Najnagrađivaniji hrvatski estetski kirurg primio novo prestižno priznanje

„Da biste bili uspješni, morate imati podršku tima i obitelji. Baš kao reprezentacija.“ – otkrio nam je tajnu uspjeha naš najnagrađivaniji estetski kirurg – doc.dr.sc Zoran Žgaljardić.

Nova nagrada za našeg poznatog kirurga

Doc.dr.sc. Zoran Žgaljardić, vlasnik Centra za estetsku kirurgiju u Zagrebu i Opatiji, naš je najnagrađivaniji kirurg i najnagrađivaniji kirurg u našoj regiji.

Čest je gost i predavač na svjetskim kongresima, a već više od 10 godina njegov rad prepoznaju i nagrađuju na brojnim svjetskim natjecanjima vezanim za estetsku kirurgiju i uljepšavanje lica, tijela i kože.

Najpoznatiji svjetski kirurzi na jednom mjestu

Tako je bilo prošlog tjedna u Dubaiju, gdje su se okupili najpoznatiji svjetski kirurzi. Iz Brazila je pristigla dr. Adelia de Lima, vlasnica Clinica Da Plastica, iz Ekvadora dr. Juan Carlos Delgado, a iz zemlje domaćina se ističe Njegova Ekselencija g. Adnan Al Noorani. U takvom je društvu doc.dr.sc. Zoran Žgaljardić postao ambasadorom International Business Instituta, odnosno primio priznanje u kategoriji Top of Business.

Doktor je ovim povodom izjavio: „Svako priznanje je dokaz ustrajnog i kvalitetnog rada, što je za svakog inovativnog kirurga punjenje energijom za daljnji rad. Kada je taj rad internacionalno prepoznat, znači da funkcionirate globalno i mislite „out of the box“. To nije uvijek jednostavno, jer kao poslovni čovjek svake godine podižem ljestvicu svoje kvalitete i ciljeva. Da biste bili uspješni, morate imati podršku cijelog tima i obitelji. Baš kao naša reprezentacija.“

Predstavljanje nagrađivane tehnike široj javnosti

Ova nagrada pristigla je upravo pred nadolazeći Kongres estetske medicine koji se sljedeći tjedan održava u Dubaiju, gdje će doktor predstaviti svjetskoj stručnoj javnosti tehniku pomlađivanja koju je sam razvio – FACEaŽ. Za ovu je tehniku je više puta nagrađen u Monte Carlu, primio je Beauty Trophy 2018., 2019. i 2022. godine.

doc.dr.sc. Zoran Žgaljardić live intervjuu na Estetica.hr

Doktor je ove godine proslavio 30 godina svog uspješnog rada. Tijekom bogate karijere je ušao u Hall of Fame WAOSC (World Academy of Cosmetic Surgery), proglašen je jednim od 100 najboljih kirurga svijeta i osvojio brojne nagrade za svoj rad i doprinos estetskoj kirurgiji.

Fenomenalne radove ovog kirurga pratite na društvenim mrežama!

Netom prije ove nagrade je u Oxfordu primio nagradu Socrates za dostignuća u medicinskim znanostima i praksi, nastavno nominaciji Europske udruge liječnika.  Brojne čestitke doktoru pristigle su putem društvenih mreža na kojima je doktor Žgaljardić aktivan, a gdje njegovi pacijenti prate najnovije radove i vrhunske rezultate brojnih zahvata.

Pročitajte još i ...