. Dok bi klasične vježbe zahtijevale tjedne ili mjesece intenzivnog treninga, Ultratone tretmani pokazuju vidljive rezultate već nakon nekoliko sesija. To ne znači da ćete prestati trenirati, nego da ćete imati super kombinaciju uz koju ćete zablistati od glave do pete. Znamo, ljeto je prošlo. Ali Silvestrovo samo što nije! 

Na Ultratone DreamShaper tretmane možete se naručiti u Premium Aesthetic centru u zagrebačkoj Deželićevoj 58 ili na broj telefona: 099 530 0000!

Pročitajte još i ...