Dr. Nikola Milojević: U moru uređaja za oblikovanje tijela, samo je jedan kralj

Uređaji namijenjeni nekirurškom oblikovanju tijela bili su, kada su se pojavili, prava revolucija  u svijetu estetske medicine. Svoj, danas zvjezdani status postigli su prije svega zahvaljujući brzini djelovanja, ali i učinkovitom rješavanju širokog spektra estetskih problema. Naime, suvremeni uređaji baziraju se na inovativnoj tehnologiji i odlično se hvataju u koštac s tipičnim ženskim (a sve više i muškim) boljkama – opuštenom kožom, manjkom tonusom, masnim naslagama, celulitom… Sve te nemile i neželjene pojave do njihovog su se pojavljivanja rješavale isključivo estetskim operacijama.

Danas, zahvaljujući ogromnom napretku medicinske tehnologije, složene i bolne kirurške zahvate koji iziskuju i oporavak te prekid svakodnevnih aktivnosti, možemo zamijeniti neinvazivnim, a jednako uspješnim metodama koje tijelo doslovno transformiraju u tek nekoliko tretmana. Ono što mnoge posebno veseli jest i činjenica da nakon njih nije potrebno vrijeme oporavka, a sve redovne aktivnosti možemo nastaviti odmah po izlasku iz ordinacije.

Uvijek ukorak s najnovijim tehnologijama

Sve novosti i najnovija dostignuća tehnologije na području estetske medicine od samoga osnutka pomno prate u zagrebačkoj Poliklinici Milojević pa tako u svojoj ponudi već neko vrijeme imaju tretmane uređajem EmSculpt Neo koji s pravom nosi epitet kralja među uređajima za oblikovanje tijela. Riječ je o naprednijem i učinkovitijem nasljedniku već proslavljenog EmSculpta.

Prema riječima dr. Nikole Milojevića, jednog od najiskusnijih estetskih liječnika u Hrvatskoj i vlasnika Poliklinike Milojević, EmSculpt Neo, uz sve funkcionalnosti i učinkovitost EmSculpta, Em Sculpt Neo superučinkovita je i u otapanju masti i zatezanju kože.

“Samo četiri polusatna tretmana EmSculptom Neo tijekom 4 tjedna, djeluju na tijelo kao da ste u razdoblju od tri do četiri mjeseca odrađivali intenzivan trening otpornosti, odnosno vježbe poboljšavanja mišićne snage i izdržljivost. Jednako kao i tretmani EmSculptom, tretmani EmSculptom Neo ne zahtijevaju nimalo napora jer jednostavno – ležite. Pritom mišići jačaju, a masne naslage se otapaju, a koža se zateže – i to dugoročno. U tri mjeseca nakon tretmana, tijelo u prosjeku ima 25 posto više mišića, a 30 posto manje masti”, kaže dr. Milojević.

Jednostavan i bezbolan, multitasking tretman

EmSculpt Neo jednostavan je i bezbolan tretman kojim se mogu preoblikovati i učvrstiti trbuh, bokovi, stražnjica, nadlaktice te listovi nogu. Pritom se na ciljano područje postavlja sonda odnosno aplikator koji istovremeno emitira elektromagnetsku i radiofrekvencijsku energiju.

 

Samo je jedan original

Iako na tržištu postoji čitav niz naoko sličnih uređaja koji stimuliraju mišiće, dr. Milojević kaže kako je original samo jedan – EmSculpt Neo koji kombinira elektromagnetsku stimulacija mišića s radiofrekvencijom.

“Zahvaljujući jedinstvenoj patentiranoj tehnologiji, EmSculpt Neo omogućuje zatezanje i stimulaciju mišića, ali i otapanje masnoća i zatezanje kože. Njegova snaga i učinkovitost jedinstveni su i neusporedivi s drugim uređajima koji također obećavaju učinkovitost i brze rezultate. Drugi slični uređaji na tržištu naprosto su slabiji, a sam uređaj, kontrola postotka i pojačavanja te same sonde, anatomski su puno bolje i kvalitetnije izvedene”, kaže dr. Milojević.

Stoga ne čudi da su mnogi drugi proizvođači pokušali kopirati ovaj uređaj, međutim to im nije uspjelo, a putem su zaradili i sudsku tužbu tvrtke BTL Aesthetic, proizvođača i autora patenta uređaja EmSculpt. Osim toga, mnogi kozmetički saloni pa i poneke klinike, nerijetko svoje tretmane promoviraju uz korištenje imena EmSculpt pa čak i uz objavljivanje njegovih fotografija, dok zapravo koriste druge, bitno manje učinkovite uređaje i tako zavaravaju svoje klijente. Stoga dr. Milojević savjetuje da prije odlaska na tretmane stimulacije mišića dobro provjerite o kojem se uređaju radi i tako budete sigurni u njegovu učinkovitost.

“Nemojte dopustiti da vas uvjere kako su drugi, manje učinkoviti, slabiji i drugačiji uređaji za stimulaciju mišića isto što i EmSculpt Neo. Cijena tretmana ovim uređajem znatno je viša od ostalih, no ona je itekako opravdana. I sam uređaj i potrošni materijal koji se koristi u tretmanu u startu su znatno skuplji i oni su ozbiljna i vrijedna investicija za vlasnike klinike. No, zato mi svojim klijentima pružamo najbolju uslugu i doista sjajne rezultate u puno manje tretmana. Mogu bez zadrške reći da je EmSculpt Neo zlatni standard elektromagnetske stimulacije mišića – apsolutni broj jedan i nijedan drugi uređaj nije mu ni blizu po svojoj učinkovitosti”, zaključio je dr. Nikola Milojević te je još jednom naglasio kako u moru najrazličitijih uređaja za oblikovanje tijela stimulacijom mišića, postoji samo jedan original čije djelovanje doista čini razliku.

Pročitajte još i ...