Jedinstveni tretman za prekrasnu i mladoliku kožu konačno u Hrvatskoj

Ultherapy je jedini tretman koji oblikuje i zateže kožu i omogućuje nam da izgledamo mlađe i ljepše. Zbog ovog inovativnog tretmana Hrvatice su donedavno odlazile u susjednu Sloveniju, a od ovog je ljeta jedna od najpopularnijih anti-age tehnologija dostupna i u Hrvatskoj.

Picture Shows: Kate Beckinsale attending the UK premiere of 'Total Recall' at the Vue, Leicester Square, London, on Thursday August 16, 2012., Image: 139898459, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, MirrorPix

Precizna ultrazvučna energija prodire do najdubljih struktura kože

Ultherapy, poznatiji kao ultrazvučni lifting lica, neinvazivan je tretman za dermatološko oblikovanje i zatezanje kože na licu, vratu i dekolteu.

U tretmanu se koristi precizna mikrofokusirana ultrazvučna energija koja prodire do dubokih struktura kože. Ono što je važno je da pritom nimalo ne oštećuje površinski sloj kože.

Izvor: Medis/Merz Aesthetics

Ultrazvučni uređaj prikazuje presjek tkiva kože i pokazuje koji sloj je najpogodniji za regeneriranje kolagena. Pritom se detektiraju mjesta na kojima se mogu ostvariti najbolji rezultati, a koliko je ova metoda uspješna svjedoči podatak da je 95 posto korisnika tretmana zadovoljno njegovim učinkom i do godinu dana nakon što su ga isprobali.

Postiže značajne učinke

Ovisno o tome koji dio lica se tretira, postupak može trajati od 30 do 60 minuta. Nakon toga tijelo pokreće proces oporavka tkiva i na taj način stimulira proizvodnju kolagena i elastina. Glavna prednost Ultherapy tretmana je da ne zahtijeva vrijeme oporavka.

Izvor: Medis/Merz Aesthetics

Međutim, tretman smiju provoditi isključivo iskusni stručnjaci koji su se prethodno educirali. Zahtjevnu edukaciju za provođenje tretmana, koja podrazumijeva dobro poznavanje anatomije i kompleksnosti ljudskoga lica, za sada je uspješno savladala samo liječnica iz Bellevue Spa Clinic.

Ultherapy tretman dostupan u samo jednom hrvatskom hotelu

Riječ je o najvećoj SPA zoni u regiji koja se prostire na ukupno 2500 kvadrata, i trenutno je jedino mjesto na kojem možete isprobati Ultherapy tretman i prepustiti se u ruke iskusnog stručnjaka. Bellevue Spa Clinic nalazi se u hotelu Bellevue na otoku Lošinju, koji je proglašen pobjednikom u kategoriji Best Destination Spa 2018. za Condé Nast Johansens nagradu za izvrsnost.

Izvor: Lošinj Hotels & Villas

Za nezaboravno wellness iskustvo gostiju ovog lošinjskog hotela brinu se educirani wellness i spa stručnjaci, koji svaki tretman prilagođavaju željama, dobi, zdravstvenom i fizičkom stanju osobe. Holistički i estetski tretmani u Bellevue Spa Clinic temeljeni su na proizvodima vodećih svjetskih brendova – Valmont, Forlle’d, Pharmos Natur i 45 Degrees.

Izvor: Lošinj Hotels & Villas

Uz to, Bellevue Spa Clinic provodi i programe gostujućih liječnika i medicinskih stručnjaka, te gostima Bellevuea omogućuje da obavljaju preglede i tretmane uz personalizirani pristup liječnika.

Naslovna fotografija: Medis/Merz Aesthetics

Pročitajte još i ...