3 koraka za kvalitetniju, gušću i deblju kosu u 6 tjedana

Jedno je istraživanje potvrdilo da su većini žena najdragocjeniji komplimenti koji se odnose na ljepotu njezine kose, odnosno frizure. Kosa se oduvijek smatrala vrijednim ukrasom žene, a za lijepu frizuru najvažnija je kvaliteta kose – koliko je ona gusta, zdrava i sjajna.

Utjecajem vanjskih faktora osim kože mijenja se i kosa. Bilo da se radi o periodičnom ispadanju kose, njezinom istanjivanju i slabljenju vlasi, priznat ćete da vas poprilično uznemiri kada primijetite da kosa postaje stanjena, tanka, krhka i lomljiva.

FOR EDITORIAL USE ONLY. Paris. Street Style. Spring/Summer 2015. ADDITIONAL IMAGES AVAILABLE ON REQUEST., Image: 224709405, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Camerapress

Tanka i slaba kosa

Povećan gubitak dlake, tanja kosa te manje otporna kosa prvi su znakovi difuznog opadanja kose. Uz te fiziološke znakove starenja, ulogu igraju i vanjski nepovoljni čimbenici, a sve to utječe na ukupan gubitak mase kose koju sveukupno čini otpornost vlasi, debljina kose i broj vlasi.

Vlas kose je pretežito sastavljena je od bjelančevine keratina te predstavlja nakupinu mrtvih stanica koje nastaju kao proizvod folikula kose. Od istog proteina načinjeni su i naši nokti te vanjski sloj kože. Životni ciklus folikula vlasi mijenja se kroz godine. Faza rasta postaje kraća, a faza mirovanja postaje duža.

Slabija kosa koja se više lomi, tanja dlaka (prepoznat ćete po tanjem repu), manja gustoća kose odnosno „prozirnije tjeme“ nastaju kao posljedice različitih faktora.

FOR EDITORIAL USE ONLY. Loewe Backstage Paris Ready to Wear. Spring/Summer 2018. ADDITIONAL IMAGES AVAILABLE ON REQUEST., Image: 355964872, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Camerapress

Linija proizvoda za višestruko povećanje mase kose

Ako ste i vi osjetili smanjenje kvalitete kose i njezino stanjivanje i slabljenje, pravo je vrijeme da promijenite proizvode kojima njegujete svoju kosu. Izaberite šampone koji će oživjeti kosu, utjecati na njezin volumen i kvalitetu dlake.

Birajte manje agresivne, ali učinkovite proizvode sa sastojcima poput onih koji potiču cirkulaciju tjemena, hrane kosu i vraćaju joj sjaj.

S ovim na umu Vichy je razvio Dercos Densi liniju za višestruko povećanje mase kose koja se sastoji od tri proizvoda (koncentrat, šampon i balzam) koji učinkovito djeluju na obnovu tanke, rijetke i slabe kose, ukupno povećavajući njezinu masu.

Dercos Densi-Solutions ciljano djeluje na korijen i vlakno kose i time jača kosu koja se stanjuje te poboljšava zdravlje vlasišta, a sve zahvaljujući kombinaciji 7 inovativnih sastojaka.

FOR EDITORIAL USE ONLY. London. Street Style. Spring/Summer 2015. ADDITIONAL IMAGES AVAILABLE ON REQUEST., Image: 219642457, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Camerapress

Beauty rutina u 3 koraka

Uz koncentriranu njegu za tanku i rijetku kosu, šampon za tanku i slabu kosu i balzam za tanku i slabu kosu, Dercos Densi-Solutions nudi beauty rutinu u 3 jednostavna koraka za povećanje mase kose.

Kada se koristi kao potpuna rutina njege kose, Dercos Densi-Solutions donosi snagu 7 sastojaka koji popravljaju izgled kose koja se stanjuje, od vlasišta duž cijele vlasi.

FOR EDITORIAL USE ONLY. Noon by Noor Backstage New York Ready to Wear. Spring/Summer 2018. Russian model Odette Pavlova (R). ADDITIONAL IMAGES AVAILABLE ON REQUEST., Image: 355897289, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Camerapress

Prvi korak

Prvi korak je nanošenje Densi-Solutions Šampon za tanku i slabu kosu koji djeluje od vlasišta i uklanja nečistoće te revitalizira kosu od korijena. Kosi vraća jačinu, debljinu i zdrav izgled. Sadrži aktivne sastojke ramnozu, vitamin E te filloxane – sastojak za jačanje debljine vlasi i poboljšanje kvalitete vlasišta koji zahvaljujući 3D mreži obavija vlas i jača vlakno.

Ramnoza pomaže poboljšati kvalitetu vlasišta za jaču i otporniju kosu, vitamin E štiti od vanjskih utjecaja koji mogu djelovati na rast i kvalitetu kose, a filloxane djeluje na jačanje kose iznutra kako bi bila čvršća i deblja. Nakon jednog korištenja vidljivo je 40 posto više volumena kose.

vichy-dercos-densi-32530
Uporaba: Nanijeti šampon na vlasište i mokru kosu. Nježno umasirati i isprati. Pruža trenutačni učinak hlađenja za poticanje mikrocirkulacije.

Drugi korak

Drugi korak je Densi-Solutions Balzam za tanku i slabu kosu koja se stanjuje. Ovaj balzam za povećanje debljine vlasi hidratizira vlasište i poboljšava njegovu kvalitetu te kosi vraća jačinu i debljinu.

Nakon korištenja, kosa je mekša i vidljivo deblja. Balzam sadrži ramnozu, vitamin E te ceramid koji jača koheziju ljuski i vlaknu kose vraća mekoću, glatkoću i snagu. Molekule sastojka Ceramide R koje štite i osnažuju vlakno kose „cementiraju“ prostor između ljuskica pojedinih folikula kose i tvore snažniju, glađu strukturu.

Za razliku od uobičajenih regeneratora, ovaj se balzam nanosi od korijena duž cijele vlasi i svojom gelastom teksturom daje dozu svježine neposredno nakon nanošenja. Izvrsni rezultati vidljivi su nakon samo 6 tjedana uporabe.

vichy-dercos-densi-32533
Uporaba: Nanijeti na vlasište i umasirati. Ostaviti da djeluje 1 minutu pa isprati.

Treći korak

Posljednji korak je Densi-Solutions Koncentrirana njega za tanku i rijetku kosu s antioksidansom resveratrolom i patentiranim aktivnim sastojkom Stemoxydinom koji intenzivno djeluje na vlasište i povećava broj vlasi te obnavlja masu kose. Poboljšava gustoću kose u samo 6 tjedana zahvaljujući 2 aktivna sastojka: stemoksidinu i Resveratrolu.

Ova koncentrirana njega ne ispire se, djeluje na vlasište jačajući kosu od korijena i osvježavajući vlasište. Intenzivno djeluje na korijen te vidljivo jača kosu koja nakon korištenja izgleda gušća. Pruža trenutačni učinak hlađenja za poticanje mikrocirkulacije, ugodnog je mirisa te sadrži polimere za oblikovanje koji kosi daju volumen od korijena.

vichy-dercos-densi-32535
Uporaba: Našpricati dio po dio vlasišta kod korijena kose nanoseći 5 potisaka proizvoda na svaki dio. Potom vršcima prstiju umasirati u vlasište kako bi se proizvod upio. Ne ispirati. Tekstura se brzo upija i ne ostavlja masni film ili ljepljive ostatke. Prisutnost agensa za oblikovanje vlaknu kose pruža izdržljivost i povećava volumen kose već od samog korijena.

Pročitajte još i ...